TULOSTUSVINKKEJÄ

Viisi syytä, joiden vuoksi PIXMA TR150 sopii erinomaisesti tulostamiseen liikkeellä

Teetkö töitä muualla kuin kotona tai toimistolla? Missä tahansa käytettävä tulostin antaa ammattimaisen vaikutuksen ja saattaa tuoda lisää asiakkaita.
Kaksi rakennustyöläistä tulostaa asiakirjoja Canon PIXMA TR150 -tulostimella. Heidän vieressään olevalla pöydällä on oranssi suojakypärä.

Jokainen mahdollisuus on tärkeä, kun teet töitä ollessasi liikkeellä. Mahdolliseen uuteen asiakkaaseen on helpompi tehdä vaikutus antamalla painettu tarjous tai jopa allekirjoitettava sopimus kuin pelkästään lupaamalla lähettää sähköpostia.

Lisäksi monesti voi olla kätevää voida tulostaa missä tahansa. Henkilökohtaiset valmentajat ja fysioterapeutit voivat antaa asiakkailleen harjoitusluetteloita ja kaavioita, jotta he voivat olla varmoja siitä, että asiakkaat osaavat tehdä liikkeet oikein ilman ohjausta. Ja opinto-ohjaajat voivat pitää opiskelijat ajan tasalla selkeiden tuntisuunnitelmien, lunttilappujen ja tarkistusehdotusten avulla.

PIXMA TR150 ja akkukäyttöinen PIXMA TR150 ovat kompakteja ja kannettavia ja erinomainen valinta kaikille, jotka tarvitsevat tulostinta kodin tai toimiston ulkopuolella. Näiden viiden syyn vuoksi voit tehostaa niiden avulla liiketoimintaasi.

1. Erinomainen kannettavuus

Autoa ajavalla miehellä on PIXMA TR150 -tulostin viereisellä istuimella.

Canon PIXMA TR150 on erinomainen valinta muualla kuin kotona tai toimistolla työskenteleville, koska sillä voi tulostaa missä tahansa.

Huomioliivissä oleva mies kantaa PIXMA TR150 -tulostinta kainalossaan.

Canon PIXMA TR150 on pieni ja kevyt ja siten kätevä kuljettaa mukana.

PIXMA TR150 on ihanteellinen, jos tarvitset pienen tulostimen, joka mahtuu entisestään täydelle työpöydällesi, tai jos työskentelet etätoimistoissa tai vierailet asiakkaiden luona ja yrityksen tiloissa, joissa verkkovirta on käytettävissä. Voit kantaa sitä mukanasi laukussa, lukita sen pöydänlaatikkoon tai suojata sen yhteensopivalla varkaudenestolukituksella. Jos työskentelet usein ulkona, autossa tai kahvilassa, voit käyttää akkukäyttöisen PIXMA TR150 -mallin mukana toimitettua helposti kiinnitettävää akkua, jolla voi tulostaa täyteen ladattuna jopa 330 sivua1.

Kun akku on kiinnitetty laitteeseen, lataaminen muuntajan kautta kestää kaksi tuntia 20 minuuttia. Akun voi ladata myös varavirtalähteestä tai auton virtaliitännästä mukana toimitetulla USB-C-kaapelilla. Kun tarkkailet akun virran merkkivaloa, sinun pitäisi pystyä tulostamaan milloin tahansa.

2. Kätevät liitännät

A man in a high-vis jacket prints out documents from his smartphone on a Canon PIXMA TR150 printer.
Kotona työskentelevä nainen tulostaa älypuhelimesta Canon PIXMA TR150 -tulostimeen.

Langattoman tulostuksen ansiosta voit tulostaa älypuhelimen kameran rullasta. Suoran langattoman yhteyden avulla voit tulostaa myös ilman Wi-Fi-yhteyttä.

PIXMA TR150 -mallissa ja akkukäyttöisessä PIXMA TR150 -mallissa on langattomat yhteydet, ja ne tukevat AirPrintia (iOS), Mopriaa (Android) ja Windowsin mobiilitulostusta, joilla voit tulostaa ilman sovellusta suoraan älylaitteen käyttöjärjestelmästä. Lisäksi molempia tulostimia voi hallita älypuhelimen maksuttomalla Canon PRINT -sovelluksella, jolla voi tulostaa asiakirjoja ja valokuvia laitteesta tai pilvitallennuspalveluista, kuten Google Drivesta, Dropboxista, OneDrivesta ja Google Classroomista, PIXMA Cloud Linkin kautta. Canon PRINT -sovelluksella voi myös skannata asiakirjoja käyttäen älypuhelimen kameraa. Valitsemalla kopioinnin älypuhelimesta voit tehdä kopioita nopeasti ja helposti ja joko tulostaa, tallentaa tai lähettää sähköpostitse suoraan älypuhelimesta.

Molemmat tulostimet tukevat 2,4 ja 5 GHz:n2 Wi-Fi-kaistoja, joten voit varmistaa yhteyden luotettavuuden vaihtamalla tarvittaessa vähemmän ruuhkaiseen Wi-Fi-verkkoon. Jos taas olet keskellä ei mitään ilman reititintä ja käyttökelpoista Wi-Fi-signaalia, voit käyttää suoraa langatonta yhteyttä ja tulostaa langattomasti suoraan puhelimesta, tabletista tai kannettavasta. Voit siis kulkea vapaasti työsi edellyttämissä paikoissa ja silti tuottaa tulosteita, joilla saat työt tehdyksi ja pidät asiakkaat (tai pomon) tyytyväisenä.

3. Erikoispaperien tuki

Kahvilassa kannettavaa käyttävä mies tulostaa asiakirjoja Canon PIXMA TR150 -tulostimella.

Canon PIXMA TR150 on pieni, mutta siihen mahtuu jopa 50 arkkia tavallista paperia ja se tukee monenlaisia paperityyppejä.

PIXMA TR150 -tulostimeen mahtuu 50 arkkia tavallista paperia, joten sitä ei tarvitse täyttää monta kertaa työpäivän aikana. Se on hienoa, jos sinun tarvitsee tulostaa esimerkiksi pino kyselylomakkeita, koepaperit koko luokalle tai monta pitkää sopimusta.

Molemmat tulostimet tukevat kirjekuoria ja erikoispapereita, kuten Canonin korkearesoluutiopaperia, mattaa valokuvapaperia, kaksipuolista mattapaperia ja magneettista valokuvapaperia. Tämän monipuolisuuden ansiosta voit valita paperin tarpeen mukaan ja tulostaa osoitteet suoraan kirjekuoriin, jotta viestintä näyttää ammattimaiselta. Voit tulostaa logosi ja puhelinnumerosi jopa jääkaappimagneetteihin ja antaa niitä asiakkaillesi. Jos taas olet opettaja, voit luoda mukautetun kultatähden parhaille oppilaillesi.

4. Omat mallit

A Canon PIXMA TR150 printer on a table next to a man with a laptop.
Kannettavaa käyttävä mies tulostaa asiakirjoja Canon PIXMA TR150 -tulostimella.

Jos tulostat usein samoja lomakkeita, voit tallentaa jopa viisi mallia PIXMA TR150 -malliin ja akkukäyttöiseen PIXMA TR150 -malliin.

Tulostatko samoja asiakirjoja säännöllisesti? PIXMA TR150 -malliin ja akkukäyttöiseen PIXMA TR150 -malliin voi tallentaa enintään viisi mallia, joita voi tulostaa hetkessä, kun sinun ei tarvitse etsiä asiakirjoja kannettavasta, älypuhelimesta tai tabletista. Lomakkeita, sopimuksia, kyselylomakkeita tai esitteitä voi tallentaa tulostimeen Windows-ohjaimen kautta3, jotta niitä on nopea tulostaa tulostimen 1,44-tuumaisesta OLED-näytöstä.

5. Terävät ja kestävät tulosteet

Pöydän takana istuva mies pitelee tablettia, jossa näkyy lomaesite. Pöydällä olevasta Canon PIXMA TR150 -tulostimesta tulostuu värikäs tuloste.

Tulosta tarkkoja tulosteita, joiden tummatkin alueet ovat yksityiskohtaisia. Hybridimustejärjestelmän pigmenttimusta muste tuottaa selkeää tekstiä ja dye-pohjaiset värilliset musteet tuottavat eloisan värisiä tulosteita.

Tulostimet käyttävät hybridimustejärjestelmää, joka yhdistää mustaa pigmenttimustetta 4 musteen dye-pohjaisen kasetin musteeseen. Siten tärkeiden asiakirjojen teksti on terävää, ja valokuvat ja kaaviot näyttävät värikylläisiltä ja eloisilta. Canonin ChromaLife100-tekniikan ansiosta tulostetut valokuvat kestävät ihmisiän4.

Tulostimissa käytetään kahta kasettia, joista toisessa on musta pigmenttimuste ja toisessa värilliset musteet. Voit tarkistaa mustetason kätevästi näytöstä, ettei muste lopu kesken tärkeän työn.

Kompaktit, hiljaiset ja helppokäyttöiset PIXMA TR150 ja akkukäyttöinen PIXMA TR150 toimivat aina hillitysti ja ammattimaisesti. Ota TR150 mukaasi kaikkialle, missä työskentelet.

Teksti Angela Nicholson

 1. Tulostettaessa USB-liitännän kautta ilman Wi-Fi-yhteyttä.
 2. 5 GHz:n yhteyttä ei ehkä tueta alueellasi.
 3. Mallipohjat on ladattava tulostimeen Canon-tulostinohjaimen kautta Windows-tietokoneen avulla.
 4. Perustuu Canonin nopeutettuun testausmenetelmään, jossa tuloste säilytetään pimeässä tilassa, jonka lämpötila, kosteus ja ilman pitoisuus pysyvät samoina. Tämä simuloi tulosteen säilytystä albumin muovitaskussa. Canon ei voi taata tulosteiden pitkäikäisyyttä. Kestävyys voi vaihdella tulostetun kuvan, kuivumisajan, käyttö- ja säilytysolosuhteiden ja ympäristön mukaan.

Vastaavia tuotteita

Aiheeseen liittyvät artikkelit

 • TULOSTUS

  Parhaat tulostimet graafisille suunnittelijoille

  Tulostin on tärkeä työkalu graafiselle suunnittelijalle – autamme sinua valitsemaan oikean mallin omiin tarpeisiisi.

 • TULOSTUS

  Langattoman tulostimen käyttäminen

  Ota kaikki älykkäästi irti tulostimestasi.

 • TULOSTUS

  Sopiva Canon-tulostussovellus

  Canonin tulostussovelluksilla voit heittäytyä luovaksi ja kurinalaiseksi – sopiva sovellus löytyy joka lähtöön.

 • TULOSTUS

  Parhaat tulostimet kotitoimistoihin

  Tee kotona työskentelystä saumatonta Canonin PIXMA- ja MAXIFY-tulostimilla.