Laatu ja edullinen hinta yhdistyvät Canonin uusissa PIXMA-tulostimissa

Toivotamme tervetulleeksi uudet PIXMA TS205/TS305 -tulostimet. PIXMA TS205 on kompakti ja tyylikäs, USB-liitännällä toimiva tulostin ja se on käytännöllinen ja kustannustehokas valinta. Laadukkaiden asiakirjojen ja kuvien taustalla on Canonin FINE-tekniikka ja hybridimusteet. PIXMA TS305 puolestaan toimii langattomasti älylaitteista ja pilvipalveluista Bluetooth®*-yhteyden, Canon PRINT -sovelluksen ja Apple AirPrint® / Mopria® -tuen ansiosta. Kopiointi onnistuu missä tahansa Canon PRINT -sovelluksen Smartphone Capture and Copy -toiminnolla.

  • Canon PIXMA TS205: svh. 41 euroa
  • Canon PIXMA TS305: svh. 46 euroa

Tulostimien myynti alkaa tammikuussa 2018.

Lisätietoja: Canon Oy, Olli Turtiainen, olli.turtiainen@canon.fi, p. +358 40 7716226