Canonille kolme TIPA 2017 -palkintoa!

Maailman johtava valokuvausalan lehtien yhdistys TIPA (Technical Image Press Association) on myöntänyt Canonille kolme arvostettua palkintoa. Canon palkittiin innovaatioistaan jo 23. kerran, kaikki palkinnot ovat tulleet peräkkäisinä vuosina.

Best Full-Frame DSLR:
EOS 5D Mark IV

Best DSLR Standard Zoom Lens:
EF 24-105mm f/4L IS II USM

Best Camcorder:
XC15

TIPA-palkinnoilla palkitaan parhaat edellisen vuoden aikana julkaistut kuvantamistuotteet. Kaksi kameraa ja objektiivi olivat tuotteet, jota TIPA arvioi alan johtaviksi tuotteiksi Canonilta. Tuomaristo arvosti tuotteiden ominaisuuksia, jota vastaavat sekä ammattilaisten että aktiiviharrastajien tarpeisiin.

TIPA-palkittuja Canon-tuotteet ovat:

Lisätiedot lehdistötiedotteesta: http://global.canon/en/news/2017/20170419.html

Canon Oy kuuluu maailmanlaajuiseen Canon-ryhmään, joka tarjoaa tulostuksen-, dokumentin- sekä informaationhallinnan ratkaisuja yrityksille sekä kuvantamisen ratkaisuja kuluttajille ja ammattilaisille. Graafiselle teollisuudelle Canon toimittaa digitaalisen painamisen ratkaisuja.