Mobiilisovellus helpottaa kuvien hallintaa Canon Connect Station CS100 -sisältökeskuksessa

Canon julkaisee Connect Station CS100 -sisältökeskukselle iOS- ja Android-pohjaisen mobiilisovelluksen, joka tulee saataville maaliskuun lopulla. Sovelluksen avulla kuvia voidaan siirtää älypuhelimeen ja tablettiin ja ladata niistä. Kuvia voidaan myös selata ja valita katseltavaksi televisiosta. Valokuva-albumit voi nimetä uudelleen ja lisätä niihin kommentteja¹.


Toukokuun lopulla Connect Station CS100 -sisältökeskukselle julkaistaan myös automaattinen laiteohjelmistopäivitys, joka parantaa hallintaa ja helpottaa kuvakirjaston käyttöä. Päivityksen jälkeen sisältökeskuksen kielivalikoimaan sisältyvät myös suomi ja ruotsi.

Firmware 2.0 -päivityksen myötä Connect Station CS100 sisältää seuraavat uudet toiminnot:

  • Erien nopea siirto – kuvaeriä voidaan tuoda tietokoneelta Connect Station CS100 -keskukseen helppokäyttöisellä drag and drop -liittymällä
  • Helppo kuvien vienti – kuvia voidaan siirtää Connect Station CS100 -keskuksesta monenlaisiin laitteisiin
  • Uudet Connect Station -sovellusominaisuudet – laiteohjelma lisää myös syötteen kaikista Connect Station CS100 -keskukseen tallennetuista kuvista, jotta niitä voidaan katsella myös älypuhelimella ja tabletilla. Lisäksi voidaan tehdä hakuja päivämäärän ja albumin nimen perusteella.
  • 13 uuden kielen tuki – hollanti, tanska, ruotsi, norja, suomi, puola, unkari, ukraina, turkki, malaiji, thai, vietnam ja indonesia

Connect Station CS100 on ainutlaatuinen keskitetty valokuvien ja videoiden sisältökeskus. Siihen voidaan tuoda kuvia NFC-toiminnolla, uudella mobiilisovelluksella, USB-tikulla sekä SD- ja CF-muistikorteilla. Sisältökeskukseen tallennettuja kuvia ja videoita voi katsella televisiosta tai langattomasti älypuhelimella, tabletilla tai tietokoneella. Lisäksi kuvia voidaan jakaa verkossa muiden katsottavaksi.¹ Kotiverkkoon liitettynä

Lisätietoja