PIKATULOSTIMET

Pieni kameratulostin vapauttaa kuvat: ilmaise itseäsi Canon Zoemini S2 -kameratulostimella

Muotibloggaaja Izzy Manuel edistää vintage-tyyliään Canon Zoemini S2 -kameratulostimen pikatulosteiden avulla.
Valkoinen, vihreä ja ruusukultainen Canon Zoemini S2 pöydällä vaatteiden ja tulostettujen selfieiden keskellä.

Koska viimeksi selasit älypuhelimessasi olevia kuvia? Saatoit ehkä kohdata joitakin yllätyksiä – tapahtumat, jotka olit jo unohtanut tulivat elävästi takaisin mieleen. ”Minulla on puhelimessani noin 24 000 kuvaa”, sanoo kestävästä muodistakin kirjoittava lifestyle-bloggaaja Izzy Manuel, joka rakastaa vintage-vaatteita. "Puolet niistä on selfieitä, mutta loput ovat sellaisia muistoja, joihin haluaisin palata useamminkin, kuten jouluillallisia tai satunnaisia biletysiltoja yliopistokavereiden kanssa. Tärkeiden tapahtumien ohella myös pienet asiat tekevät elämästä erityisen. Tämän me olemme kaikki huomanneet koronaviruspandemian aikana”, hän lisää.

Nykyään kannamme älypuhelimia ja kameroita mukanamme joka paikkaan, ja otamme enemmän kuvia kuin koskaan aikaisemmin. Joka päivä otetaan miljardeja valokuvia, joista suurin osa jää kuitenkin keräämään digitaalista pölyä SD-korteille tai puhelinten gallerioihin.

Nainen makaa sängyllä, ja katsoo nauraen älypuhelintansa.

Canon Zoemini S2- ja Canon Zoemini -laitteilla vintage-muodista bloggaava Izzy Manuel luo omaa tyyliään räätälöimällä tulosteita reunuksien ja suotimien avulla.

Nainen istuu sinisen kaapiston päällä, ja hänen Canon Zoemini S2 -kameratulostimensa on tasapainotettuna etualalla olevan kirjapinon päälle.

Canon Zoemini S2 -kameratulostimen voi yhdistää älypuhelimeen, asettaa sen vaikkapa kirjapinon päälle, määrittää ajastimen, ja katsoa kuvattavaa kohdetta puhelimen kautta”, sanoo Izzy.

Unohda kaikki puhelin vastaan kamera -väittelyt, sillä näitä kahta voi käyttää yhdessä. Canon Zoemini S2 -kameratulostimen ja Canon Mini Print -sovelluksen käyttöön ei tarvita mitään erityislaitteita, ja kuvat voi ladata suoraan älypuhelimesta sovellukseen. Kuvia voi ladata myös digikamerasta, kuten Canon PowerShot G7 X Mark III, älypuhelimeen ja tulostaa sitten sovelluksen kautta. Pääset käsiksi myös Facebookiin, Instagramiin, Google Photo -palveluun, Dropboxiin tai iCloudiin tallennettuihin kuviin ja voit tulostaa ne missä tahansa.

Izzy osoittaa, että Canonin kannettavilla tulostimilla voi päästää luovuutensa valloilleen, antaa vanhoille kuville uutta eloa ja tehdä uusia kuvia kestävinä tulosteina, joita haluaa vaalia ja katsella aina vain uudelleen.

1. Räätälöi tulosteet

Nainen lisäämässä valokuviin kuvia ja suotimia älypuhelimensa Canon Mini Print -sovelluksessa.

Bluetooth®-yhteydellä Canon Mini Print -sovelluksen voi liittää sosiaalisen median tileihin, joista kuvia voi hakea ja antaa niille uuden ilmeen sovelluksen suotimia, reunuksia ja tarroja lisäämällä.

Nainen katsomassa Canon Mini Print -sovelluksen erilaisia kuvia ja tarroja.

Kuvien ja emojien lisäksi Canon Zoemini S2 -laitteeseen ja Canon Zoemini -tulosteisiin voi lisätä tekstiä.

Izzy kuuluu diginatiiviin sukupolveen, mutta osaa silti arvostaa analogisia valokuvia ja niiden autenttisuutta. Visuaalisesti tällainen retrotunnelma sopii hänen rakastamaansa vintage-tyyliin ja kestävään muotiin. Canon Zoemini S2 on täydellinen työkalu uuden ja vanhan yhdistämiseen.

Canon Zoemini S2 on saatavana useissa väreissä, se on pienikokoinen ja sen käyttö on vaivatonta. Kameratulostimessa on kolme tilaa – ulkotila, muotokuvatila ja selfietila – ja sen tuottamat kuvat ovat eloisia ja vanhan ajan tyylisiä, ja kuviin on mahdollista lisätä reunukset. ”Kameratulostimen etupuolella on peili ja sen ympärillä rengasvalo, mikä on hyvä ominaisuus selfieiden ottamiseen”, Izzy sanoo.

Canon Zoemini S2 -laitteen Live View -näkymässä voit esikatsella kuvasi ennen tulostamisesta.

Canon Mini Print -sovelluksen reunuksilla, tarroilla ja monilla erilaisilla muodoilla ja asetteluilla kuvia voi räätälöidä monipuolisesti.

”En ole kovin tekninen, mutta mielestäni sovellus on todella helppokäyttöinen”, sanoo Izzy. ”Suotimilla saa aikaan kivoja vaikutelmia, ja minusta on hauska lisätä sydän-emojeja ja hymiöitä kavereiden kanssa otettuihin selfieihin, koska niillä pystyy leikkisästi kuvastamaan sitä, mitä kuvassa tapahtuu. Ne ovat niin söpöjä ja muistuttavat mielestäni japanilaista kawaii-ajattelutapaa.”

2. Suunnittele asukokonaisuuksia tulosteiden avulla

Kirkkaanväriseen puseroon pukeutunut nainen ottamassa takkia vaatekaapista.

Muotibloggaajana Izzyllä on vaatekaappi pullollaan erilaisia värikkäitä asuja, joita hän käyttää Canon Zoemini S2 -kameratulostimella kuvaamissaan valokuvauksissa.

Nainen ottamassa itsestään selfietä peilin kautta Canon Zoemini S2:lla.

Tulostamalla kuvia eri asuista Izzy pystyy kätevästi luomaan erilaisia vaateyhdistelmiä ja esittelemään tyyliään.

Canonin kannettavat tulostimet ovat osoittautuneet Izzylle erinomaisiksi työkaluiksi muotibloggaajan työhön kuuluvaan tyylien suunnittelemiseen. ”Jos olisi vaikkapa tulossa isot kuvaukset, joissa pukeudun useisiin eri asukokonaisuuksiin, voisin ottaa itsestäni kuvia kaikissa asuissa etukäteen ja tulostaa ne. Näin muistaisin tarkalleen, miten minun pitää pukeutua kuvauksiin”, hän sanoo. Canon Zoemini S2 on varustettu itselaukaisimella, joka helpottaa kuvausprosessia. Izzy mainitsee vielä, että elegantti ja pienikokoinen laite toimii jo itsessäänkin asusteena. ”Metallinhohto ja värit ovat niin kauniita, että käyttäisin sitä kuvauksissa rekvisiittana.”

Olipa intohimosi mikä tahansa, Canon Zoemini S2 -kameratulostin herättää sen eloon. ”Kameralla voisi kuvata esimerkiksi omaa puutarhaa tai mieluisinta luontokohdetta vuoden ympäri ja ikuistaa, kuinka se muuttuu vuodenaikojen mukaan”, sanoo Izzy.

3. Käytä luovuutta näytteille asettamisessa

Nainen kiinnittämässä tulosteita rautakehikkoon.

Kuten some-kuvia, Canon Zoemini S2 -tulosteitakin voi jakaa ystäville arvokkaaksi muistoksi.

Henkilö pitelemässä juuri Canon Zoemini -tulostimesta tulostunutta kuvaa.

Canon Zoemini S2 -kameratulostimella kuviin voi lisätä valkoiset reunukset, jotka antavat otoksille Izzyn vintage-tyyliin sopivan nostalgisen ja perinteisen silauksen. Canon Zoeminillä reunuksia voi lisätä Canon Mini Print -sovelluksessa, mutta Canon Zoemini S2:lla se onnistuu myös suoraan kamerassa takapainiketta painamalla.

”Kun olin yliopistossa, minulla oli koko seinä täynnä kuvakollaaseja ystävistäni”, Izzy muistelee. Canon Zoemini -tulostin ja Canon Zoemini S2 ikuistavat digitaaliset kuvat kestävälle 2x3 tuuman tarrapaperille vain minuuteissa. Valokuvien tulostuksessa käytetään ZINK™-tekniikkaa, jonka ansiosta ne eivät tahriinnu tai repeydy ja kestävät hyvin myös kosteutta. Kollaasityökalulla voi laatia neljästä tai yhdeksästä pienestä kuvasta koostuvia julisteita. Canonin kannettavat tulostimet mahdollistavat kuvien ottamisen ja tulostamisen spontaanisti koska tahansa.

Tämän ominaisuuden ja laitteen kannettavuuden ansiosta se on oivallinen lisä esimerkiksi juhliin tai häihin. Aivan kuin olisi ikioma valokuvauskoppi. ”Tapahtumasta voi luoda reaaliaikaisen aikajanan, tai omasta vuodestaan voisi jakaa tarinan ottamalla kuvan kahdesti kuukaudessa”, sanoo Izzy. Tulostetut kuvat voi sommitella taideteoksiksi tai tarinoiksi leikekirjoihin, seinille tai mihin vain jääkaapin ovista syntymäpäiväkortteihin.

Henkilö laittamassa sinistä Canon Zoemini S2 -kameratulostinta käsilaukkuun.

Suunnilleen älypuhelimen kokoisen Canon Zoemini S2 -kameratulostimen voi helposti sujauttaa käsilaukkuun tai taskuun ja ottaa spontaanisti mukaansa minne vain.

Henkilö ottamassa selfietä Canon Zoemini S II -kameratulostimella peilin ja rengasvalon avulla.

Canon Zoemini S2 -kameratulostimen etupuolella olevan peilin ja rengasvalon ansiosta se on täydellinen selfieiden ottamiseen.

Izzy kertoo, että tekstin kirjoittaminen kuviin ja niiden tulostaminen tien päällä tarjoaa myös muita etuja. ”Ominaisuudesta olisi hyötyä myös visuaalisten muistiinpanojen tekemiseen, kun olen ulkona. Käyttäisin sitä samaan tapaan kuin Pinterestiä, mutta ilman että tarvitsisi jatkuvasti vilkuilla ruutua. Jos näkisin matkalla jotakin inspiroivaa, voisin ottaa siitä kuvan ja pitää tulosteen tallessa taskussani. Myöhemmin voisin käyttää kuvaa apuna vintage-vaatteita ostaessani, kun haluan jäljitellä tyyliä edullisemmalla ja kestävämmällä tavalla.

Kuvien ottamista ei pidä ujostella. Jos jotakin olemme kuluneen puolentoista vuoden aikana oppineet, niin sen, että jokaiseen tilaisuuteen pitää tarttua.” Arjen tilanteet voi tallentaa taianomaisiksi muistoiksiCanon Zoemini S2:n kaltaisella kameran ja tulostimen yhdistelmällä tai yhdistämällä nämä kaksi itse omalla älypuhelimella tai vloggauskameralla ja Canon Zoemini -tulostimella. Vain mielikuvitus on rajana sille, mitä kaikkea valokuvatulosteista voi saada aikaan.

Katso, miten voit jakaa oman luovuutesi ja kertoa oma tarinasi.Kirjoittanut Rachel Segal Hamilton

Vastaavat tuotteet

Aiheeseen liittyvät artikkelit