TULOSTUS JA ASKARTELU

Lisää persoonallisuutta tulostamalla omat joulukortit

Ota itse jouluisia valokuvia ja luo omat joulukorttisi itse yksityiskohtaisen oppaamme avulla.
Itsetehty joulukortti, omatekoiset koristeet ja Canonin kaksipuolista mattapaperia.

Persoonallisen joulukortin lähettäminen on huomaavainen ele ja paljon hauskempaa kuin kortin ostaminen. Kortin askartelu on helppoa – tarvitset vain sopivan kuvan, Canon PIXMA -tulostimen (esimerkiksi Canon PIXMA TS5350a -sarja) ja paketin Canonin kaksipuolista mattapaperia.

Jos sinulla on valokuva valmiina, lataa se Easy-PhotoPrint Editor -sovellukseen, jossa voit lisätä kuvan mallipohjaan ja koristella sen tekstillä ja grafiikalla. Jos aloitat kuvan ottamisesta, pyydä siihen ystäviä ja perheenjäseniä joulupaidoissaan. Tai tee kuten me ja järjestä jouluinen lemmikkikuvaus. Näiden seitsemän kohdan avulla voit helposti luoda ja tulostaa persoonallisen joulukortin lähtötilanteesta riippumatta.

Itsetulostettu joulukortti, omatekoiset joulukoristeet ja joulukuusen koriste.

Canon PIXMA -tulostimella voit tehdä omia joulukortteja, joulukoristeita – ja myös upeita joululahjoja.

1. Suunnittele valokuva

Jos päätät ottaa kuvan itse, mikset järjestäisi sitä varten jouluiset puitteet? Creative Park sisältää runsaasti ladattavia malleja joulukoristeita varten: esimerkiksi kransseja, bannereita, lumihiutaleita ja joulupukkikoristeita. Saat paljon jouluisia ideoita myös Creative Park -sovelluksesta, joka on saatavilla sekä iOS- että Android-käyttöjärjestelmiin helposti App Storesta tai Google Playsta. Tulostaminen Creative Park -sovelluksesta vaatii yhteyden muodostamisen yhteensopivaan Canon PIXMA -mustesuihkutulostimeen. Tuetut tulostinmallit*.

2. Valitse kortin malli

Nainen selaa joulukorttimalleja älypuhelimensa Easy-PhotoPrint Editor -sovelluksessa.

Easy-PhotoPrint Editor -sovelluksessa on useita erilaisia joulukorttimalleja.

Easy-PhotoPrint Editor -sovellus sisältää valikoiman joulukorttimalleja. Voit katsoa käytettävissä olevat vaihtoehdot avaamalla sovelluksen ja valitsemalla aloitusnäytössä Cards (Kortit). Voit rajata vaihtoehtoja esimerkiksi esitaitetulle kaksipuoliselle mattapaperille tarkoitettuihin malleihin valitsemalla näytön vasemmasta yläkulmasta Filter (Suodatin) -painikkeen ja valitsemalla Card Format (Kortin muoto) -kohdassa Half-fold (Puolitaitto). Vieritä alaspäin, kunnes näet kortit, joiden kohdalla lukee Christmas (Joulu) tai Season's Greetings (Hyvää joulunaikaa). Kun löydät haluamasi mallin, lataa se napauttamalla ja valitse Paper Size (Paperikoko) -kohdassa 7"x10".

3. Tuo kuva

Easy-PhotoPrint Editor -sovelluksessa voit valita kuvan monenlaisista tallennuspaikoista, kuten puhelimen kameran rullasta, osoitteesta image.canon, Dropboxista, Facebookista, Google Drivesta, Instagramista, OneDrivesta tai Google Kuvista, joten löydät suosikkikuvasi helposti. Jos käytät verkkotallennusjärjestelmää ensimmäistä kertaa sovelluksen kautta, sinun tarvitsee antaa kirjautumistietosi. Selaa kuviasi ja valitse haluamasi kuva tai kuvat. Lisää ne valitsemasi kortin asetteluun valitsemalla Next (Seuraava).

4. Muokkaa korttia

Älypuhelinta voi käyttää joulukorttien muokkaamiseen Easy-PhotoPrint Editor -sovelluksen ansiosta.

Voit mukauttaa kortteja Easy-PhotoPrint Editor -sovelluksessa – voit helposti lisätä hauskoja leimoja, kuvia tai henkilökohtaisen viestin.

Näytön alareunassa on monenlaisia helppokäyttöisiä työkaluja, joilla voit lisätä kuvia tai vaihtaa mallia. Voit myös käyttää leimoja, kuten puhekuplia tai tähtiä taikka joulun tunnelmaan sopivia lumihiutaleita tai kransseja. Voit myös lisätä tekstiä, kuten henkilökohtaisen viestin kavereille ja perheenjäsenille.

5. Lisää paperia tulostimeen

Nainen joulukuvioidussa puserossa asettaa paperia Canon PIXMA -tulostimeen.

Kun olet valmis tulostamaan suunnitelmasi, aseta tulostimeen kaksipuolista mattapaperia.

Kun olet tyytyväinen korttiin, lisää tulostimeen kaksipuolista mattapaperia. Arkit on taitettu valmiiksi, joten kortit näyttävät heti siistiltä. Paperipakkauksessa on mukana myös kirjekuoret kortteja varten.

6. Tulosta kortti

Itsetehty joulukortti ilmestyy näkyviin Canon PIXMA TS5350 -tulostimesta.

Canon PIXMA TS5350a -tulostin on ihanteellinen työkalu askarteluun ja luovaan tulostukseen – sillä voit tulostaa vaikka suoraan älypuhelimestasi.

Nainen taittaa itsetehdyn joulukortin.

Canonin kaksipuolinen mattapaperi antaa joulukortillesi ammattitasoisen viimeistelyn ja se on helppo taittaa tasaisesti.

Kun olet valmis tulostamaan luomuksesi, napauta näytön oikeassa yläkulmassa olevaa Seuraava-painiketta. Jos käytät Easy-PhotoPrint Editor -sovellusta ensi kertaa Canon PIXMA TS5350a -sarjan tulostimen kanssa, yhdistä sovellus tulostimeen noudattamalla näyttöön tulevia ohjeita. Kun sovellus on paikantanut ja yhdistänyt tulostimen, valitse Tulosta.

7. Taita ja lähetä

Nainen laittaa itsetulostetun joulukortin kirjekuoreen.

Kaksipuolisen mattapaperin mukana toimitetaan kirjekuoria, joten joulukorttien lähettäminen on helppoa.

Taita kortti varovasti taitosta pitkin, lisää haluamasi tervehdys, sulje kortti mukana toimitettuun kirjekuoreen ja vie kuori postiin. Nyt voit rentoutua ja miettiä, mitä seuraavaksi askartelisit jouluksi.

Teksti Angela Nicholson

Vastaavat tuotteet

Aiheeseen liittyvät artikkelit

 • MUOTOKUVAT LEMMIKEISTÄ

  Hauskoja ja jouluisia muotokuvia lemmikeistä

  Vinkkejä ja tekniikoita lemmikkien kuvaamiseen jouluna.

 • TULOSTUSVINKKEJÄ

  Henkilökohtainen lahja

  Canon Photo Cubesta voi askarrella lahjan, joka on täynnä iloisia muistoja.

 • LUOVAA TULOSTUSTA

  Talven askarteluhaaste

  Tee itse joulunajan paperikoristeet kuusen latvakoristeista lumihiutaleisiin ja joulupalloihin PIXMA-tulostimella ja Creative Parkilla.

 • LUOVAA TULOSTUSTA

  Paperista askarrellut pöytäkoristeet

  Tee kauniit koristeet kaikkiin kattauksiin Creative Parkin avulla.