Canonilta kaksi uutta suosikkiobjektiivia EOS R -kamerajärjestelmään - Canon RF 50mm F1.8 STM ja Canon RF 70-200mm F4L IS USM

RF 70-200mm F4L IS USM

RF 50mm F1.8 STM

Canon on esitellyt kaksi uutta suosikkiobjektiivia peilittömään täyden kennon Canon EOS R -kamerajärjestelmään. Uudet objektiivit ovat kompakteja ja kevyitä ja ne sopivat EOS R -järjestelmän kamerarunkoihin ilman sovitinta.

Canon RF 50mm F1.8 STM on uskomattoman pienikokoinen, edullinen ja monipuolinen kiinteäpolttovälinen objektiivi. Siinä on nopea f/1,8-aukko ja se sopii kuvaamiseen heikossa valaistuksessa. Sillä saa tarkennettua terävästi kohteeseen samalla, kun tausta jää kauniisti epätarkaksi. Käytössä on myös uusi optiikka ja erittäin hiljainen STM-moottori. Painoltaan objektiivin on vain 160 g. Objektiivin käyttöalueet vaihtelevat muotokuvauksesta maisemakuvaukseen ja se sopii harrastajasta ammattilaiselle.

Canon RF 70-200mm F4L IS USM on kevyt ja kompakti, painoltaan vain 695 g. Lisäksi tässä L-sarjan telezoom-objektiivissa on viiden askeleen optinen kuvanvakain. Kuvata voi jopa käsivaralta ja tarkentaa jopa 0,6 metrin etäisyydelle nopealla automaattitarkennuksella. Ammattitasoiset toiminnot takaavat laadun, ja kooltaan pieni objektiivi vie vain vähän tilaa varustelaukusta. Objektiivissa on sääsuojaus ja fluoripinnoite, joka suojaa pölyltä ja vedeltä. Lämpöä hylkivä maali heijastaa lämpöä auringossa. Tämä uutuusobjektiivi sopii erityisesti luonto- ja urheilukuvaukseen sekä matka- ja muotokuvaukseen.

Uusin RF-objektiivien myynti alkaa Suomessa joulukuussa 2020. Canon RF 50mm F1.8 STM -objektiivin svh. on 259 euroa ja Canon RF 70-200mm F4L IS USM -objektiivin svh. on 1979 euroa.

Lisätietoja: Canon Oy, Olli Turtiainen, olli.turtiainen@canon.fi, p. +358 40 7716226