DIGITAALISEN ARKKISYÖTTÖISEN VÄRIPAINAMISEN UUDET STANDARDIT

Parhaasta tuli juuri entistäkin parempi: esittelyssä uusi imagePRESS C10010VP -sarja. Luotettavaan ja toimivaksi todettuun teknologiaan pohjautuva imagePRESS C10010VP -sarja tarjoaa entistä parempia automaatio-ominaisuuksia ja laajemman painomateriaalivalikoiman. Lisäksi se asettaa uudet standardit tuottavuudelle, sovellusvalikoimalle ja laadulle. Se on juuri oikea ratkaisu suurien painovolyymien tuotantoympäristöihin, joissa halutaan saavuttaa entistä enemmän. imagePRESS C10010VP -sarja takaa suuremmat painovolyymit, enemmän käyttösovelluksia sekä paremman laadun ja kannattavuuden.

Tutustu tuottavuuden uuteen standardiin


Canonin imagePRESS C10010VP -painokone on suunniteltu etenkin kaupallisille painoalan yrityksille sekä yritysten omatarvepainamiseen. Se parantaa tuottavuutta laajalla ja laadukkaalla painotuotteiden toteuttamisvalikoimallaan ja takaa, että työt sujuvat aina yhtä helposti ja nopeasti.


Voit luottaa siihen, että kone tuottaa keskeytyksettä ja nopeasti laadukkaita painotuotteita joka päivä ja tiukimpienkin aikataulujen puitteissa. Tuotantomäärien maksimoinnissa sinua auttavat imagePRESS C9010VP, joka tuottaa noin 6000 painopintaa tunnissa, ja imagePRESS C10010VP, joka tuottaa 7000 painopintaa tunnissa. Toisin sanoen näiden koneiden avulla painotuotteita syntyy ennennäkemättömään tahtiin.


Tämä erittäin tehokas arkkisyöttöinen digitaalinen painoratkaisu tarjoaa mahdollisuuden tarvepainamiseen aivan uudella tasolla, sillä se vähentää manuaalisia työvaiheita ja parantaa huomattavasti tuotannon tehokkuutta. Painokoneen edistyksellisiin ominaisuuksiin kuuluvat esimerkiksi ultraääneen perustuva arkkien kaksoissyötön tunnistus, aktiivinen arkkien kaksipuolinenkohdistus ja spektrometrinen inline-sensori, joka tarjoaa tarkan laadunseurannan ja korjauksen mitaten jokaisen tuotantoarkin erikseen.


Canonin kaksiosaisen kiinnitysyksikön ansiosta tuottavuus ei kärsi edes silloin, kun samassa työssä käytetään materiaalipainoltaan ja -tyypiltään vaihtelevia painomateriaaleja. Lisävarusteena myytävä suurikapasiteettinen kerääjäyksikkö vie kokoonpanon vielä askeleen pidemmälle, sillä se voidaan tyhjentää ja täyttää painoajon aikana tuotantoa keskeyttämättä, jolloin kone käy 24/7.


Koska kokoonpanoon voidaan liittää myös pitkien banner-arkkien syöttömoduuli, voit nyt hyödyntää automaattista kaksipuoleista painamista jopa 762 mm:n pituisilla painomateriaaleilla. Pitkien arkkien syöttödekki Canon POD Deck XL:n kapasiteetti on 1 000 arkkia. Mutta miksi et pyrkisi vielä parempaan? Pitkien arkkien syöttödekki BDT VX 370 pystyy ainutlaatuisen syöttöteknologiansa ansiosta syöttämään kertatäytöllä jopa 5 000 pitkää banner-arkkia, joten voit olla varma siitä, että tämä painokone selviää suuristakin painomääristä kuin leikiten.


Haasteista mahdollisuuksiksi


Nyt voit laajentaa yrityksesi tarjontaa painotuotteilla, jotka tuottavat merkittävää uutta arvoa. Koska imagePRESS-sarjan painokoneet tukevat myös synteettisiä painomateriaaleja, voit laajentaa tarjontaasi ja palvella myös asiakkaita, jotka tarvitsevat esimerkiksi veden- ja repäisynkestäviä painotöitä. Voit myös käyttää painamisessa jopa 1 300 mm:n pituisia arkkeja, mikä puolestaan tarjoaa mahdollisuuden tuottaa useampia erilaisia markkinointimateriaaleja. Voit painaa 60–400 g/m2:n painoisille materiaaleille sekä pintakuvioidulle paperille. CV-väriaine, laajempi painomateriaalivalikoima ja suuri määrä inline -viimeistelyvaihtoehtoja mahdollistavat erilaisten luovien sovellusten tuottamisen. Kun luot painotuotteillesi korkeampaa uutta lisäarvoa, saat painotöistäsi parempaa katetta.


imagePRESS-painokone tuottaa aina tasaista laatua. Innovatiivisen R-VCSEL-teknologian, Multi-D.A.T.-värinsäädön ja erittäin hyvän kuvanlaadun takaavien monipuolisten rasterointien ansiosta voit luottavaisin mielin painaa erilaisia laadukkaita sovelluksia ruokalistoista suoramainoksiin ja kirjoista pitkiin bannereihin. Ainutlaatuinen rakenne tekee CV-väriaineesta erittäin kestävää ja parantaa väriaineen siirtotehoa entisestään. Tämän ansiosta voit painaa tekstiä ja kuvia entistäkin tarkemmin jokaisen ajon jokaiselle arkille.


Voit myös joustavasti luoda oman laitekokoonpanon, joka vastaa juuri sinun yrityksesi liiketoimintatarpeita. Voit valita haluamasi viimeistelytuotteet laajasta valikoimastamme, johon kuuluu sekä Canonin viimeistelyratkaisuja että DFD-liitäntää tukevia kolmannen osapuolen viimeistelytuotteita. Niiden avulla voit luoda alusta alkaen lopputuotteen, joka on välittömästi valmis toimitettavaksi.


Mark Lawn, Canon Europen Professional Print Solutions -osaston johtaja toteaa: ”imagePRESS


C10010VP -sarja on uusi virstanpylväs digitaalisten värituotantojärjestelmien kehityksessä, koska se asettaa uudet standardit niin tuottavuudelle, sovellusvalikoimalle kuin laadullekin. EMEA-alueella on viimeisten viiden vuoden aikana asennettu yli 15 000 imagePRESS-painokonetta, joten uudet tuotteemme perustuvat toimivaksi todettuun ja luotettavaan teknologiaan, johon olemme lisänneet automaatio-ominaisuuksia, jotta yrityksesi saavuttaisi liiketoimintatavoitteensa jatkossakin. Nyt voit luottaa siihen, että yrityksesi kykenee painamaan tarvittavat tuotantomäärät uudestaan ja uudestaan, koska painokone hyödyntää luotettavaa teknologiaa, joka maksimoi käytettävyysasteen. Auta asiakkaitasi muuntamaan haasteet kannattaviksi mahdollisuuksiksi.”


Jos haluat lisätietoja imagePRESS C10010VP -sarjasta, vieraile osoitteessa https://www.canon.fi/business-printers-and-faxes/digital-colour-presses/.