Laadukkaita tulosteita Canonin uusilla MegaTank-tulostimilla

Canon laajentaa MegaTank-mallistoaan neljällä nopealla ja korkealaatuisella täyttömustetulostimella. Uudet mallit tarjoavat kotikäyttäjille mahdollisuuden säästää rahaa kotitulostuksessa. Uudet MegaTank-tulostimet tarjoavat laajan valikoiman toimintoja, joiden ansiosta ne sopivat loistavasti esimerkiksi kotiin, opiskelijoille, etätyötä tekeville ja koko perheen tulostustarpeisiin:

PIXMA G4570 :huippunopea 4-in-1-monitoimitulostin, joka on varustettu automaattisella arkkien syöttölaitteella ja WiFi-yhteydellä
PIXMA G3570 -sarja : 3-in-1-monitoimitulostin WiFi-yhteydellä, kolme eri värivaihtoehtoa
PIXMA G2570 : 3-in-1-monitoimitulostin
PIXMA G1530 : tulostin

Tuotesarjan tärkeimpiin ominaisuuksiin kuuluvat riittoisat, helposti uudelleentäytettävät mustesäiliöt, nopea tulostus, korkea tulostuslaatu ja virtaviivainen käyttöliittymä, jonka ansiosta tulostimia on helppo käyttää.

Canon PIXMA G4570

PIXMA G4570

Canon PIXMA G3570

PIXMA G3570 Series

PIXMA-G2570

PIXMA G2570

G1530

PIXMA G1530

Edulliset käyttökustannukset

Valikoima laajenee neljällä kustannustehokkaalla tulostimella, jotka tuottavat suuriakin määriä laadukkaita asiakirjoja ja valokuvia ilman, että käyttäjän tarvitsee vaihtaa mustekasettia. Jatkuvan musteensyötön ansiosta tulostinten käyttökustannukset ovat edullisempia kuin kasetteja käyttävillä malleilla. Riittoisien mustesäiliöiden ansiosta kaikki neljä mallia kykenevät tuottamaan jopa 6 000 tulostearkkia yhdellä pullolla mustaa mustetta. 1 Economy-asetuksella luku on 27 prosenttia korkeampi 2 (7 600 tulostearkkia). Uusimmat MegaTank-mallit tulostavat jopa 7 700 tulostearkkia väritulosteita yhdellä väriainesarjalla 3 (8 100 arkkia Economy-asetuksella). MegaTank-sarjan mallit ovat siis ihanteellinen valinta niille, jotka haluavat kustannustehokkaan laitteen, joka tuottaa korkealaatuisia tulosteita aina tarpeen tullen. Tulostimet hyödyntävät sekä pigmenttipohjaista että liuosmustetta, minkä ansiosta mustavalkoiset tekstiasiakirjat tulostuvat terävinä ja kuvat eloisan värikkäinä.

Vikkelää tehoa

Kaikki neljä uutta mallia tulostavat mustavalkotulosteita 11 mallisivun minuuttivauhdilla (ipm) ja väritulosteita 6 mallisivun minuuttivauhdilla (ipm). Nopea ja luotettava tulostin, jonka toimintaan ja tulostuslaatuun voi luottaa, tarjoaa käyttäjälle mahdollisuuden keskittää aikansa ja energiansa entistä tiiviimmin luovaan prosessiin. Sarjan tulostimet tuottavat teräviä kuvia ja asiakirjoja ja sopivat monien eri käyttäjien tarpeisiin aina pitkiä esseitä printtaavista opiskelijoista askarteluprojekteja harrastaviin perheisiin. PIXMA G4570 on erityisen hyvä valinta etätyötä tekeville käyttäjille, sillä se on varustettu 35 arkin automaattisella arkinsyöttölaitteella, joka helpottaa ja nopeuttaa monisivuisten asiakirjojen skannaamista ja kopiointia.

Helppokäyttöisiä laitteita monenlaisiin tarpeisiin

PIXMA G2570:n, PIXMA G3570 -malliston sekä PIXMA G4570:n uudistunut muotoilu ja yksinkertaiset toiminnot tekevät niistä edeltäjiään helppokäyttöisempiä. Ne on myös varustettu nestekidenäytöillä, jotka tekevät laitteen asentamisesta ja käyttämisestä yksinkertaista. Canon MegaTank -musteteknologian ansiosta kaikki sarjan tulostimet ovat helppoja huoltaa ja käyttää. Käyttäjät voivat vaihtaa tulostinten huoltokasetin itse, joten huolto sujuu hetkessä ja tulostin pysyy tehokkaasti käyttökunnossa. Myös mekaanisesti tunnistettavat mustepullot helpottavat tulostimen käyttöä. PIXMA G4570- ja PIXMA G3570-mallien WiFi-yhteysominaisuuksien ansiosta ne on mahdollista yhdistää erilaisiin laitteisiin vaivatta. Molemmat mallit sopivat myös yhteen Apple AirPrintin ja Androidin Mopria®-tulostussovelluksen sekä mobiililaitteilta tulostuksen mahdollistavan Canon PRINT -sovelluksen kanssa. Lisäksi Canon Creative Park -palvelu tarjoaa käyttäjille mahdollisuuden päästää luovuutensa valloilleen 3D-paperiaskartelun sekä omien korttien suunnittelun parissa. Kortit voidaan tulostaa magneettiselle tai mattapintaiselle valokuvapaperille millä tahansa sarjan laitteista. PIXMA G3570 -malli tulee saataville kolmessa eri värissä: musta, valkoinen ja punainen.

MegaTank Range Key Features:

• 11 mallisivua minuutissa / 6 mallisivua minuutissa – korkea tulostusnopeus
• Enemmän irti samasta mustemäärästä – 6 000 arkkia tulosteita yhdellä pullollisella mustaa mustetta (Economy-asetuksella 7 600) ja 7 700 arkkia yhdellä
väriainesarjalla (Economy-asetuksella 8 100)
• Käyttäjän vaihdettava huoltokasetti
• Helposti paikalleen asettuvat, mekaanisesti tunnistettavat mustepullot
• Sopii magneettisille ja mattapintaisille materiaaleille sekä valokuvien tulostukseen
• Korkea tulostuslaatu
• 100 arkin kapasiteetti

PIXMA G4570 - mallin tärkeimmät ominaisuudet:

• 1,3 tuuman nestekidenäyttö takaa käytön helppouden
• 4-in-1-monitoimitulostin – tulostaa, kopioi, skannaa ja faksaa
• 35 arkin automaattinen asiakirjansyöttölaite
• 100 arkin kapasiteetti
• WiFi-yhteensopiva, langattomat yhteydet

PIXMA G3570 Series - mallin tärkeimmät ominaisuudet:

• 3-in-1-monitoimitulostin – tulostaa, kopioi ja skannaa
• 1,3 tuuman nestekidenäyttö takaa käytön helppouden
• WiFi-yhteensopiva, langattomat yhteydet
• Saatavilla kolme eri väriä: musta, valkoinen ja punainen

PIXMA G2570 - mallin tärkeimmät ominaisuudet:

• 1,2 tuuman nestekidenäyttö takaa käytön helppouden
• 3-in-1-monitoimitulostin – tulostaa, skannaa ja kopioi

PIXMA G1530 - mallin tärkeimmät ominaisuudet:

• Tulostin
• LED-merkkivalot ohjauspaneelissa

Canon PIXMA G -sarjan tulostimien myynti alkaa tammikuussa 2023 ja verolliset suositusvähittäishinnat ovat:

- Canon PIXMA G1530, 219 euroa
- Canon PIXMA G2570, 299 euroa
- Canon PIXMA G3570, 369 euroa
- Canon PIXMA G4570, 399 euroa

Lisätietoja: Canon Oy, Olli Turtiainen, olli.turtiainen@canon.fi, p. +358 40 7716226

  1. Tulostemäärä perustuu ensimmäistä pulloa seuraavan mustepullon musteenkulutusta koskeviin tietoihin.
  2. Väriasiakirjatulosteiden tulostemäärä on laskennallinen arvio, joka perustuu Canonin yksilölliseen testimenetelmään ja ISO/IEC 24712 -standardin mukaisiin väreihin.
  3. Tavallisen paperin riittoisuus tulostettaessa Economy-asetuksella on laskennallinen arvo.