LUOVAA TULOSTUSTA

Piristä kotiasi helppotekoisilla koristeilla

Yksityiskohtainen opas kodin sisustuksen tulostamiseen Canon PIXMA G6050 -tulostimella ja kokoamiseen.
Canon PIXMA G6050 -tulostin ja Canonin magneettinen valokuvapaperi pöydällä paperiaskartelujen (kuten dinosaurusmobilen, yksisarvisen pään ja kissatarrojen) vierellä.

Koti on rakas paikka, ja tällä hetkellä moni meistä viettää siellä yhä enemmän aikaa. Sään kylmetessä ja öiden pimetessä on mukava sisustaa kotia pesämäiseksi ja omannäköiseksi turvapaikaksi. Voit tietysti ostaa kaupastakin omaperäisiä koristeita, mutta mikset kokeilisi askarrella niitä itse?

Creative Park -sovelluksen ja Creative Park -sivuston runsaan mallivalikoiman sekä Canonin langattoman PIXMA-tulostinvalikoiman tekniikoiden ansiosta voit askarrella kotiisi edullisesti. Tässä oppaassa on käytetty Canon PIXMA G6050 -tulostinta. Se on suosittu kotitoimistoissa, mutta sitä voi käyttää koko perheen tulostuskeskuksena, ja se on kätevä apuväline askarteluun.

Creative Park -sovellus ja -sivusto sisältävät monenlaisia käytännöllisiä ja näyttäviä koristeita kaikkiin kodin huoneisiin. Kokeile vaikkapa tulostaa ja taitella oma valokuvakehys tai koota maljakko tai säilytysrasia tyhjälle hyllylle tai ikkunalaudalle? Voit piristää lapsen huonetta kolmiulotteisella yksisarvisen päällä tai värikkäällä dinosaurusmobilella tai tulostaa eläinten kasvukaavion lapsen pituuden seuraamiseen. Voit ilmaista luovuuttasi hauskasti monella tavalla.

Paperista askarreltu yksisarvispatsas lapsen huoneen seinällä.

Tulostaminen ja askartelu on hauska tapa tuoda väriä kotiin.

1. Tutustu malleihin

PIXMA G6050 -tulostin ja magneettista valokuvapaperia leikkuulaudan vierellä. Kuvassa näkyvät myös mallit paperista dinosaurusmobilea varten.

Creative Park -sovellus sisältää runsaasti inspiroivia malleja.

Creative Park sisältää runsaasti ideoita sisustukseen. Voit myös ladata helppokäyttöisen Creative Park -sovelluksen App Storesta tai Google Playsta. Tarvitset vain Canon ID -käyttäjätilin ja tuetun Canon-tulostimen.

Sovelluksen mallit on lajiteltu selkeisiin luokkiin, joista löydät etsimäsi helposti. Room décor (Sisustus) -luokassa on kasveja, koristenauhoja, seinätarroja, bannereita ja mobileita. Creative Park -sivustossa on Home and Living -osio, jossa on esimerkiksi luokat Plants, Ornaments/Accessories ja Hanging decoration. Voit myös käyttää hakutyökalua.

2. Lataa malli

Mies tulostaa puhelimesta langattomasti PIXMA G6050 -tulostimeen.

Kun olet yhdistänyt Creative Park -sovelluksen Canon PIXMA -tulostimeesi, voit valita mallin ja tulostaa sen puhelimesta.

Voit tallentaa mieleisesi mallit Suosikit-valikkoon napsauttamalla tähteä tai ladata ne valitsemalla Muokkaa-välilehden. Latauksen aikana sinua kehotetaan myös valitsemaan paperikoko. Tallenna keskeneräiset työsi välillä Your Items (Omat kohteet) -valikkoon.

Joka mallin mukana on selkeät ohjeet, joita voi seurata näytössä tai jotka voi tulostaa tavalliselle paperille.

3. Valitse paperi

Mies lisää paperia keittiön työtasolla olevaan Canon PIXMA G6050 -tulostimeen.

Askarteluun sopii parhaiten laadukas ja tukeva matta valokuvapaperi tai kaksipuolinen mattapaperi. Malleihin tarvitaan usein enemmän kuin yksi arkki, varsinkin monimutkaisimpiin malleihin. Canon PIXMA G6050 -tulostimen takapaperilokeron kautta voi syöttää monenlaisia askartelumateriaaleja.

Tarkista saatavilla olevat mallit Creative Park -sovelluksen Category (Luokka) -välilehden kohdasta Recommendations by paper type (Suosituksia eri paperityypeille).

4. Tarkista mustetasot ja tulosta

Canon PIXMA G6050 -tulostimen uudelleentäytettävä mustesäiliö.

Helposti käsiteltävien pullojen ansiosta MegaTank Canon PIXMA G6050 -tulostimen mustesäiliöt on helppo täyttää uudelleen.

Jos käytät tulostinta ensimmäistä kertaa, varmista että siinä on mustetta. Canonin MegaTank-järjestelmässä, jota kaikki PIXMA G -sarjan tulostimet käyttävät, on erittäin riittoisat musteet ja pieni sivuhinta, joten sinun ei tarvitse kahlita luovuuttasi murehtimalla musteen loppumista kesken. Etupuolella olevasta mustesäiliöstä näet helposti, onko muste vähissä. Täytä säiliö avaamalla tulostimen etupuolella oleva läppä ja asettamalla vastaava mustepullo paikkaan. Täyttö loppuu automaattisesti, kun säiliö on täynnä. Mustetta voi lisätä säiliöihin heti, kun mustetaso alkaa laskea.

Muissa Canon PIXMA -mustesuihkutulostimissa on asetettava oikeat mustekasetit asennuksen yhteydessä.

Yhdistä Creative Park -sovellus yhteensopivaan Canon PIXMA -tulostimeen valitsemalla päävalikon Settings (Asetukset) -kohdassa Add Printer (Lisää tulostin). Kun olet tarkistanut mustetasot ja lisännyt oikeaa paperia, voit valita Print (Tulosta).

5. Leikkaa ja taittele muotoonsa

Mies leikkaa paperista kuvaa oranssista dinosauruksesta mobilea varten.

Tämä dinosaurusmalli on tulostettu monella kirkkaalla värillä. Pidä luomuksesi poissa suorasta auringonvalosta, jotta ne pysyvät värikkäinä ja terävinä pitkään.

Mies kiinnittää jalkoja oranssiin paperidinosaurukseen.

Leikkaa muodot paperista varovasti käyttäen leikkausalustaa ja saksia tai mattoveistä ja taittele ne ohjeiden mukaisesti.

Tähän osuuteen tarvitset vakaata kättä ja kärsivällisyyttä erityisesti kootessasi monimutkaisempia malleja. Terävät sakset riittävät yksinkertaisiin malleihin, mutta monimutkaisempiin suositellaan leikkausalustaa ja mattoveistä. Varmista mallin ohjeista, että taittelet ja taivutat paperia oikeaan suuntaan.

6. Liimaa tai kiinnitä kokoon

Ihminen pitelee paperidinosaurusta Canon PIXMA G6050 -tulostimen vierellä.

Osa malleista taitellaan kokoon, mutta osaan tarvitaan paperiliimaa.

Jos koriste on liimattava kokoon, siihen tarvitaan vahvaa paperiliimaa. Varmista tuloksen siisteys ennen liiman levittämistä tarkistamalla, että taitokset ovat teräviä. Paperiliittimet voivat olla kätevä apu kielekkeiden pitämiseen paikallaan siihen saakka, että liima on kuivunut.

7. Etsi paras paikka kotoasi

Mies ripustaa paperista dinosaurusmobilea lapsen huoneeseen.

Kun askarteluprojektisi on valmis, voit esitellä sitä kotonasi.

Nyt voit ripustaa koristeen tai sijoittaa sen hyvään paikkaan kotonasi. Voit ripustaa koristeita kattoon nastoilla tai kiinnittää kevyempiä seinäkoristeita teipillä tai tarralla. Sijoita koristeet pois suorasta auringonvalosta, jotta niiden värit pysyvät kirkkaina ja terävinä.

Inspiroiduitko tästä projektista? Voit sisustaa monella muullakin tavalla. Tulosta kortit ja kalenterit sekä tulosteet ja julisteet hauskalla ja intuitiivisella Easy-PhotoPrint Editor -sovelluksella. Tulosta suosikkikuvasi luovasti.

Canon PIXMA G6050

Canon PIXMA G6050 on edullinen ja tehokas tulostusvaihtoehto. Siinä on Canonin MegaTank-tulostusjärjestelmä eli uudelleentäytettävät mustesäiliöt, joiden täydentäminen on helppoa ja joiden käyttö on edullista. Kun tulostat valokuvatulostuslaadulla, PIXMA G6050 -tulostimen värisäiliö riittää jopa 2 200** laadukkaaseen valokuvaan. Canon PIXMA G6050 tukee monia luovia Canonin sovelluksia, kuten Creative Parkia, Canon PRINT -sovellusta ja Canon Easy-PhotoPrint Editor -sovellusta. Lisäksi voit tulostaa PIXMA Cloud Linkin avulla kuvia pilvipalvelutileiltäsi, esimerkiksi Google Kuvat, Facebook ja Instagram.

Teksti: Claire Gillo ja Andrea Ball

* Jos tulostintasi ei tueta, käy Creative Park -sivustossa.
** Riittoarvo perustuu Canonin testimenetelmään, jossa käytetään ISO/IEC 29103-standardin mukaista kaaviota ja jatkuvaa tulostussimulaatiota, jossa mustepullot vaihdetaan käyttöönoton jälkeen.

Aiheeseen liittyvät artikkelit

 • LUOVAA TULOSTUSTA

  Paperista askarrellut pöytäkoristeet

  Tee kauniit koristeet kaikkiin kattauksiin Creative Parkin avulla.

 • LUOVAA TULOSTUSTA

  Helppoja luonnonläheisiä koristeita

  Luo kotiisi rauhoittavia tiloja yhdistämällä luonto ja suunnittelu.

 • LUOVAA TULOSTUSTA

  Parhaat vinkit valokuvien esille asettamiseen

  Katso, miten voit muuttaa kotisi tyylin kauniilla galleriatyyppisillä perhevalokuvilla.

 • TULOSTUSVINKKEJÄ

  Henkilökohtainen lahja

  Canon Photo Cubesta voi askarrella lahjan, joka on täynnä iloisia muistoja.