Ilmoitus image.canon-palvelun osittaisesta palauttamisesta käyttöön

Kiitos, että olet valinnut image.canon-palvelun.


Havaitsimme 30.7.2020 image.canon-palvelun 10 Gt:n tallennustilaa koskevan ongelman. Lisätutkimuksia varten keskeytimme väliaikaisesti image.canon-palvelun käytön sekä mobiilisovelluksen että verkkoselaimen kautta. Tutkimuksissa havaittiin, että osa 10 Gt:n tallennustilaan ennen 16.6.2020 kello 9 (JST) tallennetuista valokuva- ja videotiedostoista on kadonnut. Voimme vahvistaa, että ongelma ei vaikuttanut vioittuneiden tiedostojen stillkuvien pikkukuviin eikä kuvatietoja vuotanut.


Ratkaistuamme ongelman, joka aiheutti valokuva- ja videotiedostojen katoamisen, avasimme image.canon-palvelun uudelleen 4.8.2020.


Tällä hetkellä kadonneiden kuvatiedostojen stillkuvien pienoiskuvia voi tarkastella, mutta niitä ei voi ladata eikä siirtää. Jos käyttäjä yrittää ladata tai siirtää stillkuvan pikkukuvatiedoston, näyttöön voi tulla virheilmoitus. Selvitämme parhaillaan teknisiä jatkotoimenpiteitä.


Valokuvien ja videoiden automaattinen siirto toimii peilittömissä EOS R5- ja EOS R6 -kameroissa. Pikasiirrot toimivat muissa yhteensopivissa Canon-kameroissa.


Canonin yhteystiedot ovat täällä: https://www.canon.fi/support/consumer_products/contact_support/.


Pahoittelemme aiheutunutta haittaa.