Canon esittelee ulkokäyttöön tarkoitetun, ammattitason Canon CR-X300 PTZ-kameran

Canon on esitellyt aiemmin tänä vuonna uuden sukupolven PTZ-kameroita ja etähallintaratkaisuja. Nyt mallisto vahvistuu, sillä Canon esittelee ulkokäyttöön tarkoitetun, kestävän ammattitason Canon CR-X300 -kameran. Tämä PTZ-kamera tallentaa 4K UHD -kuvaa huonoissakin sääolosuhteissa. Kameran kompakti säänkestävä runko, 1/2,3 tuuman CMOS-kenno, 20x optinen zoom sekä IP-ohjaus- ja striimaustoiminnot takaavat huippuluokan suorituskyvyn kaikissa sääolosuhteissa IP65-luokituksen mukaisesti (-15°...+40 °C).

4K- ja Full HD -kuvanlaatu, striimaus ja liitännät

1/2,3 tuuman 4K/UHD CMOS -kenno ja DIGIC DV6 -kuvaprosessori tallentavat huipputarkkaa kuvaa jopa 4K 30P -tarkkuudella ja 4:2:2/10-bittisenä. Videokuvaa voi toistaa Enhanced Full HD -laatuisena 4K-ylinäytteistyksen ansiosta. CR-X300-kamera yhdistää huipputarkan kontrastitarkennuksen ja nopean vaihe-eron tunnistavan automaattitarkennuksen, joten tarkennus kuvauskohteeseen onnistuu nopeasti ja tarkasti heikossakin valaistuksessa.

CR-X300-kamera tarjoaa käyttöön 6G SDI- ja HDMI-lähdöt, PoE++- ja verkkoliitännän, jotka tukevat useita eri protokollia, kuten Canon XC, RTP/RTSP, RTMP/RTMPS ja NDI|HX sekä tavalliset hallinta- ja striimausprotokollat.

Helppokäyttöiset ja tarkat säädöt, kestävä runko 

CR-X300-kameran panorointi, kallistus ja zoomaus – jopa 0,3 astetta sekunnissa – voidaan tehdä samanaikaisesti myös esimääritetyissä kuvaustiloissa. Kameraa voidaan käyttää yhdessä Canonin RC-IP100-ohjaimen, etähallintasovelluksen ja valikoitujen kolmannen osapuolen lisävarusteiden kanssa . IP65-luokituksen vesi- ja pölysuojaus sekä suolavettä hylkivä suojus mahdollistavat kuvaamisen vaihtelevissa lämpötiloissa ja sateessa (ilmankosteus 90 %). Säänkestävän rungon sisäinen puhdistin parantaa käytettävyyttä entisestään.

Canon CR-X300 kameran myynti alkaa maaliskuussa 2022 ja sen. svh. 12500 euroa.

Lisätietoja: Canon Oy, Olli Turtiainen, olli.turtiainen@canon.fi, p. +358 40 7716226

Lisätietoja