Printed decorations and hand-held signs for a wedding day next to a portrait of a bride and groom in a frame.

HÄÄVALOKUVAUS

Tulosta yksilöllisiä kuvia ikimuistoisesta päivästäsi

Jokainen haluaa omista häistään yksilöllisen tapahtuman ja keksiä hauskoja tapoja lisätä vieraiden viihtyvyyttä. "Näen selkeän suuntauksen kohti pienimuotoisia hääjuhlia, jotka ilmentävät hääparin tyyliä ja persoonallisuuksia", kertoo Carrie Schwab, jonka johtama Junebug Weddings tarjoaa suunnitteluapua hääpareille. Tulostamalla kutsukortit, opastekyltit ja vieraille annettavat lahjat voit tehdä häistäsi yksilöllisemmät ja helpottaa hääjärjestelyjä.

1. Tulostetut kutsukortit

Omien kutsukorttien tulostaminen on erinomainen tapa tehdä niistä ikimuistoisia – ja säästää samalla rahaa. Canonin kaksipuolinen mattapaperi MP-101D on esitaitettu ja sen mukana toimitetaan kirjekuoret.

Vuoden 2019 tärkeimmät trendit olivat metallivärit, geometrinen grafiikka ja pastellisävyt, mutta Carrie ennustaa vuodelle 2020 muutosta kohti pelkistetympää tyyliä. "Minimalistinen tyyli on tällä hetkellä erittäin suosittua", Carrie kertoo. "Monet parit aloittavat häiden suunnittelun tekemällä internetissä haun 'yksinkertaiset häät'. Minimalismi tarkoittaa usein selkeitä linjoja ja mustavalkoista."
Jos minimalistinen tyyli ei viehätä, yksi vuoden 2020 tärkeimmistä trendeistä on runsas kukkien ja kasvien käyttö. Canon PIXMA TS9551C -tulostimessa on 45 valmista mallipohjaa, joita voit käyttää kutsukorteissa. Tulostin tukee 12x12-tuuman kartongin lisäksi 7x10-tuuman kaksipuolista mattapaperia, jonka mukana toimitetaan kirjekuoret. "Kotitulostimen käyttäminen auttaa pienentämään häiden kustannuksia", Carrie lisää.

2. Valokuvauskoppi ja bannereita

Creative Park -sivustossa on tarjolla paljon erilaisia koristeita, jotka voit mukauttaa ja tulostaa itse. Tee hääpäivästäsi ikimuistoinen ja erotu muista – ja säästä samalla rahaa.

Jos suunnittelet häihin valokuvauskoppia, voit rakentaa sen ihan itse. Canonin Creative Park -palvelussa on paljon maksuttomia mallipohjia, jotka voit tulostaa Canon PIXMA TS9551C -tulostimella. Photo Booth Props (Wedding) -osiossa on muun muassa tiara, hauskat silmälasit ja erilaisia bannereita. Voit myös tulostaa hääpaikalle hauskan Mr & Mrs -banderollin. Kaikkien mallien mukana saat selkeät kokoamisohjeet.
Varmista, että vieraat löytävät juhlapaikalle ja auta heitä tutustumaan toisiinsa tulostamalla opastekylttejä ja nimilappuja – kaikki saatavana Creative Park -sovelluksesta. Lataa mallipohjat ja tulosta mattapintaiselle A4-valokuvapaperille.

3. Vieraskirjat

Aiheeseen liittyvät artikkelit
Create your own wedding album

HÄÄVALOKUVAUS

Luo oma hääalbumisi

Oman hääalbumin tekeminen voi olla palkitsevaa. Lue asiantuntijavinkeistämme, miten se onnistuu.

A bride and groom and their guests dancing with their hands raised in the air.

HÄÄVALOKUVAUS

Häävalokuvauksen etiketti

Varmista, että onnellisesta hääparista otetut kuvat ovat unohtumattomia.

A before and after shot of a couple on their wedding day next to a lake, dark and unedited on the left, showing the lighter version on the right, edited in DPP.

MUOKKAUKSEN PERUSTEET

Erityisten valokuvien muokkaaminen

Paranna erityisissä tilaisuuksissa ottamiasi valokuvia näillä helpoilla valokuvien muokkausvinkeillä.

Vieraskirja on erinomainen tapa palata hääpäivän tunnelmiin ja kerätä talteen ystävien ja sukulaisten onnitteluviestejä. Canon Zoemini S2 -tulostimella voi tulostaa tarroja, joihin vieraat voivat kirjoittaa ja liittää suoraan vieraskirjaan. Voit myös tulostaa valokuvia vieraskirjaan ja antaa niitä myös vieraille muistoksi.

Jatka yksilöllistä teemaa hyödyntämällä hääjuhlassa Canon Zoemini S2 -kameratulostimen ominaisuuksia. Laitteessa on peili ja rengasvalo, ja se on helppo yhdistää Canon Mini Print -sovellukseen. Voit myös käyttää ajastettua laukaisinta ja etälaukaisinta, jotta saat suuretkin ryhmäkuvat onnistumaan. Pyydä vieraita ottamaan kuvia Canon Zoemini S2 -laitteella. Rohkaise juhlaväkeä kokeilemaan erilaisia kehyksiä ja suotimia tai lisäämään kuviin piirroksia ja tekstiä. Voit myös pyytää vieraita tulostamaan kuvat neliönmuotoisena, jotta he voivat lisätä tulosteen alareunaan oman viestinsä.
Voit tulostaa Creative Parkista leikekirjan, johon voit liittää vieraiden ottamat kuvat.

4. Persoonalliset koristeet

Canon Zoemini S- tai Canon Selphy Square QX10 -tulostimella voit tulostaa älypuhelimella ottamiasi kuvia ja lisätä niihin tekstiä ja tehosteita.

Voit tehdä omia koristeita Canon Zoemini S2- tai Canon SELPHY Square QX10 -tulostimilla. Pyydä vieraitasi kiinnittämään ottamansa valokuvat juhlasalin poikki ripustamaasi naruun. Saat aikaan koristeen, joka ilmentää ikimuistoista juhlapäivääsi. "Hääparit haluavat luoda häistään ainutlaatuisen juhlapäivän, joka ilmentää molempien persoonallisuuksia, tai heidän yhteistä brändiään", kertoo Carrie. "Itsetehdyt koristeet ja muu yksilöllinen häärekvisiitta ovat nyt entistäkin suositumpia."

5. Häätulosteet

Omien hääkuvien tulostaminen on hyvä keino säästää rahaa. Canon PIXMA TS9551C -tulostimella saat laadukkaita tulosteita edullisesti. Eikä sinun tarvitse odotella – voit tulostaa kuvat heti.

Canon PIXMA TS9551C -tulostimella voit tulostaa jopa 21 sekunnissa 4x6-tuuman valokuvia, joiden tulostuslaatu on huipputarkkaa ja kestää jopa 100 vuotta. Valitse suosikkikuvasi, tulosta niitä ystäville ja sukulaisille tai kehystä ne pitkään kestäviksi muistoesineiksi omaan kotiisi. Voit tulostaa, skannata ja kopioida älylaitteesi Canon PRINT -sovelluksella tai käyttää tulostamiseen AirPrint (iOS)- ja Mopria (Android) -toimintoja ilman lisäsovelluksia.

Creative Park -sivustosta saat apua hääjärjestelyihin. Voit vaikkapa tulostaa paikkakortit juhlapöytiin itse. Voit tehdä niistä juuri sellaiset kuin haluat, ja säästät samalla rahaa.

Teksti: Natalie Denton

Aiheeseen liittyvät tuotteet

Aiheeseen liittyvät tuotteet

Aiheeseen liittyvät tuotteet

Aiheeseen liittyvät artikkelit

Inspirointiosiostamme löydät parhaat kuvausvinkit, osto-oppaat ja haastattelut – eli kaiken mitä tarvitset löytääksesi juuri sinulle sopivan kameran tai tulostimen ja herättääksesi seuraavan ideasi henkiin.

Palaa vinkkeihin ja tekniikkoihin