Canon EF 100mm f/2.8L Macro IS USM

EF 100mm f/2.8L Macro IS USM

Yhteensopiva kaikkien EOS-kameroiden kanssa. Voidaan käyttää myös peilittömien kameroiden kanssa EF-EOS M -kiinnityssovittimen avulla.

Kiinteäpolttovälinen objektiivi erityisesti makrokuvaukseen

EF 100mm f/2.8L Macro IS USM -objektiivin todellinen suurennussuhde on 1:1, eli kohde piirtyy kennolle luonnollisen kokoisena. Kevyt ja monipuolinen objektiivi pystyy tuottamaan kapean terävyysalueen ja kauniin taustan sumennuksen, joten se sopii hyvin myös muotokuvaukseen. Lisäksi hybridikuvanvakain mahdollistaa videokuvauksen käsivaralta.

EF 100mm f/2.8L Macro IS USM sopii erinomaisesti seuraaviin käyttötarkoituksiin:

Terävät makrokuvat

Monissa Canon-objektiiveissa on kuvanvakain, joka kompensoi kameran tärähtelyä käsivaralta kuvattaessa. Tässä objektiivissa on kuitenkin mullistava hybridikuvanvakainjärjestelmä, joka tasoittaa myös lähikuvissa korostuvaa säännöllistä kulmittaista liikettä ja sivuttaisliikettä.

Hybrid IS ON IS OFF

PÄÄLLÄ-kuva havainnollistaa hybridikuvanvakaimen vaikutusta. POISSA-kuva on otettu ilman kuvanvakainta.

Liike ja tärinä

Kuvakennon näkymän suuntainen kameran liike vaikuttaa makrokuviin selvästi enemmän kuin muihin kuviin. Yleensä makrokuvaukseen tarvitaankin tukeva jalusta. Uusi hybridikuvanvakain auttaa kuitenkin vähentämään niin kulmittaista kuin sivuttaistakin liikettä. Tämä tuo lisää vaihtoehtoja kameran luonnollisen liikkeen vähentämiseen sekä tilanteisiin, joissa kohde liikkuu tai vaihtaa asentoa, ja varmistaa terävät kuvat myös lähietäisyydeltä.

Shift-blurring

Ainutlaatuinen objektiivi

Nopea ja hiljainen toiminta takaa upeat kuvat

Pienikin häiriö voi pilata tarkkaan valmistellun, ainutkertaisen kuvan. Nopea ja hiljainen USM-tarkennusmoottori sekä 100 mm:n polttoväli takaavat, että lopputulos on paras mahdollinen eikä kuvauskohde häiriinny. Tarkennuksen rajoituskytkimellä voit nopeuttaa automaattitarkennusta entisestään rajoittamalla mahdollisen tarkennusalueen etäisyyttä.

IMG_0308
EF 100mm f 2.8L Macro IS USM Ambient

L-sarjan laatua

Erittäin laadukkaista materiaaleista valmistettu EF 100mm f/2.8L Macro IS USM kuuluu arvostettuun L-sarjaan. Sääsuojauksen ansiosta sillä voi kuvata kaikenlaisissa olosuhteissa.

Erityisesti muotokuvaukseen soveltuvassa objektiivissa on väriaberraatiota poistava UD-elementti, f/2,8-valovoima sekä 9-lamellinen pyöreä himmenninaukko, joka pehmentää taustan kauniisti.

Laadukkaan hybridikuvanvakaimen, f/2,8-valovoiman ja nopean USM-automaattitarkennusjärjestelmän ansiosta tämä ainutlaatuinen objektiivi tuottaa erinomaista jälkeä. Se onkin suosittu hankinta sekä ajoittain makrokuvausta harrastavien että siihen erikoistuvien kuvaajien keskuudessa.

EF 100mm f 2.8L Macro IS USM

Monipuolinen objektiivi muotokuvaukseen

EF 100mm f/2.8L Macro IS USM on erinomainen kaksitoiminen lisä varustelaukkuun. Se sopii erinomaisesti muotokuvaukseen ja tuo kohteen lähietäisyydelle tarkasta kuvanlaadusta tinkimättä.

Kauniit ja yksityiskohtaisen selkeät muotokuvat

EF 100mm f/2.8L Macro IS USM on kaikkea, mitä kiinteäpolttoväliseltä objektiivilta on lupa odottaa. Erinomainen optinen laatu ja pienienkin yksityiskohtien upea tallennuskyky tuovat kasvonpiirteet hienosti näkyviin muotokuvissa.

EF 100mm f 2.8L Macro IS USM Ambient
EF 100mm f 2.8L Macro IS USM Ambient

Täydellinen kuvakulma

100 mm:n polttoväli sopii erinomaisesti muotokuviin – voit kuvata imartelevia lähikuvia ilman kasvonpiirteiden vääristymiä. Hybridikuvanvakaimen avulla saat kauniita kuvia myös heikossa valaistuksessa käsivaralta kuvatessasi.

Kiinnitä huomio kuvauskohteeseen

Kapean terävyysalueen mahdollistava f2,8-aukko luo upean etäisyysvaikutelman. Näin kohde erottuu taustasta ja katse kiinnittyy haluamaasi yksityiskohtaan.

EF 100mm f 2.8L Macro IS USM Ambient

Esimerkkigalleria

Tutustu galleriaan

Tekniset tiedot

Tutustu EF 100mm f/2.8L Macro IS USM -objektiivin tarkkoihin teknisiin tietoihin napsauttamalla alla olevaa painiketta.

Lisävarusteet