Canon lisää ammattilaisille tarjottavaa tuotetukea

• Canon Professional Services -palvelu esittelee uusia etuja, jotka auttavat minimoimaan tuotantokatkot
• Uudet jäsenyystasot on suunniteltu tarjoamaan valmiit palvelutasot sekä ammattilaisille että yrityksille
• Julkistus on osa Canonin pitkän aikavälin tavoitetta parantaa asiakaskokemusta, mihin liittyy myös Canon Clubin hiljattain tapahtunut lanseerausCanon Europe julkistaa keskeisiä muutoksia tuotetukeensa. Canon Professional Services (CPS) -palvelu muuttuu ammattivalokuvaajille ja -videokuvaajille tarkoitetuksi jäsenohjelmaksi. Uudet räätälöidyt jäsenyystasot ja edut pyrkivät suojelemaan erityisesti ammattilaisia ja yrityksiä yllättäviltä keskeytyksiltä ja mahdollisilta tulonmenetyksiltä. Tällä toimenpiteellä Canon sitoutuu tiiviimmin palvelemaan asiakkaita, jotka käyttävät Canonin tuotteita liiketoiminnassaan.

Uudistettu ohjelma laajentaa ammattilais- ja yritysasiakkaiden tuotetukea ja tarjoaa heille ensiluokkaista palvelua vuosittaisella jäsenmaksulla. Hopea-, kulta- ja platina-jäsenyystasot on räätälöity vastaamaan erikokoisten ja eri laitemääriä omistavien yritysten tarpeisiin. Jäsenmaksu on alkaen 100 euroa (+ ALV) vuodessa. Edut kaikille jäsenille:

• Nopeutettu huolto
• Vuosittainen määräraha huoltoihin
• Alennuksia huolto- ja päivityspalveluihin ja korjauksiin
• Rajaton määrä toimituksia (kuljetuksia) seuraavana arkipäivänä
• Pääsy jäsenten käyttäjätukeen

Perustason etujen lisäksi asiakkaat voivat lainata varalaitteita, jos heidän CPS-jäsenyystasonsa oikeuttaa siihen. Uudistettuun ohjelmaan sisältyvät myös räätälöidyt palvelupaketit suuremmille yrityksille. Lisäksi CPS-jäsenet voivat säilyttää sähköistä jäsenkorttiaan älypuhelimessaan, jolloin tarvittavat tiedot ovat nopeasti saatavilla, jos jotain yllättävää tapahtuu.

”Siitä lähtien, kun CPS-palvelu otettiin käyttöön 1980-luvulla, se on ollut luotettava kumppani lukemattomille ammattilaisille. Nyt tuli kuitenkin aika arvioida, palveleeko ohjelma edelleen nykykäyttäjien tarpeita. Kuvantamisen edelläkävijänä olemme seuranneet ammattikentän monipuolistumista, joka tarkoittaa myös sitä, että alalla menestystä hakevien ammattilaisten tarpeet ovat muuttumassa. Haluamme tarjota tekijöille parasta mahdollista tuotetukea, jotta he voivat keskittyä menestymään yhä kovemmin kilpaillulla alalla. Teemme näin esimerkiksi tarjoamalla korjaustöitä alennettuun hintaan, nopeuttamalla huoltopyyntöjen etenemistä tai nostamalla yritysten taitotasoa koulutusten avulla”, toteaa CPS Programme Manager Elena Burnhill, Canon Europe.

Canon pyrkii parantamaan asiakaskokemustaan jatkuvasti ja on jo perustanut uuden palvelun heille, jotka eivät käytä Canonin tuotteita ammatissaan. Canon Club on jäsenohjelma, jonka tarkoitus on varmistaa, että kaikki Canonin käyttäjät voivat hyödyntää yhteisön tukea. Jäsenalusta perustettiin vuonna 2022, ja siitä on jo muodostunut samanhenkisten tekijöiden aktiivinen verkkoyhteisö, jossa jaetaan ideoita ja neuvoja samalla, kun kukin toimija ansaitsee pisteitä jäsenohjelman eri tasoilla. Canonin käyttäjät, jotka eivät voi liittyä uuteen Canon Professional Services -palveluun, voivat edelleen lähettää huolto- ja korjauspyyntöjä Canon-tilinsä kautta osoitteessa https://www.canon.fi/pro/canon-professional-services/.

Nyt julkaistut Canon Professional Services -palvelun muutokset astuvat voimaan Suomessa 25.4.2023. Lue lisää osoitteessa https://www.canon.fi/canon-club/.

Lisätietoa ohjelmasta: Canon Oy, Olli Turtiainen, olli.turtiainen@canon.fi, p. +358 40 7716226

Ohjeet palvelusta kiinnostuneille:

Luo Canon Business ID: Uusia CPS-jäseniä pyydetään luomaan Canon Business ID, joka on erillinen kaikista olemassa olevista Canon-tunnuksista. Kun Business ID on luotu ja vahvistettu, tiimi tai palvelun käyttäjä pääsee käyttämään uutta Business-tiliä.
Rekisteröi Canon-laitteisto: Kun käyttäjä on onnistuneesti luonut Business ID:n, hänelle ehdotetaan jo rekisteröityjen tuotteiden siirtämistä uuteen palveluun. Jokaisesta täysin rekisteröidystä tuotteesta saa tuotepisteitä.
Valitse jäsenyystaso: Saatavilla olevat jäsenyystasot riippuvat kertyneiden tuotepisteiden määrästä. Jäsenyystasoa voi nostaa tai laskea (pisteiden määrän rajoissa) vuosittaisen laskutuskauden lopussa.
Maksu: CPS-jäsenyyden voi ostaa verkosta Canon Business -tilin kautta. Kun jäsenyys on tilattu, järjestelmä luo arvonlisäveron sisältävän laskun.