LUOVAA TULOSTUSTA

Syksyistä paperiaskartelua: koristeet ja asut hauskoihin halloween-juhliin

Paperi ja sakset esiin. Katso nämä helpot vinkit korteista, naamareista, koristeista ja muista syksyyn sopivista tulosteista.
Halloween-aiheisia koristeita on puisella hyllyllä sekä roikkuu valkoiseksi maalatusta oksasta.

Halloweenin viettäminen on levinnyt hyvin laajalle, ja nykyään kyse on päivästä, jolloin keppostellaan ja syödään (aivan liikaa) karkkia. Ei kuitenkaan tarvitse rynnätä ostamaan kalliita asuja tai muovisia koristeita. Tutustu vastuulliseen, hauskaan ja ympäristöystävälliseen paperiaskarteluun, ja tee itse koristeita, halloween-aiheisia naamareita, uudelleenkäytettäviä karkkipusseja ja paljon muuta.

Tarvitset vain inspiraatiota, paperia ja Canon-tulostimen. PIXMA TS7450 -sarja sopii loistavasti askarteluprojekteihin. Sillä voi tulostaa monenlaisille materiaaleille, kuten magneettiselle valokuvapaperille, jota voi syöttää tulostimeen automaattisella asiakirjansyöttölaitteella. Pienikokoisella Canon SELPHY CP1500 -tulostimella voit tulostaa laadukkaita kuvia erilaisille papereille niin postikorttikoossa kuin minitarroinakin, joten voit luoda syksyisiä koristeita aivan itse.

Valitse paperiaskarteluteema, joka päästää mielikuvituksesi valloilleen, lataa mallipohja tai malli, joka kiinnittää huomiosi, tulosta suositellulle paperille ja seuraa ohjeita, niin halloweenista tulee karmaisevan upea.

Tulostettavat koristeet

Paperisia halloween-koristeita roikkuu valkoisesta maalatusta oksasta.

Creative Park -palvelussa on lukuisia tulostettavia halloween-aiheisia mallipohjia, kuten nämä hauskat koristeet. Näet sieltä myös tietoa kokoamisajasta sekä suositelluista paperityypeistä.

Askarreltu irvistävä kurpitsalyhty.

Tämä irvistävä kurpitsalyhty sopisi hyvin ikkunalaudalle, ja siitä voi tehdä myös vähemmän pelottavan, jos haluaa paremmin koko vuodenaikaan sopivan koristeen.

Kuten monet muutkin juhlat, halloween toimii merkkinä vuodenajan vaihtumisesta – yöt pitenevät ja päivät viilenevät. Luonnon värit ovat kirkkaimmillaan, ja puut hehkuvat punaisen ja oranssin sävyjä.

Voit tuoda syksyn teemat ja värit kotiisi tulostamalla pieniä, laadukkaita kuvia kotisi lähellä olevista puutarhoista ja puistoista. Tulostaminen on näppärää kompaktilla langattomalla tulostimella, kuten Canon SELPHY CP1500- tai SELPHY Square QX10 -tulostimella. Kiinnitä kuvat ulkoa löytämääsi oksaan luodaksesi kauniin koristeen vaikkapa takan yläpuolelle, aivan kuten sisustussuunnittelija Jasmin Robertson neuvoo kirjassaan luontoaiheisista koristeista. Voit myös tehdä omia lehtikoristeita. Tulosta ne värikkäälle paperille – esimerkiksi violetille, oranssille ja mustalle paperille halloween-tunnelmaa varten – ja tee niistä viirinauha käyttämällä rei'itintä ja narua.

Canon Creative Park -sovelluksessa on paljon halloween-aiheisia ideoita ja ilmaisia mallipohjia. Koristele kotisi vaikkapa pienillä lepakoilla, kissoilla ja noidan hatuilla. Voit myös ripustaa hauskaa halloweenia toivottavan bannerin ikkunaan. Kaikki tulosteet on tulostetaan paperille, joten voit taitella ne ja säilyttää ensi vuotta varten, tai laittaa ne kierrätysastiaan.

Halloween-naamarit ja -asut

Pöydällä on erilaisia askarreltuja halloween-naamareita, ja niiden yläpuolella on halloween-aiheinen banneri.

Creative Park -palvelussa on paljon halloween-aiheisia naamarimallipohjia, kuten mustia kissoja ja leveäsilmäisiä pöllöjä, ja niistä voi olla hyvä lähteä liikkeelle omaa asua suunnitellessa. Saatavana on myös noidan hattu ja luuta.

Lapset innostuvat varmasti asujen tekemisestä itse, sillä siinä voi päästää luovuutensa ja energiansa valloilleen. Aloita tekemällä halloween-naamari itse. Käytä Canon Matte Photo Paper -paperia saadaksesi naamariin eloisat värit ja tulosta se Canon PIXMA -tulostimella. Helppokäyttöinen ja monipuolinen Canon PIXMA G650 ja sen kuusi väriainepohjaista mustetta takaavat erinomaisen laadun. Kun olet leikannut naamarin ja silmänreiät, kiinnitä kuminauhat kummallekin puolelle sitomalla ne reikiin, liimaamalla tai teippaamalla.

Keksi seuraavaksi syksyisiä t-paitapainatuksia. Hyviä ideoita painatuksiksi ovat esimerkiksi kurpitsat tai kuppi kaakaota. Jos haluat keksiä jotain pelottavampaa, kokeile painattaa paitoihin mustia kissoja tai luita, jotka näyttävät hienolta, kun ne painattaa valkoisella mustaan kankaaseen. Voit myös keksiä jotain erityistä: lapsille voi tehdä paidat, joissa on heidän nimensä ja vuosiluku, tai tee samanlaiset paidat koko perheelle.

Uudelleenkäytettävät jääkaappimagneetit

Käsi asettaa mustia kissamagneetteja lieden etupuolelle.

Nämä mustat kissamallipohjat sopivat erinomaisesti keittiön koristelemiseen syksyistä juhlaa varten. Paperiaskartelu on myös hyvä tapa viettää aikaa perheen kesken, ja sisarukset voivat yhdessä innostua luovasta tekemisestä.

Voit myös tehdä koristeita, joita voi käyttää vuodesta toiseen. Kotitekoiset magneetit voi kiinnittää mihin tahansa metallipintaan, kuten jääkaapin oveen tai peilin kehykseen. Tarvitset vain Canon PIXMA -tulostimen ja Canonin magneettista valokuvapaperia.

Muista pitää Canon-kamerasi tai älypuhelimesi käden ulottuvilla juhlien aikana, jotta voit ikuistaa tärkeät hetket. Voit tulostaa ne Canon PIXMA -tulostimella hyödyntämällä Wi-Fi-yhteyttä ja Canon PRINT -sovellusta. Luo tulosteita albumiin, taidetta seinälle tai magneetteja, jotka voit antaa ystävillesi ja perheenjäsenillesi, ja hienot hetket voi muistaa vuosienkin päästä. Canon Easy-PhotoPrint Editor -sovelluksella voit myös luoda helposti kollaaseja, kalentereita ja julisteita älypuhelimellasi. Päästä luovuutesi valloilleen, ja muistat tämän halloweenin pitkänkin ajan päästä.

Lahjapussit, tarrat ja lahjat

Kaksi kuorrutettua kuppikakkua, jotka on koristeltu pienillä halloween-aiheisilla kakkulipuilla.

Nämä yksinkertaiset kakkuliput on hyvä vaihtoehto ensimmäiseksi projektiksi. Mallipohjien leikkaaminen on hyvä tilaisuus lapsille kehittää hienomotoriikkaansa. Muista kuitenkin valvoa pieniä lapsia.

Canonin pienikokoisesta tulostimesta tulostuu arkki, jossa on syksyisiä kuvia.

Itse tehdyt syksyiset kirjanmerkit ovat loistava lahjaidea halloween-juhliin. Niitä on helppo tehdä Canon SELPHY Photo Layout -sovelluksella.

Talo on koristeltu upeasti, ja koko perhe on pukeutunut naamiaisasuihin. Juhlat voivat alkaa! Creative Park -palvelussa on paljon muokattavia kutsuja, kirjekuoria ja halloween-kortteja. Voit tulostaa ne PIXMA-tulostimella korttikokoiselle kaksipuoliselle mattapaperille, jossa on keskitaitokset. Paperin mukana tulee myös kirjekuoret itsetehdyille korteille. Jos haluat käyttää itse ottamiasi kuvia, postikorttikokoiseen Canon SELPHY CP1500 -tulostimelle tarkoitettuun paperiin on esitulostettu viivat postimerkkiä ja osoitetta varten.

Paperiset halloween-astiat sopivat täydellisesti juhlien herkkujen tarjoiluun, ja halloween-lahjapussit ovat mainio lahja vieraille. Lahjapusseihin voi laittaa karkkien ja kurpitsapiirakan lisäksi yksilöityjä muistoesineitä. Canon SELPHY CP1500 -tulostimella voit tulostaa teematarroja, joilla voi koristella penaalit, peilit ja puhelimet. SELPHY Photo Layout -sovelluksen Bookmark Layout -toiminnon avulla voi myös luoda kirjanmerkkejä suosikkivalokuvista. Prosessi on nopea ja helppo: valitse ja muokkaa kuvat ja tulosta ne SELPHY CP1500 -tulostimella suoraan sovelluksesta.

Lisää syksyysi tuulahdus syksyistä taikaa PIXMA- tai SELPHY-tulostimella ja ripauksella luovuutta.

Teksti: Rachel Segal Hamilton

Vastaavat tuotteet

Aiheeseen liittyvät artikkelit