Lähemmäs toimintaa Canon PowerShot ZOOM -konseptikameralla

Canon PowerShot ZOOM

Canon PowerShot ZOOM on tänään esitelty taskukokoinen superzoom-kamera, jolla voi taltioida sekä korkealuokkaisia valokuvia että Full HD -videota. Se sopii täydellisesti liikkuvalle kuvaajalle, ulkoilmaharrastuksiin tai luontokuvaukseen.

Käteen sopivalla 12 megapikselin uutuuskameralla pääsee lähelle kohdetta. Täysin automaattisessa Canon PowerShot ZOOM -kamerassa on 100 mm:n ja 400 mm:n polttovälin objektiivi, ja polttoväliä voi kasvattaa digitaalisesti 800 millimetriin. Kooltaan pieni ja painoltaan kevyt (vain 145 g) Canon PowerShot ZOOM on suunniteltu nopeaan ja vaivattomaan kuvaamiseen. Tuotesuunnittelun dynaaminen ja innovatiivinen konsepti tuo uutta käytettävyyteen, kätevän rannehihnan ansiosta kamera pysyy tukevasti kädessä.

Kameran viisi käytettävissä olevaa painiketta mahdollistavat sen hallinnan yhdellä kädellä sekä kuvaamisen että toiston aikana. Lisäksi tässä intuitiivisessa kamerassa on yksinkertaistettu valikkonäyttö. Tehokas DIGIC 8 -prosessori on kameran kuvanlaadun ytimessä, lisäksi kameran sarjakuvausominaisuus (10 kuvaa/s) tallentaa hetkessä tapahtuvan toiminnan. Kameran optinen kuvanvakain takaa vakaan ja terävän lopputuloksen ja kameran Wi-Fi- ja Bluetooth-yhteyksien avulla kuvaaja voi kuvata etäyhteydellä Canon Camera Connect -sovelluksen kautta.

Canon PowerShot ZOOM -kameran ominaisuudet

  • 12.1 megapikselin kenno
  • 3 askeleen zoom
  • Optinen, nelisuuntainen kuvanvakain
  • Full HD -videot 1080p, 30p/25p/24p-kuvataajuudella
  • USB Type-C®
  • Wi-Fi ja Bluetooth®

Canon PowerShot ZOOM -kameran myynti alkaa Suomessa joulukuussa ja sen svh. on 350 euroa.

Lisätietoja: Canon Oy, Olli Turtiainen, olli.turtiainen@canon.fi, p. +358 40 7716226