How to print yourself a happy Halloween

HALLOWEEN-ASKARTELUT

Näin tulostat koristeet ja asut hauskoihin halloweenjuhliin

Tutustu jännittäviin ja helppoihin askartelumahdollisuuksiin, ja tee muun muassa koristeita ja asuja halloweenjuhliisi itse. Tarvitset vain inspiraatiota, paperia ja PIXMA-tulostimen. Valitse mitä haluat tehdä, lataa mallipohja, tulosta suositellulle paperille ja noudata ohjeita, niin saat luotua halloween-tunnelmaa helposti.

Koristele kotisi halloweenia varten

Decorate your home for Halloween
Hauskat ja karmaisevat halloween-koristeet.

Tuo kotiisi halloween-tunnelmaa näiden helppojen ja hauskojen askarteluideoiden avulla: Happy Halloween -juliste, paperinen kurpitsalyhty ja halloween-kortit.

Get Inspired Halloween
Lisää kuvia ja oma versiosi Creative Park -sovelluksen luomuksiin.

Annan lasten askarrella omat halloween­kassinsa herkuille. Katso kaikki teemaan sopivat tulostettavat koristeet Creative Park -verkkosivustolta tai -sovelluksesta*.

Tee halloween-asu (karmaiseva naamari ja t-paita)

Get Inspired Halloween mask DYI
Erittäin helposti.

Naamiaisasujen tekeminen itse on hauskaa puuhaa. Aloita naamarista. Jos sinulla on Canon MP-101 Matt Photo Paper -paperia tai Plus Glossy II -paperia, lataa kurpitsanaamarin mallipohja – tai vaikka Frankensteinin tai noidan mallipohja, jos haluat näyttää oikein hurjalta – ja tulosta se. Kun olet leikannut naamarin ja silmänreiät, kiinnitä kuminauhat kummallekin puolelle sitomalla ne reikiin tai liimaamalla tai teippaamalla.

Get Inspired Halloween CNT

Haluatko pelottavan t-paidan? Seuraa helppoja viiden kohdan ohjeita. Tarvitset tummalle kankaalle sopivan silitettävän siirtokuvan, mallin, mustan t-paidan, joka on vähintään 50-prosenttisesti puuvillaa ja silitysraudan. Seuraa sitten näitä ohjeita.

Tee halloweeniin sopivaa kynsitaidetta

Creative Halloween nail stickers.
Luovat halloween-kynsitarrat.

Pukeudu tämän vuoden halloweenjuhliin omaperäisesti, niin saat vastata kehuihin tehneesi asusi itse. Jos omistat PIXMA TS8350 Series -tulostimen, voit helposti koristella kyntesi upeilla kuvilla.

Tarvitset Canonin tulostettavia kynsitarroja ja Canonin kynsitarrasovelluksen (Android tai iOS). Valitse sovelluksesta karmaiseva malli tai luo sellainen itse, tulosta se ja liimaa tarrat kynsiisi.

Get Inspired Halloween CNT

Vapauta luovuutesi tänä halloweenina.

* Creative Park -sovelluksen kanssa yhteensopivat tulostimet.

Aiheeseen liittyvät artikkelit
Tis the season to be creative - six things you can make yourself this Christmas using your printer

TULOSTA ASKARRELTAVAA

Tulosta itse joulukoristeita, lahjoja ja pelejä

Vapauta luovuutesi ja tulosta joulukoristeita, kivoja lahjoja ja jännittäviä pelejä koko perheelle. Voit ladata ja tulostaa mallipohjat maksutta.

Printer fun for everyone

LUOVAA TULOSTUSTA

Tulostamisen hauskuutta koko perheelle

Kuusi tapaa piristää kotiasi, arkeasi ja laitteitasi PIXMA-tulostimen avulla.

Vastaavat tuotteet

Vastaavat tuotteet

Vastaavat tuotteet

Aiheeseen liittyvät artikkelit

Inspirointiosiostamme löydät parhaat kuvausvinkit, osto-oppaat ja haastattelut – eli kaiken mitä tarvitset löytääksesi juuri sinulle sopivan kameran tai tulostimen ja herättääksesi seuraavan ideasi henkiin.

Palaa vinkkeihin ja tekniikkoihin