Canon Speedlite EL-1 antaa enemmän mahdollisuuksia hallita valaistusta

Amstelveen, 14 oktober 2020 – Canon Europe maakt vandaag de introductie bekend van de Speedlite EL-1, een krachtige flitser die dankzij het robuuste en weerbestendige ontwerp telkens opnieuw betrouwbare resultaten levert, zelfs onder extreme omstandigheden. Met opties voor een lichtintensiteit van maximaal 1/8192 biedt de Speedlite EL-1 fotografen meer controle en precisie als het gaat om de belichting, zodat elke opname de gewenste uitstraling krijgt. Met snelle recycle-tijden van 0,1 tot 0,9ᶦ seconde en gevoed door de nieuw ontworpen, zeer krachtige Canon LP-EL-accu kunnen professionals sneller en langer fotograferen. In combinatie met Canon’s meest recente professionele spiegelreflex- en systeemcamera’s – respectievelijk de EOS-1D Mark III en EOS R5 – die worden geroemd om hun snelheid en beeldkwaliteit, stelt de Speedlite EL-1 fotojournalisten, sport-, natuur- en bruidsfotografen in staat om bijzondere momenten vast te leggen. De Speedlite EL-1 is de eerste Speedlite-flitser met een ‘rode ring’ – Canon’s kenmerk van ‘L-serie’-beeldkwaliteit – om prestaties op een professioneel niveau aan te geven.

Canon Speedlite EL-1 -salama on nopea, tarkka ja luotettava ja se vastaa ammattikuvaajien vaatimaan suorituskykyyn kaikissa kuvaustilanteissa. Edistyksellisen tekniikan ansiosta salamaa voi käyttää luovemmin kuin koskaan ennen. Uutuus on samalla Canonin ensimmäinen salamalaite, joka on merkitty L-sarjan objektiiveista tutulla punaisella renkaalla.


Luotettavassa ja huipputehokkaassa Speedlite-salamalaiteessa on edistyksellinen langaton tiedonsiirto ja tehokas litiumioniakku. Huippunopeat salaman latausajat (0,1–0,9 sekuntia) takaavat sarjakuvauksessa jopa 170 välähdystä. Uusi sisäänrakennettu kaksivärinen LED-mallinnusvalo näyttää miltä EL-1-salaman välähdysteho näyttää ja kuinka valo osuu kohteeseen. Salamalaitteen tehokas LP-EL-akku varmistaa, että EL-1-salama toimii nopeasti ja luotettavasti pitkissäkin kuvaussessioissa. Tehoa riittää sillä salama tuottaa jopa 2 345 välähdystä yhdellä latauksella. Laitteen aktiivinen jäähdytysjärjestelmä estää ylikuumenemisen, joten sillä voi kuvata pidempään. Laadukkaassa salamalaitteessa on L-sarjan objektiiveista tuttu pöly- ja vesisuojaus.


Canon Speedlite EL-1 -salamalaitteen myynti alkaa Suomessa vuodenvaihteessa ja sen svh. on 1259 euroa.


Lisätietoja: Canon Oy, Olli Turtiainen, olli.turtiainen@canon.fi, p. +358 40 7716226