Canonilta kaksi uutta huippukompaktia ja uusi RF-objektiivi EOS R -järjestelmään

Canon on esitellyt tänään kaksi uutta huippukompaktikameraa, jotka sopivat vloggaajille, bloggaajille ja kaikille, jotka haluavat tuottaa laadukasta sisältöä verkkoon. Samanaikaisesti esiteltiin uusi EOS R -järjestelmään sopiva, kevytrakenteinen ja monipuolinen 10x zoomilla varustettu RF-objektiivi, joka sopii niin matkakuvaukseen, tarkkoihin muotokuviin kuin urheilun ja luonnon lähikuvaukseen.

Näillä kompaktikamerauutuuksilla kuvaaja voi luoda korkealaatuista sisältöä, joka ylittää katsojien odotukset. Kameroiden kääntyvät näytöt, upeat 4K-videot ja huippunopea kuvaus tallentavat elämän ohikiitävät hetket. Bluetooth- ja Wi-Fi-liitännät mahdollistavat jatkuvan yhteyden kameran ja älylaitteen välillä. Kameroissa on myös kätevä USB-lataus, joka mahdollistaa latauksen missä vain.

Canon PowerShot G7 X Mark III -malli sopii vloggaajille, bloggaajille ja kaikille, jotka tuottavat laadukasta sisältöä verkkoon. Korkealaatuisen sisällön mahdollistavat 4K-kuvanlaatu, suuri 1,0 tuuman kenno, 20.1 megapikseliä ja laajakulmainen 24 mm 4,2-kertainen zoom-objektiivi. Pienikokoinen ja kevyt laite kulkee helposti mukana. Kamera on markkinoiden ensimmäinen, jolla voi muodostaa yhteyden verkkoon ja suoratoistaa sisältöä YouTube-kanavalla. Kamerassa on myös 3,5 mm:n mikrofonitulo.

Kameran svh. on 849 euroa ja sen toimitukset alkavat elokuussa.

Canon PowerShot G5 X Mark II -kamera on suorituskykyinen ja monipuolinen. Tehokas ja monipuolinen kamera kulkee mukana missä tahansa. Laadukas 5-kertainen zoom-objektiivi takaa laadukkaat kuvat kaikissa kuvaustilanteissa. Suuri 1,0 tuuman kenno ja 20,1 megapikseliä tuottavat erinomaisen kuvanlaadun stillkuvissa ja 4K-videoissa. Nopea automaattitarkennus, kätevä RAW-sarjakuvaus, esiin ponnahtava sähköinen etsin ja EOS-kameroiden innoittama muotoilu tekevät tästä kamerasta palkitsevan luovan työkalun.

Kameran svh. on 999 euroa ja sen toimitukset alkavat elokuussa.

Uusi Canon RF 24-240MM F4-6.3 IS USM -objektiivi sopii EOS R -kamerajärjestelmään. Tämä 10-kertainen zoom-objektiivi sopii täydellisesti kuvaajille, jotka haluavat ottaa mukaansa vain yhden objektiivin. Canonin EOS R -järjestelmä tarjoaa uskomattoman monipuoliset ominaisuudet ja täyden kennokoon kuvanlaadun. Objektiiviuutuus on kevytrakenteinen ja monipuolinen 10x zoomilla varustettu ja se sopii niin matkakuvaukseen, tarkkoihin muotokuviin kuin urheilun ja luonnon lähikuvaukseen. Objektiivi painaa vain 750 grammaa ja viiden askeleen kuvanvakain takaa terävät kuvat myös heikossa valaistuksessa ja pitkillä polttoväleillä. EOS R -järjestelmän myötä tutuksi tullut objektiivin säätörengas voidaan mukauttaa kuvaajan tarpeiden mukaan.

Objektiivin svh. on 1090 euroa ja sen toimitukset alkavat syyskuussa. Lisäksi se tulee myyntiin yhdessä EOS RP -kameran kanssa yhteishintaan 2399 euroa.

Lisätietoja: Canon Oy, Olli Turtiainen, olli.turtiainen@canon.fi, p. +358 40 7716226