Canon yhteistyökumppanina SDG Global Festival of Action -tapahtumassa

Canon tukee 25.–26. maaliskuuta järjestettävää SDG Global Festival of Action -tapahtumaa, jonka tavoitteena on inspiroida ja välittää tietoa visuaalisen tarinakerronnan voimasta kestävän kehityksen tavoitteiden (SDG) saavuttamisessa.

Festivaali keskittyy neljään avainteemaan, joilla se pyrkii innostamaan ihmisiä toimintaan, tuomaan heitä yhteen ja kehittämään ratkaisuja tulevaisuuden ongelmiin. Teemat ovat ilmastotoimet, köyhyys ja eriarvoisuus, sukupuolten tasa-arvo ja inklusiiviset järjestelmät sekä kestävä talous.


Canon tukee festivaalia järjestämällä useita erilaisia tapahtumia, jotka ovat saaneet innoituksensa Young People sekä Canon Ambassadors -ohjelmien osanottajilta. Tapahtumien tarkoituksena on tutkia visuaalisen tarinankerronnan voimaa ja sitä, miten se voidaan valjastaa kestävän kehityksen tavoitteiden edistämiseen.


Kaikki Canonin tapahtumat ovat ilmaisia. Voit ilmoittautua täältä.


Canonin tapahtumat:


  • Yhteistapahtuma: Big Picture – aika on nyt. 25.3. klo 12.15–13.00 (13.15–14.00 CET)

Canon Ambassador Tasneem Asultan ja toimittaja, entinen YK-virkailija Cristina Gallach sekä yrittäjä ja kansalaisvaikuttaja Ilona Szabó De Carvalho pohtivat nykytilannetta ja keskustelevat muutoksista, joita kestävä tulevaisuus vaatii.


  • Canon Young People Programme -ohjelman luovan tarinankerronnan työpaja: miten kertoa vaikuttavia tarinoita visuaalisin keinoin? 26.3. klo 16.00–17.00 (17.00–18.00 CET)

Adam Pensotti, Canon Young People -ohjelman johtaja, ja Canon Ambassador Laura El-Tantawy vetävät työpajaa, jonka tarkoituksena on opettaa ja innostaa ihmisiä ilmaisemaan visuaalisen tarinankerronnan keinoin näkemyksensä siitä, miten voimme rakentaa parempaa ja kestävämpää tulevaisuutta. Työpajaan osallistuminen edellyttää ilmoittautumista.


  • Keskustelu: luovan koulutuksen arvo ja seuraavan sukupolven äänet 26.3. klo 17.15–17.30 (18.15–18.30 CET)

Adam, Laura ja Tasneem osallistuvat paneelikeskusteluun visuaalisen tarinankerronnan voimasta nuorten kehityksen tukena sekä siitä, miten se näkyy heidän omassa työssään.


  • Visuaalisen tarinankerronnan näyttelyt

Verkossa järjestettävät näyttelyt ovat avoinna koko virtuaalifestivaalin ajan. Näyttelyissä on esillä Laura El-Tantawyn, Tasneem Alsultanin sekä Canon Young People Programme -ohjelman osanottajien töitä.


Canon tukee SDG Global Festival of Action -tapahtumaa Young People Programme -ohjelmansa kautta jo kolmatta vuotta. Ohjelma pyrkii innoittamaan, opettamaan ja voimaannuttamaan nuoria ilmaisemaan visuaalisen kerronnan keinoin näkemyksensä siitä, miten voimme saavuttaa kestävän kehityksen tavoitteet.


Festivaali tarjoaa laajan valikoiman tapahtumia viidellä eri lavalla dynaamisessa virtuaalitilassa. Tilan ansiosta katsojille avautuu interaktiivinen näkymä festivaalin luentoihin, puheisiin, työpajoihin ja esityksiin. SDG Global Festival of Action on osallistujille ilmainen. Kaikki tapahtumat julkaistaan myöhemmin nauhoitteina. Lisätietoja löytyy tapahtuman verkkosivuilta.