Canon panostaa tietoturvaan uudella Product Security Incident Response Team (PSIRT) -sivustollaan

Canon, maailman johtava kuvantamisteknologian valmistaja, on julkaissut kansainvälisen Canon PSIRT (Product Security Incident Response Team) -sivuston. Sen kautta on mahdollista raportoida kuluttaja- ja B2B-tuotteiden haavoittuvuuksista suoraan Canonin kyberturvallisuustyöryhmälle.

Canon Psirt

Canon on aina panostanut tuoteturvallisuuteen. Nyt Canon perustaa turvallisuustyöryhmän kehittääkseen tapaansa tehdä yhteistyötä laajemmin turvallisuusalan kanssa, jotta haavoittuvuudet voidaan tunnistaa ja ratkaista entistä paremmin. Canonin PSIRT-sivusto on keskus, jonka kautta kolmannet osapuolet voivat raportoida tuotteiden/palveluiden haavoittuvuuksista. Canonin oma PSIRT-työryhmä käy raportoidut haavoittuvuudet lävitse. Korkeimman mahdollisen turvallisuustason varmistamiseksi työryhmä noudattaa alan parhaita käytäntöjä erityisesti B2B-tuotteiden ja -palveluiden käyttäjiä ajatellen.

“Maailmanlaajuisen Canon PSIRT -sivuston avaaminen on osoitus yhteistyöstä, jota Canon tekee sekä alan että asiakkaidensa kanssa osoittaakseen johtajuutta tietoturva-asioissa”, sanoi Quentyn Taylor, Canon EMEA:n tietoturvapäällikkö. “Panostamme työryhmän työhön ja haluamme tavoittaa mahdollisimman hyvän tuoteturvallisuustason käsittelemällä haavoittuvuuksia vuorovaikutteisemmin.”

Canonin tuote- ja yritystietoturvallisuutta johtavat nyt samat henkilöt, mikä varmistaa kaikkien asiakkaiden saavan samaa ensiluokkaista palvelua. Canonin turvallisuustyöryhmä ja käytössä olevat prosessit ovat saavutettavampia kolmansille osapuolille, jotka tunnistavat haavoittuvuuksia. Sivuston julkaisun ohessa Canon pyrkii kasvattamaan kyberturvallisuustyöryhmäänsä huippuammattilaisilla, joiden avulla asiakkaille voidaan tarjota parhainta mahdollista tuoteturvallisuutta.

Canonin tuotteiden/palveluiden haavoittuvuuksia voi raportoida osoitteessa: https://psirt.canon.