Esittelyssä Canon MAXIFY GX -sarjan tulostimet, joissa on tuottavuutta parantavat riittoisat täytettävät mustesäiliöt

Canon MAXIFY GX -sarjan tulostimet ovat parhaimmillaan käyttöympäristöissä, joissa tuotetaan päivittäin suuria määriä tulosteita. Tulostetaanpa sitten esittelymateriaalia tai skannataan asiakirjoja automaattisella syöttölaitteella, ei ole tarvetta paperin tai musteen lisäämiselle. Riittoisten musteiden ansiosta tulostimilla voi tulostaa jopa 14 000 sivua yhdestä väriainesarjasta tai 6 000 sivua mustasta mustesäiliöstä. Säästötilassa kulut ovat vieläkin pienemmät. Tulostusnopeus on jopa 24 mustavalkosivua ja 15,5 värimallisivua minuutissa.

Pienet sarjat onnistuvat nopeassa aikataulussa 50 arkin automaattisen syöttölaitteen, yhden pyyhkäisyn kaksipuolisen skannauksen, helppokäyttöisen 6,9 cm:n värikosketusnäytön ja 600 arkin paperikapasiteetin ansiosta. Niillä voi käsitellä myös erilaisia materiaaleja – jopa 1,2 metrin pituisia bannereita. Tulostus,  skannaus ja kopiointi pilveen onnistuu Canon PRINT -sovelluksella. Tulostimet ovat Apple AirPrint- ja Mopria-yhteensopivat, lisäksi niissä on Ethernet-liitäntä ja kaksikaistainen Wi-Fi-yhteys.

Ympäristöä huomioiden

Tulostimet ovat tehokkaita ja huomioivat ympäristövaikutukset. Niiden riittoisat täytettävät mustesäiliöt vähentävät käyttökatkoksia ja jätteen määrää. Lisäksi käyttäjän vaihdettavissa oleva hukkavärisäiliö vähentää käyttökatkoksia.

Canon MAXIFY GX -sarjan tulostimien myynti alkaa huhtikuussa 2021.

Canon MAXIFY GX6050, svh. 529 euroa

Canon MAXIFY GX7050, svh. 699 euroa

Lisätietoja: Canon Oy, Olli Turtiainen, olli.turtiainen@canon.fi, p. +358 40 7716226