Mavecom Palvelut Oy on vuoden paras Canon Business Center -jälleenmyyjä

Canon Oy:n ja Canon Business Center -jälleenmyyjien yhteisessä tilaisuudessa 4.11.2021 on palkittu perinteikkäästi kuluneen myyntikauden menestyjiä. Varsinainen tilaisuus järjestettiin virtuaalisesti jo aiemmin syksyllä ja nyt pandemiatilanteen salliessa kokoonnuttiin Helsingin Olympiastadionille illallisen ja 2020–2021 myyntikauden onnistumisten palkinnan merkeissä.

Perinteiseen tapaan tilaisuudessa palkittiin vuoden Canon Business Center -jälleenmyyjä, vuoden myyjä ja vuoden tulokas. Vuoden 2020–2021 Canon Business Center -jälleenmyyjäksi valittiin Mavecom Palvelut Oy.


Pääkaupunkiseudulla toimiva Mavecom Palvelut aloitti Canon Business Center -jälleenmyyjänä vuonna 2012. Yritys tarjoaa asiakkailleen kattavan kokonaisuuden Canonin tulostuksen- sekä tiedonhallinnan ratkaisuja. Yritys on valittu vuoden jälleenmyyjäksi jo kaksi kertaa aikaisemmin vuosina 2014–2015 ja 2015–2016. Nyt saatu tunnustus sekä aiempi menestys kuvaa hyvin sitä pitkäjänteistä ja laadukasta työtä Canonin ratkaisujen parissa, josta Canon Business Center -ketjun kumppanit, Mavecom Palvelut mukaan lukien, tunnetaan.


”Poikkeustilanteesta huolimatta Mavecom Palvelut on osoittanut sinnikkyytensä myyntityössä sekä asiakkaittensa tukemisessa olosuhteista huolimatta. Tämä on juuri sellaista hyvää henkeä, jota näinä aikoina on tarvittu” kuvaa Canonin jälleenmyyntikanavan johtaja Petteri Koli.


Osana Wulff-konsernia toimivan Mavecom Palvelut Oy:n toimitusjohtajana toimii Jorma Mäkinen.


Vuoden myyjäksi valittiin Jouni Keronen Lounea Yritysratkaisut Oy:stä. Jounin menestyminen myyntityössä poikkeustilanteen aikana, sekä hienon tuloksen tekeminen monilla eri osa-alueilla toi voiton Jounille.


Vuoden tulokkaana palkittiin Tero Pasanen ITC Solution Group Oy:stä. Uutena myyjänä Tero on ottanut rivakan otteen heti alusta alkaen ja tehnyt hyvää tulosta Canon-myynnissä.


Lisäksi tilaisuudessa myönnettiin urheiluhenkinen Elmo-palkinto laaja-alaisesti eri ratkaisujen, palveluiden ja tuotteiden myynnissä menestyneille. Tunnustuksen saivat Ari Timonen Lounea Yritysratkaisut Oy:stä ja Jouni Komulainen Printcom Center Oy:stä.


Lisätietoja:


Canon Oy, Partner Channel Director, Petteri Koli, petteri.koli@canon.fi


Mavecom Palvelut Oy, toimitusjohtaja, Jorma Mäkinen, jorma.makinen@mavecom.fi