Cat and koala printed on PIXMA TS5350 printer

Askartele ja tulosta

Askartele, luo ja esitä kuin @paperboyo

Rich McCor, joka tunnetaan Instagramissa nimellä Paperboyo, rakastaa paperia.

Lähes puoli miljoonaa seuraajaa odottaa hänen uusimpia luomuksiaan.

Tehtävänanto oli yksinkertainen – ole luova, pidä hauskaa ja tee mitä haluat.

“Olin todella innoissani, kun Canon pyysi minua kokeilemaan luovuuttani PIXMA TS5350 -sarjan tulostimella ja PIXMA-paperivalikoimalla. Tämä tilaisuus avasi minulle täysin uusia maailmoja. Rakastan sapluunoiden käyttöä, mutta olen kiinnostunut monesta muustakin tavasta tehdä taidetta. Canonin haaste on tuonut hauskaa vaihtelua tavalliseen työtapaani.

"Sain mahdollisuuden käyttää paperia luovasti ja pitää kiinni tyylistäni ja huumorintajustani, mutta myös kokeilla uusia asioita, joita en olisi normaalisti ajatellutkaan."

Picture of hashtag #liveandcreate printed on PIXMA TS5350 printer.

PIXMA TS5350 -sarjan tulostimen kuvien laatu teki Paperboyoon lähtemättömän vaikutuksen.

"Olin unohtanut, kuinka vaikuttava hyvä tuloste voikaan olla. Kun tulostin testikuvia kiiltävälle valokuvapaperille, laatu löi minut ällikällä. Kiiltävältä paperilta sitä voi odottaakin, mutta kaksipuolinen mattapaperi oli todellinen yllätys. En olisi uskonut sen olevan saman laatuinen, mutta se oli. Retrohenkinen ja todella hieno!"

Hän yllättyi myös siitä, kuinka monia spontaaneja ideoita erilaisista paperityypeistä sai.

“Jotkut ideoistani toimivat, toiset eivät, mutta uusien ideoiden kehittely oli aina hauskaa. Muutamat ideat tulivat työpöydälläni olevasta kansiosta nimeltään 'Ideoita, joita pitää joskus kokeilla'! Oli virkistävää yhdistellä uusia ja vanhoja ideoita.

“Eräs Instagram-sivuni videotarina olisi ollut viisiminuuttinen, jos olisin käyttänyt siinä kaikki ideoitani. Loppujen lopuksi käytin esineitä, kuten kyniä ja kirjaimia, jotka hyppäsivät paperista ulos. Se oli paljon tehokkaamman näköistä kuin alun perin ajattelinkaan. Lähinnä siksi, että tulosteet olivat todella tarkkoja ja eläväisiä, lähes kolmiulotteisen näköisiä.

"Tämä idea syntyi siitä, että rakastan taikatemppuja, optisia harhoja ja perspektiivillä leikittelyä. Paperboyo-taiteen perustana on innostus taianomaisuutta ja illuusioita kohtaan. Valokuvapaperi antoi minulle mahdollisuuden palata vanhan, lähes unohdetun harrastuksen pariin.

Paperboyo oli pitkään haudutellut ajatusta sapluunoidensa tulostamisesta T-paitoihin, jossa ne olisivat vuorovaikutuksessa taskun kanssa.

 GIF of cat printed in pocket of T-Shirt using Fabric Iron-On Transfers.

"Olen keskustellut monien T-paitojen painattajien kanssa. He kaikki sanoivat, että taskujen kanssa temppuilu on liian vaikeaa ja kallista. En sitten vienyt ajatusta eteenpäin.

Silitettävät siirtokuvat antoivat vanhalle idealle uuden mahdollisuuden. Vihdoinkin idea pääsi oikeuksiinsa.

GIF of Koala printed in pocket of T-Shirt using Fabric Iron-On Transfers.

"Niistä tuli paljon parempia kuin odotin. Jälki on kestävää ja ammattitasoista ja koko prosessi oli todella helppo. Se on yllättävää, kun ajattelee mitä painattajat minulle sanoivat.

@paperboyo on ilahtunut saamastaan palautteesta.

PIXMA TS5350 -sarjan tulostimen ja aitojen Canon-tulostusmateriaalien kanssa työskentely on ollut antoisaa. Askartelutulostuksen hauskuus välittyy sisällössä ja niissä huikeissa kommenteissa, joita olen saanut.

"Jatkan ehdottomasti origami-, stop motion- ja paitakokeiluja myös tulevaisuudessa.

Innostu siis askartelemaan, luomaan ja esittelemään ideoitasi kuin @paperboyo ja jaa ideasi tunnisteella #LiveAndCreate

Aiheeseen liittyvät artikkelit
Printer fun for everyone

LUOVAA TULOSTUSTA

Tulostamisen hauskuutta koko perheelle

Kuusi tapaa piristää kotiasi, arkeasi ja laitteitasi PIXMA-tulostimen avulla.

A lemon hovers in the air above an illustrated print of a tennis player about to serve. The effect makes it look as if the player is about to hit the lemon.

LUOVAA TULOSTUSTA

Paperboyo leikittelee tulosteilla

Leiki, tulosta ja julkaise: Instagram-tähti Paperboyo kokeilee Canon SELPHY Square QX10 -tulostinta.

Create a papercraft safari

LUOVAA TULOSTUSTA

Askartele paperisafari

Tulosta oma eläinaiheinen perheaktiviteetti Canonin Creative Parkissa ja inspiroidu luonnosta.

Aiheeseen liittyvät tuotteet

Aiheeseen liittyvät artikkelit

Inspirointiosiostamme löydät parhaat kuvausvinkit, osto-oppaat ja haastattelut – eli kaiken mitä tarvitset löytääksesi juuri sinulle sopivan kameran tai tulostimen ja herättääksesi seuraavan ideasi henkiin.

Takaisin tarinoihin