Canonilta raikkaita tuoteuutuuksia

Suurkuvatulostamisen ja digitaalisen painamisen alueilla on luvassa mielenkiintoinen vuosi, kun Canon julkistaa useita odotettuja huippu-uutuuksia, jotka vastaavat graafisen toimialan tämän päivän haasteisiin. Monista näistä on luvassa esimakua Sign, Print & Promotion -messuilla toukokuussa.

Enemmän, nopeammin ja laadukkaammin


Digitaalisen arkkipainamisen Canon imagePRESS -laitesarja uudistuu! Kevään laitesarjan uudistuksen avaa imagePRESS V1000, joka vie digitaalisen arkkipainamisen teknologian jälleen uudelle tasolle. Laitesarja sisältää runsaasti uusia teknologisia innovaatioita ja automatiikkaa, jotka takaavat tuottavuuden kasvun ja entistä huippulaatuisemman painojäljen. Toimivuuden varmistaa reaaliaikaisesti sekä automaattisesti toimiva Canon-teknologia. Riko luovuutesi rajat ja yllätä asiakkaasi tinkimättömällä laadulla ja toimintavarmuudella.


Suurempaa volyymiä


Arkkisyöttöisen laitesegmentin markkinan laadukkain inkjet, Canon varioPRINT iX, tarjoaa laajat materiaalien käyttömahdollisuudet ja soveltuu erittäin suurille laatupainamisen volyymeille. Laite on helppokäyttöinen eikä se vaadi juurikaan operaattorien manuaalista työtä, mikä laskee käyttökustannuksia ja operointiaikaa. varioPRINT iX -laitteita on myyty nyt myös Suomeen ja niiden tuotannollinen monipuolisuus ja laatu todettu tositoimissa – loistavin tuloksin!


Autonomisempaa työnkulun automaatiota


Tuotannon digitalisoituminen on luonut painetta entistä joustavammalle tuotannon työnkulun automaatiolle. Painotalot tuottavat entistä enemmän yksittäisiä lyhytsarjaisia painotöitä, jolloin aikaa jää aina vain vähemmän painotöiden esivalmisteluun ja tuotannolliseen kuntoonlaittoon. Muutos näkyy luonnollisesti myös katteissa. Ratkaisu tilanteeseen löytyy tuotannon työkulun automaation kehittämisestä. Automaatio on tänä päivänä lähes ainoa tapa aidosti vahvistaa yrityksesi kilpailukykyä teknologian näkökulmasta.


Loistavat suurkuvatulostamisen klassikot


Suurkuvatulostaminen tarjoaa lähes äärettömät mahdollisuudet suurkuvatulostustöiden tuottamiseksi. Canon Colorado ja Arizona -laitesarjat ovat vankkumattomia moniottelijoita, joilla voidaan tänä päivänä tehdä mitä moninaisimpia innovatiivisia painotyösovelluksia. Laitteet tuottavat upeaa tulostusjälkeä hyvin laajalle materiaalivalikoimalle kustannustehokkuuden huomioiden. Ne tarjoavat siten laajan tulostussovellusvalikoiman ja avaavat uusia liiketoimintamahdollisuuksia, joilla asiakkaamme voivat erottua edukseen.


Canon mukana Sign, Print & Promotion -messuilla Messukeskuksessa 18.–19.5.2022. Canonin asiantuntijat esittelevät innovatiivisia uutuuksia osastolla 6n88.