Canon Speedlite EL-1 antaa enemmän mahdollisuuksia hallita valaistusta

Speedlite EL-1

Canon Speedlite EL-1 -salama on nopea, tarkka ja luotettava ja se vastaa ammattikuvaajien vaatimaan suorituskykyyn kaikissa kuvaustilanteissa. Edistyksellisen tekniikan ansiosta salamaa voi käyttää luovemmin kuin koskaan ennen. Uutuus on samalla Canonin ensimmäinen salamalaite, joka on merkitty L-sarjan objektiiveista tutulla punaisella renkaalla.

Luotettavassa ja huipputehokkaassa Speedlite-salamalaiteessa on edistyksellinen langaton tiedonsiirto ja tehokas litiumioniakku. Huippunopeat salaman latausajat (0,1–0,9 sekuntia) takaavat sarjakuvauksessa jopa 170 välähdystä. Uusi sisäänrakennettu kaksivärinen LED-mallinnusvalo näyttää miltä EL-1-salaman välähdysteho näyttää ja kuinka valo osuu kohteeseen. Salamalaitteen tehokas LP-EL-akku varmistaa, että EL-1-salama toimii nopeasti ja luotettavasti pitkissäkin kuvaussessioissa. Tehoa riittää sillä salama tuottaa jopa 2 345 välähdystä yhdellä latauksella. Laitteen aktiivinen jäähdytysjärjestelmä estää ylikuumenemisen, joten sillä voi kuvata pidempään. Laadukkaassa salamalaitteessa on L-sarjan objektiiveista tuttu pöly- ja vesisuojaus.

Canon Speedlite EL-1 -salamalaitteen myynti alkaa Suomessa vuodenvaihteessa ja sen svh. on 1259 euroa.

Lisätietoja: Canon Oy, Olli Turtiainen, olli.turtiainen@canon.fi, p. +358 40 7716226