A tablet showing the Creative Park app next to personalised cards and a party garland.

TULOSTA JA ASKARTELE

Personoi, tulosta ja koristele – Creative Park on kätevä tapa tuoda juhliin eloa

Juhlat tuovat iloisen mielen! Lapsena ja nuorena juhlapäivät ja merkittävät tapahtumat, kuten syntymäpäivät, joulu, koulun päättäjäiset ja menestys kokeissa, ovat erityisen tärkeitä. Juhlien järjestelyissä on paljon tehtävää: lahjojen ostaminen, seurapelien ja viihteen suunnittelu ja juomien ja pikku naposteltavien tarjolle asettaminen vievät suuren osan ajasta, ja koristelut saattavat jäädä viime tippaan.

Canonin Creative Park -sovelluksen aikaa säästävät ja edulliset vaihtoehdot täyttävät kuitenkin tiukimmatkin odotukset. Creative Park -sovellus ja -sivusto ovat täynnä tyylikkäitä ja nykyaikaisia malleja, joiden avulla luot syntymäpäiväbannerit, lahjapussit, pöytätabletit ja vaikkapa valokuvauskoppiin sopivan rekvisiitankin. Leikkisistä, raikkaista ja värikkäistä malleista löytyy suosikkeja kaiken ikäisille.

Aloita lataamalla sovellus App Storesta tai Google Play Kaupasta. Tarvitset vain Canon ID -käyttäjätilin ja tuetun Canon-tulostimen.

Sopiva malli kaikkiin tilanteisiin

Personalised cards created with the Creative Park app on a party table with paper garlands and a pineapple gift box.
Laajassa mallivalikoimassa on kortteja ja kutsuja, askarteluideoita ja bannereita joka lähtöön.

Creative Park -sovelluksesta löydät kaikki tarvitsemasi koristeet juhliin. Jos olet vasta aloittanut Creative Parkin käytön, Aiheeseen liittyvää -välilehden Juhlat-kohdasta löydät malleja joka lähtöön – bannereihin, pussukoihin, laatikoihin, nimikyltteihin ja vaikkapa juhlahattuihin. Jos et löydä etsimääsi tai haluat lisää vaihtoehtoja, lisää malleja kutsukortteihin ja kirjeisiin on Luokka-välilehden Kirjeet/kortit-kohdassa. Aiheeseen liittyvää -välilehden Syntymäpäivä -kohdassa on oma osio syntymäpäiväkorteille ja -tarvikkeille.

Piristä juhlia teemalla

Two girls hold photo booth party props printed from Creative Park
Valitse juhlille teema ja siihen sopivia koristeita ja rekvisiittaa.

Creative Park -sovelluksen teemoilla voit tehdä juhlista näköisesi. Loihdi juhliin kesätunnelmaa trooppisella teemalla ja vehreistä kasveista muistuttavilla kutsukorteilla ja pöytätableteilla. Lisää hauskuutta tuovat vesimelonin tai ananaksen muotoiset lahjarasiat. Myös valokuvauskoppi ja sen raikas rekvisiitta tuovat lisäväriä juhliin. Prinsessateemaan puolestaan sopivat mintunvihreät minikruunut, vaaleanpunaiset timanttinauhakoristeet ja värikkäät lahjarasiat.

Canonin MP-101 A4-mattavalokuvapaperi sopii erinomaisesti laadukkaiden mallien ja koristeiden tekemiseen.

Mukauta ja personoi

Aiheeseen liittyvät artikkelit
Create your own family treasure hunt

LUOVAA TULOSTUSTA

Luoda oman aarrekarttasi ja lähde seikkailulle

Katso miten voit luoda PIXMA-tulostimellasi aarrekartan ja lähteä koko perheen voimalla huimalle seikkailulle.

Print yourself a happy Halloween

LUOVAA TULOSTUSTA

Halloween-aiheisia tulostusideoita

Syksyisiä ideoita hauskoihin ja pelottaviin koristeisiin, asuihin, herkkuihin ja muuhun.

Bring joy indoors this autumn with papercraft

ASKARTELE JA TULOSTA

Syksy on aika, jolloin iloa tuodaan sisätiloihin

Katso, kuinka designer ja tekijä Pippa Hiscock loi paperista hauskan ja persoonallisen syntymäpäiväkoristeen.

A girl holds a personalised card created with the Creative Park app.
Voit mukauttaa monia Creative Park -sovelluksen malleja lataamalla kuvia älylaitteen kameran rullasta tai lisäämällä malliin oman viestisi ja tulostamalla sen suoraan älypuhelimesta tai tablet-laitteesta.

Creative Park -sovelluksessa voit itse lisätä moniin malleihin kuvia ja tekstiä. Kun olet ladannut mallin, voit tuoda sovellukseen kuvia älylaitteen kameran rullasta ja lisätä tekstin lisäystoiminnolla haluamasi viestin. Lapset voivat muokata ja suunnitella malleja muutamassa minuutissa ja tulostaa ne sitten langattomasti yhteensopivalla Canon PIXMA -tulostimella.

Leikittele ideoilla

A girl folds a paper party garland printed from the Creative Park app.
Saat mallien mukana myös selkeät ohjeet. Ne kannattaa tulostaa, niin niitä on helppo seurata. Taittele tulosteet kolmiulotteisesti – tämä kaunis pastellinvärinen kukkaseppele sopii erinomaisesti juhlapöydän koristeeksi.

Mallit on lajiteltu selkeisiin luokkiin, joista löydät etsimäsi helposti. Voit tallentaa mieleisesi mallit Suosikit-valikkoon napsauttamalla tähteä tai ladata ne valitsemalla Muokkaa-välilehden. Saat mallien mukana myös selkeät ohjeet. Tallenna keskeneräiset työsi välillä Your Items (Omat kohteet) -valikkoon ja tulosta valmiit työt lopuksi.Teksti: Claire Gillo

Vastaavat tuotteet

Vastaavat tuotteet

Vastaavat tuotteet

Aiheeseen liittyvät artikkelit

Inspirointiosiostamme löydät parhaat kuvausvinkit, osto-oppaat ja haastattelut – eli kaiken mitä tarvitset löytääksesi juuri sinulle sopivan kameran tai tulostimen ja herättääksesi seuraavan ideasi henkiin.

Palaa vinkkeihin ja tekniikkoihin