Canon EOS M50 Mark II sopii tubettajille, striimaajille ja bloggaajille, kun kuvanlaatu ja ääni ratkaisevat

Amstelveen, 25 februari 2021 – Canon Europe kondigt vandaag de opvolger aan van de bekroonde EOS M50: de EOS M50 Mark II. Met de EOS M50 Mark II brengt Canon Europe een veelzijdige systeemcamera op de markt, boordevol slimme functies en een fantastische beeldkwaliteit, ideaal voor de content creators onder ons.

Vastauksena laadukkaiden kamerajärjestelmien kysyntään ja sisällöntuottajien kasvaviin tarpeisiin, Canon esittelee EOS M50 Mark II -järjestelmäkameran, joka tarjoaa käyttäjälle monipuoliset työkalut sosiaalisen median sisällöntuotantoon. Kamerassa on puhdas HDMI-lähtö, mikrofoniliitäntä, mahdollisuus YouTube-striimaukseen ja lisäksi tarjolla on laaja valikoima vaihdettavia objektiiveja. Tällä järjestelmällä valokuvat, videot, suoratoistot ja kotitoimiston videoneuvottelut toistuvat aina parhaalla mahdollisella tavalla.


Videoita ja valokuvia


Kamerauutuus on pienikokoinen ja peilitön, painoltaan hieman alle 400 grammaa ja se tekee kuvaamisesta, videoinnista ja laadukkaiden sisältöjen jakamisesta helpompaa kuin koskaan ennen. Kamera taltioi valokuvia, joissa on kapea terävyysalue, tallentaa näyttäviä ja hyvältä kuulostavia videoita sekä tuottaa korkealaatuista live-sisältöä. Tämä kamera pystyy tallentamaan sekä vaaka- että pystysuuntaisia 4K-videoita ja valokuvia jopa 10 kuvan sekuntinopeudella. Kamera striimaa full hd -tarkkuudella suoraan YouTubeen Wi-Fi-yhteydellä ja lataa sisällön älylaitteeseen huippunopeasti. Kameran kääntyvä kosketusnäyttö ja korkealaatuinen sähköinen etsin mahdollistavat sommittelun ja luovuuden. Kameran elokuvamainen Dual Pixel CMOS -automaattitarkennus tunnistaa silmät ja kasvot pitäen kohteet terävinä. Kosketusnäyttöohjauksen ja videokuvauksen itselaukaisimen ansiosta vloggaus ja striimaus on helppoa.


Monipuolinen


Monipuolinen kuvaa parhaiten uutta kameraa. Canon EOS M50 Mark II tarjoaa entistä paremman mobiililiitettävyyden Wi-Fi- ja Bluetooth-yhteyksien kautta. Halusipa käyttäjä sitten valokuvia Instagram-fiidiin, alkuperäisen pystysuoran videon TikTokissa jaettavaksi tai suoratoistona YouTubeen, kuvat ja videot latautuvat nopeasti ja vaivatta älylaitteelle, josta ne on helppo jakaa sosiaalisen median kanaviin. Puhtaan HDMI-ulostulon ansiosta käyttäjä voi luoda ammattimaisia live-suoratoistoja, ja Canonin ilmaisen EOS Webcam Utility -ohjelmiston ansiosta rento suoratoisto Twitchissä tai laadukkaat videopuhelut ystävien ja perheen kanssa ovat arkipäivää.


Kameran 24,1 megapikselin APS-C-kenno, Digic 8 -prosessori, 60p Full HD -videokuvaus, Dual Pixel CMOS -automaattitarkennus, 4K- ja pystyvideotilat ja automaattinen videoiden muuntotoiminto ovat kameran perusominaisuuksia, lisäksi kameran kuvausmahdollisuuksia pystyy laajentamaan Canonin vaihdettavilla EF-M -tai EF/EF-S -objektiiveilla (jälkimmäiset vaativat erillisen sovittimen).


Uusi Canon EOS M50 Mark II on ihanteellinen kamera sisällöntuottajille, jotka arvostavat kuvanlaatua, älykkäitä ominaisuuksia ja live-suoratoistoa online-yleisölle reaaliajassa.


Canon EOS M50 Mark II -kameran myynti alkaa maaliskuun lopussa ja suositusvähittäishinnat ovat:


  • Canon EOS M50 Mark II (runko), 640 euroa
  • Canon EOS M50 Mark II + EF-M 15-45mm IS STM -objektiivi, 769 euroa