A hand holding a smartphone displaying the Creative Park app. Canon printer paper and Creative Park templates and designs are arranged on the table.

ASKARTELE JA TULOSTA

Viisi asiaa Creative Park -sovelluksesta

Creative Park -sovelluksessa riittää ajanvietettä ja inspiraatiota kaikenikäisille ja -tasoisille askartelijoille. Tarjolla on monenlaisia askarteluprojekteja, hauskoja tapoja räätälöidä kaikenlaista, erilaisia malleja ja pelejäkin, jokaiselle jotakin puuhasteltavaa rauhassa kotona itsekseen tai perheen ja ystävien kanssa. Creative Park -sovellus on helppo tapa tutustua inspiroiviin ideoihin suoraan matkapuhelimessa ja tulostaa ne. Se on saatavilla sekä iOS- että Android-laitteisiin useilla eri kielillä. Aloita lataamalla sovellus App Storesta tai Google Play Kaupasta. Tässä on viisi suosikkiasiaamme, joita et välttämättä tiedä Creative Park -sovelluksesta, ja muutamia vihjeitä, joilla voit aloittaa sovelluksen käytön.

1. Se on ilmainen ja helppokäyttöinen

 A personalised card on the paper tray of a Canon printer.
Creative Park -sovelluksen käyttäminen on täysin ilmaista – tarvitset vain Canon ID -käyttäjätilin ja tuetun Canon-tulostimen.

Creative Park -sovellus on täysin ilmainen! Lataa se älylaitteeseesi. Kun käynnistät sovelluksen ensimmäisen kerran, sen pitäisi avata automaattisesti verkkosivun, jossa voit viimeistellä selkeän Canon ID -rekisteröinnin. Voit myös rekisteröityä (tai kirjautua sisään, jos sinulla on jo Canon ID) avaamalla oikeassa yläkulmassa olevan valikon ja valitsemalla Vahvista/luo Canon ID.
Tulostaminen Creative Park -sovelluksesta vaatii yhteyden muodostamisen yhteensopivaan Canon PIXMA -mustesuihkutulostimeen. Tuetut tulostinmallit*. Muodosta yhteys tulostimeen valitsemalla oikealla oleva valikko ja sitten Asetukset ja Lisää tulostin.

2. Inspiraatio löytyy helposti

Aiheeseen liittyvät artikkelit
A child sat at a table with an adult creating colourful papercrafts using a Canon printer.

TULOSTA JA ASKARTELE

Tarjolla satoja askartelumalleja – maksutta

Creative Parkista voi ladata ja tulostaa käsinukkeja, lautapelejä, värityssivuja, askartelutehtäviä ja paljon muuta hauskaa puuhaa lapsille.

A tablet displaying the Creative Park app sits on botanical themed paper, next to custom invitations and colourful bunting.

TULOSTA JA ASKARTELE

Tulosta juhlasi Creative Park -sovelluksessa

Herätä juhlasuunnitelmasi eloon koristeilla ja rekvisiitalla, jotka voit tulostaa kotona Creative Park -sovelluksella.

A smartphone displaying the Creative Park app surrounded by Canon printer paper, Creative Park designs and crafting tools.
Haluatpa sitten valmistaa koristeita juhliin, tehdä omia tervehdyskortteja tai koko perheen pelejä, Creative Park -sovelluksessa on sinulle sopiva projekti.

Creative Park -sovelluksessa on kaikkea paperitaiteesta ja räätälöitävistä tervehdyskorteista juhlakoristeisiin ja 3D-malleihin. Creative Park -sovelluksesta löydät helposti teemamallipohjat ja kaiken, mitä tarvitset askartelussa. Etusivun päävalikko on jaettu neljään pääosaan – Etusivu, Näkymä, Luokka ja Uusi. Ajankohtaiset vuodenaikoihin liittyvät teemat näytetään Näkymä-osassa ja päivitykset aina Uusi-osassa. Jos etsit jotain tiettyä, Luokka-osassa on kaikki mallipohjat ryhmiteltyinä aliluokkiin, jotka voit avata muutamalla napautuksella. Voit tallentaa haluamasi mallipohjat napauttamalla tähteä, jolloin se lisätään Suosikkeihisi.

3. Laaja valikoima askartelumahdollisuuksia

A Creative Park template emerging from a Canon printer.
Creative Park -sovelluksessa maailma ja sen askarteluprojektit ovat sormiesi ulottuvilla, myös 3D-mallit ja paljon muuta.

Tulosta ja tee origamipingviiniperhe, räätälöi tyylikäs flamingo-kirjesetti tai tulosta vaikka silitettävä kaktus-siirtokuva ainutlaatuista T-paitaa varten. Tutustu Creative Park -sovellukseen. Löydät ajanvietettä useiksi tunneiksi. Suosittelemme käyttämään askartelussa, vaikkapa origami-nuken taittelemisessa, Canonin MP-101-paperia, teräviä saksia ja vahvaa paperiliimaa. Lapsille ja vanhemmille on Luokka-valikossa Lapset-osa, jossa on kaikenlaista tehtävää tarrakaavioista, numero- ja kirjainjulisteista 3D-ajoneuvojen, -eläinten ja -ruoan tulostamiseen ja rakentamiseen. Creative Park -sovelluksessa mahdollisuuksia on loputtomasti ja inspiraation lähteitä aivan kaikille.

4. Voit räätälöidä melkein mitä tahansa

A hand holding a smartphone displaying the Creative Park app. A personalised card is on the table.
Räätälöi kortteja ja lahjoja lisäämällä niihin oma tekstisi ja kuviasi älylaitteestasi.

Yksi Creative Park -sovelluksen eduista on, että siinä voi räätälöidä lähes kaikkia mallipohjia ja tehdä niistä omanlaisia. Kun olet avannut haluamasi mallipohjan, lataa se napauttamalla Muokkaa-painiketta. Kun se on ladattu, voit lisätä siihen oman tekstisi ja kuviasi älylaitteestasi napauttamalla + -välilehtiä. Sitten voit räätälöidä mallipohjan mieleiseksesi. Voit myös zoomata mallipohjaa lähemmäs tai kauemmas ja siirtää mallipohjaa, kun olet napsuttanut käsityökalua.

5. Sovellusta ei tarvitse sulkea.

A personalised card created with the Creative Park app next to a Canon printer.
Räätälöi omat mallisi, lisää oma tekstisi ja kuviasi ja tulosta suoraan älylaitteesta yhteensopivaan Canon-tulostimeen – tämä kaikki on helppoa Creative Park -sovelluksessa.

Creative Park -sovellus ei ole pelkästään intuitiivinen ja helppokäyttöinen, siihen voi myös lisätä kuvia ja malleja suoraan älylaitteesta. Kun olet tyytyväinen malliisi, napauta sovelluksessa Tulosta-painiketta ja anna Canon PIXMA -tulostimen hoitaa loput. Jos haluat myöhemmin palata käsittelemään mallipohjaa, napauta Tallenna-painiketta ja mallipohja tallennetaan Kohteesi-valikkoon.

Nyt kun tiedät, miten Creative Park -sovellus toimii, mikään ei enää pysäytä sinua! Ryhdy toimeen, vapauta luovuutesi ja ala askarrella heti paperipinon ja Canon-mustesuihkutulostimesi kanssa. Lataa sovellus ja aloita jo tänään.

Teksti: Claire Gillo

*Jos tulostintasi ei tueta, käy Creative Park -sivustossa.

Vastaavat tuotteet

Vastaavat tuotteet

Vastaavat tuotteet

Aiheeseen liittyvät artikkelit

Inspirointiosiostamme löydät parhaat kuvausvinkit, osto-oppaat ja haastattelut – eli kaiken mitä tarvitset löytääksesi juuri sinulle sopivan kameran tai tulostimen ja herättääksesi seuraavan ideasi henkiin.

Palaa vinkkeihin ja tekniikkoihin