Esittelyssä Canon MAXIFY GX -sarjan tulostimet, joissa on tuottavuutta parantavat riittoisat täytettävät mustesäiliöt

Amstelveen, 17 maart 2021 – Canon Europe maakt vandaag bekend dat de onderneming nieuwe modellen toevoegt aan haar bekroonde i-SENSYSᶦ en MAXIFY-printerserie, waaronder het eerste MAXIFY-model met de navulbare MegaTank-inkttanktechnologie. Nu de behoeften van klanten en ook hun werkomgevingen veranderen, is Canon erop gericht bedrijven in staat te stellen hun voorsprong te behouden. Zowel de i-SENSYS MF832Cdw als de MAXIFY GX6050 en GX7050 zijn ontworpen met productiviteit, samenwerking en efficiëntie als uitgangspunt, waardoor ze ideaal zijn voor een groot aantal toepassingen en werkplekscenario’s. Deze nieuwe toevoegingen aan Canon’s uitgebreide portfolio zorgen ervoor dat bedrijven en organisaties de meest robuuste en schaalbare oplossing kunnen inzetten die voldoet aan hun behoeften, of hun medewerkers nu op afstand thuis, in kleine kantoren of in een co-working omgeving werken.

Canon MAXIFY GX -sarjan tulostimet ovat parhaimmillaan käyttöympäristöissä, joissa tuotetaan päivittäin suuria määriä tulosteita. Tulostetaanpa sitten esittelymateriaalia tai skannataan asiakirjoja automaattisella syöttölaitteella, ei ole tarvetta paperin tai musteen lisäämiselle. Riittoisten musteiden ansiosta tulostimilla voi tulostaa jopa 14 000 sivua yhdestä väriainesarjasta tai 6 000 sivua mustasta mustesäiliöstä. Säästötilassa kulut ovat vieläkin pienemmät. Tulostusnopeus on jopa 24 mustavalkosivua ja 15,5 värimallisivua minuutissa.


Pienet sarjat onnistuvat nopeassa aikataulussa 50 arkin automaattisen syöttölaitteen, yhden pyyhkäisyn kaksipuolisen skannauksen, helppokäyttöisen 6,9 cm:n värikosketusnäytön ja 600 arkin paperikapasiteetin ansiosta. Niillä voi käsitellä myös erilaisia materiaaleja – jopa 1,2 metrin pituisia bannereita. Tulostus,  skannaus ja kopiointi pilveen onnistuu Canon PRINT -sovelluksella. Tulostimet ovat Apple AirPrint- ja Mopria-yhteensopivat, lisäksi niissä on Ethernet-liitäntä ja kaksikaistainen Wi-Fi-yhteys.


Ympäristöä huomioiden


Tulostimet ovat tehokkaita ja huomioivat ympäristövaikutukset. Niiden riittoisat täytettävät mustesäiliöt vähentävät käyttökatkoksia ja jätteen määrää. Lisäksi käyttäjän vaihdettavissa oleva hukkavärisäiliö vähentää käyttökatkoksia.


Canon MAXIFY GX -sarjan tulostimien myynti alkaa huhtikuussa 2021.


Canon MAXIFY GX6050, svh. 529 euroa


Canon MAXIFY GX7050, svh. 699 euroa


Lisätietoja: Canon Oy, Olli Turtiainen, olli.turtiainen@canon.fi, p. +358 40 7716226