HÄÄVALOKUVAUS

Kestäviä muistoja: upeat minitulosteet hääalbumiin

Katso, miksi Canon Zoemini S2- ja Canon Zoemini -tulostimet ovat täydellinen lisä häihin – sekä sinulle että vieraillesi.
Naisen kädet, kun hän laittaa häiden minitulosteita leikekirjaan, ja hänen vieressään on valkoinen Canon Zoemini S2.

Häiden pienistä ilon hetkistä saadaan ikimuistoisimmat valokuvat. Niissä on naurua, kyyneliä ja lasien kilinää, kun eri sukupolvet juhlivat yhdessä – ja nuorimmat vieraat juoksevat ympäriinsä kakkua kasvoillaan. Joskus nämä suuren päivän pienet hetket saattavat mennä ohi ammattivalokuvaajilta, jotka pyrkivät ottamaan täydellisiä kuvia. Entä jos häävieraasi voisivat ikuistaa ohi kiitävät hetket?

Taskukokoinen Canon Zoemini S2 on 2-in-1-minitulostinkamera, jolla on helppo ottaa nopeasti hääkuvia ja selfieitä. Annamme tässä muutamia luovia ideoita siihen, miten sinä ja vieraasi voitte käyttää tätä ja Canon Zoemini -pikatulostinta ainutlaatuisten hetkien etsimiseen ja jakamiseen.

Täydellinen tunnelman vapauttaja

Mies ja nainen ottavat selfietä vaaleanpunaisella Canon Zoemini S2 -kameralla. Kamera näkyy tarkkana, mutta pariskunta sumeana.

Kiinteän peilin ja rengasvalon ansiosta Canon Zoemini S2 sopii erinomaisesti selfieiden ottamiseen – erityisesti häissä, kun vieraat ovat pukeutuneet parhaisiinsa ja haluavat pitää hauskaa.

Olivatpa häät trooppisella rannalla, kauniissa kartanossa tai paikallisen ravintolan juhlasalissa, hääjuhlissa tavataan yleensä uusia ihmisiä. Vaikka saatat suunnitella illaksi hääleikkejä, joiden kautta vieraat pääsevät tutustumaan toisiinsa, yhteiskuvien ottaminen voi olla luonnollinen – ja edullinen – keino vapauttaa tunnelmaa.

Kun juhlatilan pöydälle laitetaan pikakamera ja vaikkapa samppanjatorni, hauskaa rekvisiittaa tai häiden vieraskirja, ne voivat tarjota täydellisiä kuvausmahdollisuuksia ja keskustelunaiheita.

Hyviä paikkoja minitulostimelle

Musta Canon Zoemini S häiden vieraskirjan päällä.

Canon Zoemini S2 on täydellinen lisä häihin. Vieraat voivat järjestää improvisoituja kuvaustilanteita ja katsoa tulokset heti upeina minitulosteina, ja tehdä tulosteistaan vieläkin hienompia lisäämällä niihin nimensä tai kirjoittamalla reunukseen lyhyen viestin.

Kaksi Canon Zoemini -tulostinta pöydällä, jolla on kakkulautanen ja juomia.

Tyylikäs ja kevyt Canon Zoemini -tulostin painaa vain 160 grammaa, joten se sopii esimerkiksi häiden kakkupöytiin ja pelipisteisiin Se myös todella helppokäyttöinen.

Laittamalla Canon Zoemini S2 -valokuvatulostimen ja -kameran kakun tai muistokirjan viereen voit innostaa vieraita ottamaan ja tulostamaan kuvia. Jos vieraalla on jo aiemmin päivän aikana otettu täydellinen kuva älypuhelimessaan, Canon Zoemini -tulostimeen saa Bluetooth-yhteyden, jotta se voi hoitaa tulostamisen Canon Mini Print -sovelluksella. Vieraat voivat kiinnittää valitsemansa kuvan käsinkirjoitetun viestin viereen, jotta saat lisää muistoja vieraskirjaasi.

Kun käytät Canon Zoemini -tulostimen kanssa pyöreitä 1,3 tuuman Canon ZINK -tarroja, voit tulostaa valokuvatarroja nopeasti puhelimesta Canon Mini Print -sovelluksella. Ystävät ja sukulaiset voivat kuvata, tulostaa ja kiinnittää nappaamansa hääkuvat suoraan vieraskirjaan tai albumiin.

Tee se itse -valokuvauskoppi

Nainen ottaa selfietä sinisellä Canon Zoemini S2 -kameralla.

Jos haluat edullisen version valokuvauskopista, voit käyttää Canon Mini Print -sovelluksen Kuvaus näytöllä -tilaa Canon Zoemini S2 -kameratulostimen kanssa ja määrittää ajastimen, jotta sinulla on aikaa sommitella täydellinen kuva.

Kaksi nuorta naista katsoo kokoelmaa, jossa on heistä otettujen kuvien värikkäitä minitulosteita, joihin on lisätty tekstiä ja piirroksia.

Canon Mini Print -sovelluksen vaihtoehdoissa on piirroksia, tekstiä, kehyksiä ja jopa AR-tehosteita.

Valokuvauskopit ovat hauska ja rento keino kannustaa aikuisia häävieraita näyttämään hassu puolensa ja päästämään sisäinen lapsensa irti. Ne sopivat erinomaisesti myös lapsille, etenkin käytettävissä on myös puhallettavia leluja, paperikuvioita, erikoisia peruukkeja, jättimäisiä aurinkolaseja ja hassuja hattuja.

Valokuvauskopin rakentamisessa on paljon vaihtoehtoja – kuvia voi ottaa kukallisella taustalla, tai vieraille voi tehdä jättiläiskokoisen valokuvakehyksen, jonka takana he poseeraavat. Kun yhdistät Canon Zoemini S2 -kameratulostimen ja Canon Mini Print sovelluksen, ryhmäkuvia voi ottaa kätevän itselaukaisimen ja etäkuvauksen avulla, jotta vieraat voivat kuvata ja tulostaa muistoja, joista on iloa vuosien ajan.

Kokoa tulosteet hääpäivän jälkeen ja luo niistä kehystettävä kollaasi, joka kuvastaa juhlan tunnelmaa. Saat siitä kotiisi eloisan taulun, joka tuo hauskaa vastapainoa perinteisemmille hääkuville.

Saat kaikki hetket talteen

Valikoima sinivihreän, valkoisen ja ruusukullan värisiä Canon Zoemini S2 -tulostimia.

Canon Zoemini S2 -tulostimella voi tulostaa noin 25 kuvaa yhdellä latauksella, ja siinä on myös Micro SD -korttipaikka, jotta kuvat on helppo tallentaa tulostettavaksi myöhemmin.

Monet hienoista hetkistä koetaan häävastaanotolla. Kun juhlat jatkuvat myöhään, vieraat rentoutuvat, ja nekin, joilta sitä vähiten odottaisi, saattavat esitellä tanssiliikkeiltä, jotka he säästävät juuri tällaisiin tilanteisiin. Silloin virallinen valokuvaaja ja videokuvaaja ovat usein jo lähteneet, joten jää ystävien ja suvun tehtäväksi ikuistaa nämä spontaanit hetket kameralla.

Entä jos sijoittaisit selfiepisteen lähelle tanssilattiaa, jotta vieraat voivat ottaa ja tulostaa kuvia ja jakaa suosikkinsa heti? Canon Zoemini S2 -valokuvatulostin on täydellinen tähän tarkoitukseen, ja sen saa teemaasi sopivasti sinivihreänä, valkoisena tai ruusukullan värisenä.

Jos vierailla on energiaa vielä tanssin jälkeen, he voivat muokata tulosteitaan Canon Mini Print -sovelluksen tehosteilla ja kehyksillä. Jos paperi loppuu, kamera tallentaa kuvat microSD-kortille, jotta ne voi tulostaa myöhemmin.

Sopii kaikkiin tilanteisiin

Canon Zoemini -tulosteita koristevalosarjaan ripustettuna ikkunan edessä.

Canon ZINK TM -valokuvapaperi on suttaantumista ja vettä hylkivä, joten se on laadultaan täydellinen valinta Canon Zoemini -tulostimeen.

Canon Zoemini S, erilaisia tulosteita ja nimilappu, ja niiden vieressä valokuva-albumi, jonka kannessa lukee Team Bride.

Canon Zoemini S2 ja Canon Zoemini sopivat täydellisesti kaikkiin tilanteisiin häistä ja syntymäpäivistä spontaaneihin retkiin ystävien kanssa.

Spontaaneissa hääkuvissa on monenlaisia kuvakulmia, ja määrittämällä häillesi oman hashtagin voit selata kaikkia vieraiden häissäsi ottamia kuvia ja tulostaa suosikkisi jälkeenpäin. Jos haluat päästää taiteellisen puolesi esiin, valitse suosikkikuvasi älypuhelimesta, tulosta ne Canon Zoemini -tulostimella 2x3 tuuman Canon ZINKTM -valokuvapaperille ja käytä niitä vaikkapa kiitoskorteissa. Tulosteet kestävät vettä eivätkä suttaannu tai repeä, joten voit kiinnittää suosikkitulosteesi peiliin, puhelimen kuoreen tai kannettavaan tietokoneeseen, albumiin tai päiväkirjaan.

Canon Zoemini ja Canon Zoemini S2 sopivat häiden lisäksi tietysti muihinkin elämän hienoihin hetkiin, kuten syntymäpäiviin ja valmistujaisiin, seremonioihin ja kaikkiin tilanteisiin, joissa hetken kuvaaminen ja tulostaminen jättää muiston, jonka voi laittaa esille tai jakaa muiden kanssa – voit jopa tulostaa useita kopioita samasta kuvasta ja jakaa ryhmäselfien kaikille mukana olleille.

Leikittele luovasti Canon Mini Print -sovelluksella

Nainen käyttää Canon Mini Print -sovellusta älypuhelimellaan. Hänen edessään olevalla pöydällä on Canon Zoemini S2 ja leikekirja, joka on täynnä hääkuvien minitulosteita.

Canon Mini Print -sovelluksen suotimien avulla häävieraat voivat muokata valokuviaan älypuhelimella.

Kaksi pyöreää valokuvatarraa, joissa on selfiet.

Voit myös tulostaa hauskoja pyöreitä tarroja ystäville jaettavaksi käyttämällä Canon ZINK -tarrapaperia.

Luovat häävieraat haluavat ehkä lisätä ominaisuuksia hääkuvaan, ja Canon Mini Print -sovelluksessa on tähän paljon toimintoja, kuten hauskoja fontteja, tyylikkäitä kehyksiä ja jopa lisättyä todellisuutta (AR) hyödyntäviä tehosteita.

Sovelluksessa on myös älykäs kollaasitoiminto, jonka avulla voit valita kolme, neljä tai yhdeksän suosikkikuvaasi, jotta sovellus voi tarjota useita luovia tapoja niiden esittämiseen. Sen voi yhdistää Canon Zoemini- ja Canon Zoemini S2 -kameratulostimiin Bluetoothin kautta, jotta vieraat voivat ottaa, muokata ja tulostaa 2x3 tuuman valokuvia ja luoda puolestaan kuvakollaasin kaikista, jotka tekivät päivästäsi erityisen.


Teksti: Lorna Dockerill

Vastaavat tuotteet

Aiheeseen liittyvät artikkelit