LUOVAA TULOSTUSTA

Tuo esiin oma tyyli: miten lomavaatekaappi esitellään

Nettistylisti Bo Brown tunnetaan näyttävistä asuistaan, mutta matkalaukun pakkaaminen kaupunkilomalle voi silti olla haaste. Katso, miten Canon Zoemini 2 auttoi häntä saamaan asiat järjestykseen.
Käsi pitelee kolmea Canon Zoemini 2 -pikatulostimella tulostettua kuvaa naisesta, joka on pukeutunut erilaisiin asuihin.

Voisi luulla, että mitä lyhyempi loma, sitä helpompi on pakata, mutta eihän se aina näin mene. Viikonlopun kestävä kaupunkiloma voi olla yhtä suuri haaste kuin kahden viikon matka – suurempikin, jos mukaan otetaan vain käsimatkatavaraa. Kun aikaa ja tilaa on rajallisesti, on oltava varma, että mukaan tulevat muotivalinnat ovat osuvia niin juhlavetimien kuin arkisempien tamineiden osalta. Sillä kun itsellä on hyvä olo, voi uppoutua täysillä uuden paikan tutkimiseen.

”Tyyli on oman ajattelun heijastus”, sanoo muotivaikuttaja Bo Brown. ”Haluan pitää hauskaa ja pukeutua muistamisen arvoisia hetkiä varten.” Bon seuraajayhteisö odottaa hänen päivittäisiä videoitaan malttamattomasti ja hänen sosiaaliset kanavansa ovat runsaan tyylitaituruuden lähde, joka tarjoaa kikkoja ja vinkkejä täydellisen toimistoon tarkoitetun pukuvalikoiman kokoamisesta takin kaventamiseen ja lököttävien farkkujen käsittelyyn.

Bo pitää kovasti matkustamisesta ja vietti äskettäin viikonlopun Barcelonassa – ”sykkivässä kaupungissa, jolla on paljon tarjottavaa”. Mitä enemmän on ohjelmaa, sitä vaikeampaa on saada pakkaamiseen kurinalaisuutta, vaikka kyse on vain ennakoinnista. Canon Zoemini 2 -pikatulostimen myötä Bo sai käyttöönsä visuaalisia apuvälineitä, joilla hän pystyi jäntevöittämään asuvalintojaan. Seuraavassa hän perehdyttää meidän asiaan.

Taustatyö

Nainen, jolla on pitkät tummat hiukset, nojaa polkupyörää vasten kaupungin viehättävällä kadulla.

Asujen valinnassa on kyse käytännöllisyydestä ja tyylistä. ”Tässä valintaperusteena oli käyttömukavuus,” sanoo Bo. © Noah Altink

Nainen, jolla on pitkät tummat hiukset, yllään aurinkolasit, vaaleanpunainen toppi ja farkut, kävelee kaupungin kadulla.

Kevyesti pakkaaminen ei ole aina mahdollista. ”Joskus otan mukaan toisen asun vain siltä varalta että ensimmäinen likaantuu tai en pidäkään siitä enää, kun pääsen perille”, Bo sanoo. © Noah Altink

Älä vain tartu suosikkimekkoosi, vaan mieti – todella pohdi – mitä aiot lomalla tehdä. ”Ennen matkalaukun pakkaamista katson, mihin kaikkiin aktiviteetteihin tulen osallistumaan ja valitsen asut niin päivää kuin iltaakin varten”, Bo sanoo. Voi olla, että viikonloppua ei ole suunniteltu minuutilleen, mutta paikan pitäisi antaa jokin käsitys siitä, mitä on tulossa. Aiotko kierrellä museoita? Viettää aikaa kahviloissa? Tutustua yöelämään? Bo tykkää katsella TikTok-videoita ja päästä tätä kautta selville, mitä tapahtuu, ja ”tehdä saman tien näkyväksi, mitä milläkin aktiviteetilla on tarjottavaa”, hän sanoo.

Tee valintoja

Bon sosiaaliset syötteet toimivat hänen aiempien muotivalintojensa arkistona, joten pukemistaan miettiessään hän kurkkaa ensin sinne. ”Aina kun valitsen hyvän asun, laitan siitä kuvan yhteisöni innoittajaksi”, hän sanoo. Vaikka asuista ei olisikaan valokuvaa, mieti, mikä on aiemmin toiminut hyvin, ja katso tyylivaikuttajia, joita pidät arvossa. Bo pitää myös Pinterestiä hyvänä inspiraation lähteenä ja suosittelee käyttämään loma-asujen ideakollaasin luomiseen Canon Zoemini 2 -tulostinta.

Mieti, mikä näyttää hyvältä ja mistä saa hyvän olon. ”Kun saan yhdisteltyä toimivan asukokonaisuuden, olen tosi tyytyväinen”, Bo sanoo. Saatuaan jonkin idean Bo asettaa kaikki siihen kuuluvat asut sängylle – päivää varten yhdelle puolella ja iltaa varten toiselle. ”Näin saa luotua selkeän yleiskuvan. Sitten luokittelen kamppeet niin, että tiedän tarkalleen, mikä asu sopii mihinkin tilaisuuteen."

Nappaa kuva, tulosta ja tee korjaukset

Ulkona olevan pöydän ääressä istuva nainen pitelee Canon Zoemini 2 -tulostinta ja juuri tulostettua valokuvaa.

Sopivimman asun valitsemiseen kuhunkin tilaisuuteen voi mennä hetki, ja kun on Bon tapaan kiire, suurin haaste on aika. Valintaa helpottaa mahdollisuus käyttää näppärää Canon Zoemini 2 -tulostinta, minkä ansiosta valitseminen on myös hauskaa. © Noah Altink

Kuvattuaan muutamia tamineitaan ja lisäasusteitaan Bo tulosti ne Canon Zoemini 2 -tulostimella niin, että voi nähdä tehdyt valinnat, sekoittaa niitä keskenään ja yhdistellä niitä. ”Katsoin, mitkä vaatekappaleet toimisivat useiden asukokonaisuuksien kanssa”, hän sanoo. ”Bodyja käytän esimerkiksi niin päivällä kuin illallakin. Myös mustat housut ovat erittäin kätevät, koska niitä voi käyttää melkein missä tahansa tilanteessa.” Mahdollisuus tulostaa suoraan älypuhelimesta oli Bon mielestä etu. ”Canon Mini Print -sovelluksella saa helposti lisättyä tekstiä tai zoomailtua kuvia”, hän innostuu. Tällä hän tarkoitti, että sovelluksella hän pystyy kommentoimaan kuvia ja lisättyä niihin ajatuksiaan siitä, mikä voisi toimia hyvin yhdessä. Sovelluksen käyttäjäystävällisen luonteen ansiosta Bolla on lisäksi mahdollisuus siirtää tulosteisiin oma tyylinsä, mikä tekee niistä persoonallisia.

Valintojen viimeistely

Kolme Canon Zoemini 2 -mallia värikkäiden kuvien, aurinkolasien, hiusnauhan ja vesipullon keskellä värikkäällä matolla.

Canon Zoemini 2 -tulostinta on kolmea eri väriä – ruusukulta, laivastonsininen ja helmenvalkoinen – joten jokainen voi valita suosikkinsa.

Hahmo heijastuu sinisen Canon Zoemini S2:n selfie-peilissä, jota henkilö pitää kädessään.

Jos haluaa helpottaa prosessia viemällä asioita hieman pidemmälle, Canon Zoemini S2:n mukana tulee 8 megapikselin kamera, jolla voi ottaa valokuvan, jonka voi tulostaa heti. Mukana tulee myös selfie-peili, jonka avulla kuvaaja pystyy paremmin hallitsemaan sitä, miltä valokuva tulee näyttämään. Zoemini 2:n tapaan sekin on pienikokoinen ja mahtuu taskuun.

Barcelonan matkaansa varten Bo päätyi kolmeen asuun – ostoksille, lounastreffeille ja pyöräretkelle. Ostospäivän asua – löysät housut ja lyhennetty vaaleanpunainen mohairpusero – hän kuvaa rennon tyylikkääksi. ”Pinkki sopii hyvin siniseen. Asua täydentävät näyttävät ylisuuret aurinkolasit, ja tyylikäs käsilaukku tasapainottaa kokonaisuuden. Ehdoton asu ostoksille, koska se on miellyttävä ja samalla tyylikäs.” Lounas-look on kokonaan musta, mutta koottu toisiaan täydentävistä kankaista. ”Kokomustien asujen osalta lisään ulottuvuuksia valitsemalla erilaisia kankaita”, hän selittää. Pyöräretkelle pukeudutaan kerroksittain. Tämä on ehdoton juttu, koska pyöräiltäessä kehoa halutaan suojata lämpötilan muutoksilta. Näin voidaan myös pysähtyä katsomaan jotain ja lähteä taas liikkeelle. ”Yhdistämällä siistit saappaat löysiin farkkuihin ja ylisuureen bleiseriin saadaan aikaan kätevä asu, joka on samalla tyylikäs.”

Tyylillinen perintö

Ulkona olevan pöydän ääressä istuva nainen pitelee käsissään pieniä valokuvia. Pöydällä on Canon Zoemini 2 -tulostin ja maljakossa vaaleanpunainen ruusu.

Canon Zoemini 2:n käyttäminen oli todella kivaa”, Bo sanoo. ”Printtien kokoaminen ideakollaasiin on ihanaa, mutta niin on myös muistojen kerääminen.” © Noah Altink

Nainen, jolla on pitkät tummat hiukset ja tyylikäs musta asu, istuu ulkokahvilan pöydässä pidellen Canon Zoemini 2 -tulostinta.

Canon Zoemini 2 pystyy tulostamaan valokuvan alle minuutissa. ”Tulosteet saa helposti muutamassa sekunnissa”, Bo sanoo. ” Canon Mini Print -sovellus toimii sujuvasti ja muodostaa automaattisesti yhteyden älypuhelimeen.” © Noah Altink

Canon Zoemini 2 ei ole vain loistava työkalu, joka auttaa pakkaamisessa, vaan se on myös täydellinen kapistus mukaan otettavaksi. Tyylikäs ja taskukokoinen laite, jonka voi matkalla ottaa mukaan minne tahansa – ladatulla akulla voi tulostaa 20 valokuvaa. Asusuunnittelukuvat sopivat taas hyvin muistin virkistämiseen ja auttavat mieltämään asukokonaisuuksia, mikä suojaa liialliselta toppien ja liian vähäiseltä kokonaisuuksien pakkaamiselta.

Minitulosteita voi pitää muistoina ja kiinnittää ne albumiin, tyylileikekirjaan tai päiväkirjaan, jolloin ne ovat tallella tulevien matkojen suunnittelua varten – tai niiden avulla voi vain muistella kaikkea kivaa, joka tuli nähtyä.

Teksti: Rachel Segal Hamilton

Vastaavat tuotteet

Aiheeseen liittyvät artikkelit