Lähemmäs toimintaa Canon PowerShot ZOOM -konseptikameralla

Amstelveen, 14 oktober 2020 – Canon Europe kondigt vandaag de introductie aan van de PowerShot ZOOM – een lichte 12 Megapixel camera die past in de palm van je hand met beeldstabilisatie en een eenvoudig te gebruiken 3-staps zoom. Deze camera is ontworpen om gebruikers te helpen het moment in het nu te ervaren en tot in detail te herbeleven. De Canon PowerShot ZOOM is een innovatief en dynamisch concept qua productontwerp en gebruiksvriendelijkheid. Het is een draagbare, monoculaire camera met een vaste lens die geschikt is voor Full HD-video en superzoom. Met 100mm, 400mm en een digitaal verlengde 800mm¹ zoom is deze compacte digitale camera ideaal voor gezinnen die genieten van outdooractiviteiten, maar ook voor natuurliefhebbers die op afstand dichter bij de natuur willen komen.

Canon PowerShot ZOOM on tänään esitelty taskukokoinen superzoom-kamera, jolla voi taltioida sekä korkealuokkaisia valokuvia että Full HD -videota. Se sopii täydellisesti liikkuvalle kuvaajalle, ulkoilmaharrastuksiin tai luontokuvaukseen.


Käteen sopivalla 12 megapikselin uutuuskameralla pääsee lähelle kohdetta. Täysin automaattisessa Canon PowerShot ZOOM -kamerassa on 100 mm:n ja 400 mm:n polttovälin objektiivi, ja polttoväliä voi kasvattaa digitaalisesti 800 millimetriin. Kooltaan pieni ja painoltaan kevyt (vain 145 g) Canon PowerShot ZOOM on suunniteltu nopeaan ja vaivattomaan kuvaamiseen. Tuotesuunnittelun dynaaminen ja innovatiivinen konsepti tuo uutta käytettävyyteen, kätevän rannehihnan ansiosta kamera pysyy tukevasti kädessä.


Kameran viisi käytettävissä olevaa painiketta mahdollistavat sen hallinnan yhdellä kädellä sekä kuvaamisen että toiston aikana. Lisäksi tässä intuitiivisessa kamerassa on yksinkertaistettu valikkonäyttö. Tehokas DIGIC 8 -prosessori on kameran kuvanlaadun ytimessä, lisäksi kameran sarjakuvausominaisuus (10 kuvaa/s) tallentaa hetkessä tapahtuvan toiminnan. Kameran optinen kuvanvakain takaa vakaan ja terävän lopputuloksen ja kameran Wi-Fi- ja Bluetooth-yhteyksien avulla kuvaaja voi kuvata etäyhteydellä Canon Camera Connect -sovelluksen kautta.


Canon PowerShot ZOOM -kameran ominaisuudet


  • 12.1 megapikselin kenno
  • 3 askeleen zoom
  • Optinen, nelisuuntainen kuvanvakain
  • Full HD -videot 1080p, 30p/25p/24p-kuvataajuudella
  • USB Type-C®
  • Wi-Fi ja Bluetooth®

Canon PowerShot ZOOM -kameran myynti alkaa Suomessa joulukuussa ja sen svh. on 350 euroa.


Lisätietoja: Canon Oy, Olli Turtiainen, olli.turtiainen@canon.fi, p. +358 40 7716226