Canon PIXMA TS7450 on monipuolinen tulostin kaikkiin kodin tulostustarpeisiin

PIXMA TS7450

Tyylikkäällä ja helppokäyttöisellä PIXMA TS7450 -sarjan tulostimella voi tulostaa monille eri materiaaleille tietokoneesta, tabletista tai älypuhelimesta käsin. Tulostimella voi voi skannata ja kopioida useita arkkeja käyttämällä automaattisen 35 sivun asiakirjansyöttölaitteen (ADF) tekniikkaa. Tulostusmateriaaliksi sopivat valokuvapaperit, silitettävät siirtokuvat, magneettinen paperi tai uudelleenkiinnitettävä tarrapaperi. Yhteyden voi muodostaa suoraan tietokoneesta tai älypuhelimesta, ja suoraan kamerasta voi tulostaa Wi-Fi-yhteydellä. Tulostimen käyttöönotto on helppoa, vain QR-koodin luku älypuhelimella ja älykäs tekniikka hoitaa asennuksen.

Lisätietoja englanninkielisestä lehdistötiedotteesta,
https://www.canon-europe.com/press-centre/press-releases/2020/10/imagine-what-you-can-make-with-the-new-canon-series-printer/

Uusien Canon PIXMA TS450 -tulostimien myynti alkaa Suomessa Marraskuussa 2020 ja laitteen svh. on 99 euroa.

Lisätietoja: Canon Oy, Olli Turtiainen, olli.turtiainen@canon.fi, p. +358 40 7716226

Lisätietoja