Canon hakee maailmanlaajuisesti osallistujia New Cosmos of Photography 2017 -kilpailuun!

Tänä vuonna kilpailun odotetaan jatkavan kasvuaan maailmanlaajuisesti ja kilpailu on avoinna osallistujille 8. kesäkuuta 2017 asti. Vuodesta 2015 lähtien kilpailuun on voinut osallistua sekä stillkuvilla että videoilla ja kilpailun tavoitteena on rohkaista kuvaajia etsimään uutta kuvillaan. Kilpailu on avoin sekä ammattilaisille että valokuvauksen harrastajille.

Kilpailun tuomaristo kokoontuu heinäkuussa valitsemaan seitsemän Excellence Award -palkinnon voittajaa ja neljätoista Honorable Mention -palkinnon voittajaa. Marraskuussa valitaan suurpalkinnon voittaja seitsemästä Excellence -palkitusta. Tämän vuoden kilpailun voittajat saavat sekä rahapalkinnon että Canon-tuotteita. Lisäksi suurpalkinnon voittajalla on oikeus järjestää valokuvanäyttely ensi vuoden New Cosmos of Photography -tapahtumassa

Lisätiedot tämän vuoden kilpailusta: http://global.canon/en/newcosmos/news/contents/20170328-schedule.html

New Cosmos of Photography 2017 -sivusto löytyy osoitteesta http://global.canon/en/newcosmos/