Esittelyssä Canonin pienin viiden erillisvärisäiliön PIXMA TS705 -mustesuihkutulostin

Canon PIXMA TS705

Uusi Canon PIXMA TS705 sopii erinomaisesti kotiin tai pieneen toimistoon. Tulostimessa on 350 arkin syöttölaite, automaattinen kaksipuolinen tulostusmahdollisuus sekä koko joukko liitäntävaihtoehtoja. Canon PIXMA TS705 on yhteensopiva Amazon Alexa- ja Google Home -virtuaaliavustajien kanssa ja se voidaan integroida saumattomasti mukaan jokapäiväisiin tulostustarpeisiin. Canon PIXMA TS705 -tulostin kertoo käyttäjälleen aktiivisesti myös tulostimen tilasta ja mustetasoista.

Tulostimen kompakti koko, ääniohjaus, liitettävyys sekä riittomusteet lisäävät tulostimen käyttömukavuutta. Kaksisuuntaisen paperinsyötön ansiosta PIXMA TS705 -tulostin voi käsitellä kaikenkokoisia papereita, mukaan lukien matta ja kiiltävä, 3,5 x 3,5 tuuman ja A4:n välillä.

Canon PIXMA TS705 sopii sekä teksti-, asiakirjatulostukseen että valokuvatulostukseen. Valinnaiset XL- ja XXL-värikasetit antavat käyttäjille mahdollisuuden tulostaa enemmän edullisemmin. Tulostimen erillisvärisäiliöt vaihdetaan yksi kerrallaan, joten hukkaväriä ei synny. IOS:n ja Androidin kanssa yhteensopiva Canon PRINT -mobiilisovellus antaa käyttäjille mahdollisuuden tulostaa suoraan älypuhelimesta Wi-Fi-yhteyden kautta. PIXMA Cloud Link -toiminnan käyttäminen helpottaa tulostusta suosituista pilvipalveluista (esim. Facebook, Instagram, GoogleDrive ja DropBox). Canon PIXMA TS705 on myös yhteensopiva AirPrintin (iOS), Moprian (Android) ja Windows 10 Mobilen kanssa.

Canonin Easy Ink Delivery -ohjelmisto huomaa musteen loppumisen, tunnistaa säiliön tyyppimerkinnän ja toimittaa oikean värisäiliön suoraan kotiovelle. Alkuperäisiä Canon-musteita käyttämällä käyttäjä voi ansaita pisteitä ja saada palkintoja Canonin Print Rewards -ohjelmasta.

Tämä Canonin uusin, pienin viiden erillisvärisäiliön mustesuihkutulostin on täydellinen vaihtoehto kotiin tai pienyrittäjälle. Canon PIXMA TS705 tullee saataville helmikuussa 2019 ja sen svh. on 85 euroa.

Lisätietoja: Canon Oy, Olli Turtiainen, olli.turtiainen@canon.fi, p. +358 40 7716226

Lisätietoja