CANONIN UUSI MONITOIMILAITEMALLISTO TUKEE HYBRIDITYÖN VAATIMUKSIA

Canon Europe on julkaissut imageRUNNER ADVANCE DX -tuoteperheen tuoreimman jäsenen. Uusi C5800-sarja on aito tiedonhallinnan keskus, joka tehostaa hybridityöntekoa yhdistämällä fyysiset ja digitaaliset työnkulut vaivattomasti. Lisäksi äskettäin julkaistu imagePRESS C170 -sarja tarjoaa vaihtoehtoisen ratkaisun luovuutensa rajoja etsiville yrityksille. Näiden molempien sarjojen laitesuunnittelussa on kiinnitetty erityistä huomiota tuottavuuteen.

Yhteiskunta muuttuu kiihtyvällä vauhdilla ja työtä tehdään yhä useammin etänä tai hajautettuna. Tämä käytöksen perustavanlaatuinen muutos on vaikuttanut toimiston rooliin ja lopulta siihen, mitä toimistoteknologialta tarvitaan. imageRUNNER ADVANCE DX C5800 -sarja tukee liiketoiminnan jatkuvuutta, helpottaa tiedonhallintaa ja tarjoaa ylivertaisen käyttökokemuksen toimiston ja etätyöpaikkojen välille saumattomasti integroidulla uniFLOW Online -ohjelmistolla. imageRUNNER ADVANCE DX C5800 -sarja on kehitetty tukemaan yritysten menestymistä nykyisessä hybriditodellisuudessa.


Tuottavuuden tukemista


imageRUNNER ADVANCE DX C5800 -sarja virtaviivaistaa asiakirjojen työnkulkuja, sillä siinä yhdistyvät huippunopea väritulostusnopeus (jopa 70 sivua/min), parempi yhdistettävyys ja uusin skannaustekniikka. Juovien esto, usean paperin syötön havainnointi ja tyhjien sivujen poisto lyhentävät prosessointiaikaa entisestään ja parantavat skannaustehoa. Se soveltuukin ihanteellisesti keskisuuriin ja suuriin yrityksiin, jotka tulostavat ja skannaavat paljon ja tarvitsevat siihen tuottavan ratkaisun. Sarja tarjoaa laajan valikoiman valmiita viimeistelyvaihtoehtoja, jotka säästävät aikaa asiakirjojen viimeistelyssä. Tietoturvallista, tuottavaa ja tehokasta työntekoa edistämään suunniteltu imageRUNNER ADVANCE DX C5800 -sarja toimii osana sijainnista riippumatonta digitaalista ekosysteemiä ja siivittää tuottavuutta todella tehokkaasti.


Tukea tiedonhallinnan digitalisointiin


Digitalisointi on ratkaisevan tärkeää, jotta tiimit voivat olla yhteydessä toisiinsa ja tehdä yhteistyötä – etenkin nykyisessä hybridityötodellisuudessa. imageRUNNER ADVANCE DX C5800 -sarja on uusin tulokas valikoimassa, joka tarjoaa keskeisen tärkeät työkalut tiedonhallintaa digitalisoiville asiakkaille. Paperiasiakirjat digitaaliseksi muuttavana keskuksena se auttaa yrityksiä yhdistämään työntekijät työpaikkasovelluksiin ja liittämään asiakirjat suoraan työnkulkuihin yhden alustan kautta.


Pilvitallennuskohteisiin (esim. Sharepoint Online™ ja OneDrive) integroituvan sisäänrakennetun liitettävyydenansiosta työntekijät voivat tarkastella, muokata ja jakaa asiakirjoja työskentelypaikasta riippumatta. Canonin pilvipohjainen uniFLOW Online -ohjelmisto1 on kaikki työskentelypaikat yhdistävä alusta, jonka kautta yritykset voivat hallita laitteitaan keskitetysti olivatpa ne missä tahansa. Se tarjoaa yksinkertaisen kustannusten seurannan, turvallisen skannauksen ja erinomaisen tietoturvan. uniFLOW Online -ratkaisun käyttäjät hyötyvät erilaisista laadukkaista lisätoiminnoista. Esimerkiksi Filing Assist -tiedostoavustajan avulla paperiasiakirjojen tiedot on helppo digitoidessa tallentaa tarkasti suoraan työnkulkuun ja kohdejärjestelmään.


”Viimeisten 12 kuukauden aikana on tapahtunut valtavia muutoksia työskentelymalleissa sekä liiketoiminta- ja teknologiavaatimuksissa”, sanoo Hiro Imamura, Canon Europen asiakirjaratkaisuryhmän markkinointijohtaja. ”Ennestään olemassa olleet hybridityötavat ovat kehittyneet ja nopeutuneet tänä aikana. Sen vuoksi olemme jatkaneet teknologiamme kehittämistä ja valikoimamme laajentamista. Haluamme, että asiakkaiden asiakirjatyönkulkuun liittyvät tarpeet täyttyvät heidän työskentelypaikastaan riippumatta. Valikoimamme uudet sarjat tukevat asiakkaidemme muuttuvia tarpeita – imageRUNNER ADVANCE DX C5800 -sarja mahdollistaa hajautetun työvoiman yhdistämisen ja digitaalisen tiedonhallinnan ja hiljattain lanseerattu imagePRESS C170 -sarja yrityksen sisäisen ammattilaistason tulostuksen ja viimeistelyn.”


”Yritykset tarvitsevat nyt enemmän kuin koskaan sitä, että työntekijät voivat digitalisoida asiakirjat nopeasti ja tehokkaasti ja pääsevät niihin käsiksi mistä tahansa ja milloin tahansa. Nykytilanteen tuntien olemme varmoja, että autamme asiakkaitamme ylläpitämään liiketoiminnan jatkuvuutta ja sopeutumaan nykyisiin hybridityön vaatimuksiin.”


Lisätietoja osoitteessa https://www.canon.fi/business-printers-and-faxes/imagerunner-advance-dx-c5800-series/1 Jos haluat lisätietoja tiettyjen Canon-laitteiden yhteensopivuudesta, ota yhteyttä paikalliseen Canon-edustajaan.