Which is the best EOS System for me?

Mikä EOS-järjestelmä sopii minulle?

Jokainen vaihdettavalla objektiivilla varustettu EOS-järjestelmäkamera tarjoaa ominaisuuksia, joiden avulla saat enemmän irti kuvaamisesta.

EOS-filosofia

EOS-tuoteperhe auttaa sinua tallentamaan parhaat mahdolliset kuvat ja videot. Kunkin järjestelmän tekniikka ja muotoilu on omanlaisensa: kameran runko voi olla peilillinen tai peilitön ja siinä voi olla APS-C-kenno tai täysikokoinen kenno. EOS-kamerat tuovat uusia mahdollisuuksia luovuuteen niin aloitteleville valokuvausharrastajille kuin kokeneille ammattilaisille, joiden tähtäimessä on joka tilanteessa toimiva monipuolinen työkalu.

Which EOS System Should You Choose?

Mikä EOS-järjestelmä sinun kannattaa valita?

Ammattivalokuvaaja Richard Walch kertoo lisää erilaisten EOS-järjestelmien valikoimasta, jotta voit valita itsellesi sopivimman vaihdettavan objektiivin kameran.

Katso video

Tehoa pienessä pakkauksessa: EOS M -mallisto

Pienet ja kevyet EOS M -mallit tarjoavat järjestelmäkameralaatua useiden vaihdettavien EF-M-objektiivien kanssa. Nämä kamerat soveltuvat erinomaisesti arkisten hetkien luovaan ikuistamiseen.

Tutustu valikoimaan

Small but powerful: the EOS M range

Monipuolisuutta kaikille: APS-C EOS -kamerat

APS-C-järjestelmäkamerat tarjoavat perinteisen kuvauskokemuksen: runko on suurempi, objektiivit vaihdettavia ja optisesta etsimestä näet kuvauskohteen tarkasti suoraan objektiivin läpi.

Tutustu harrastajien tuotesarjaan

Versatility for all: APS-C EOS DSLRs

Uusi EOS-aikakausi: EOS R-järjestelmä

Täyden kennokoon peilitön kamerajärjestelmä, jonka ydin on mullistava EOS R-objektiivikiinnitys, joka nopeuttaa tarkentamista, parantaa kuvanlaatua ja mahdollistaa entistä valovoimaisempien objektiivien käytön. Se on yhteensopiva myös aiempien EOS-järjestelmien kanssa.

Lue lisää

A new era of EOS: the EOS R advantage

Upeaa luovuutta: täyden kennokoon EOS-kamerat

EOS-järjestelmäkameramalliston perinteiset ja kestävät mallit, joissa on optinen etsin, ovat Canonin tehokkaimpia kameroita edistyneille harrastajille ja ammattikäyttöön.

Tutustu valikoimaan

Ultimate creativity: the Full-Frame EOS DSLR

Canonin objektiivivalikoima

Canonin laajan objektiivivalikoiman tuotteita voi käyttää sekä APS-C-kameroissa että täyden kennokoon kameroissa. Erikoiskäyttöön tarkoitetuista kiinteän polttovälin objektiiveista yleiskäyttöön sopiviin zoom-objektiiveihin – tarjolla on useita mahdollisuuksia kuvata luovista kuvakulmista.

RF-objektiivit EF L -sarja EF-S EF-M

Näytä kaikki objektiivit

The Canon lens range

EOS-sarjan tuotteiden yhteensopivuus

EOS-sarjan järjestelmäkamerat on tehty yhteensopiviksi EF- ja EF-S-objektiivien kanssa, joten käyttäjät voivat huoletta päivittää kameransa uuteen EOS-malliin ja luottaa siihen, että heidän aiemmin hankkimansa objektiivit toimivat oikein.

Objektiivien yhteensopivuus EOS R -järjestelmän kanssa

Täyden kennokoon EOS R -järjestelmässä voidaan käyttää sen omien objektiivien lisäksi EF- ja EF-S-objektiiveja kiinnityssovitinten avulla.

  • EOS R -kameroissa voi käyttää kaikkia RF-objektiiveja.
  • EOS R -kameroissa voi käyttää kaikkia EF-objektiiveja sovittimen avulla.
  • EOS R -kameroissa voi käyttää kaikkia EF S -objektiiveja sovittimen avulla.

Tutustu EOS R-järjestelmään

EOS R System lens compatibility

Yhteensopivuus täyden kennokoon EOS-järjestelmäkameroiden kanssa

Canonin täyden kennokoon järjestelmäkameroissa voidaan käyttää täyden koon EF-objektiiveja. Näitä on saatavilla ultralaajakulmaisista superteleobjektiiveihin sekä erittäin suurella valovoimalla ja perspektiivinkorjausominaisuuksilla varustettuina.

  • Täyden kennokoon EOS-kameroissa voi käyttää EF-objektiiveja.

Tutustu EOS-järjestelmäkameroihin

Full-Frame EOS DSLR compatibility

Yhteensopivuus APS-C EOS -kameroiden kanssa

Järjestelmäkameroissa, joissa on vakiokokoinen APS-C-kenno, voidaan käyttää sekä EF-S-objektiiveja että täyden kennokoon rungoille tarkoitettuja EF-objektiiveja, mikä antaa valokuvaajille valtavasti vaihtoehtoja. Kun näissä kameroissa käytetään EF-objektiiveja, rajaus on lähempänä teleasentoa kuin täyden kennokoon EOS-järjestelmässä, joten ne sopivat erityisen hyvin urheilu- ja luontokuvien ottamiseen.

  • EOS APS-C -järjestelmäkameroissa voidaan käyttää kaikkia EF-objektiiveja
  • EOS APS-C -järjestelmäkameroissa voidaan käyttää kaikkia EF S -objektiiveja

Tutustu aloittelijoiden järjestelmäkameroihin

Tutustu harrastajien järjestelmäkameroihin

EOS APS-C compatibility

Yhteensopivuus EOS M -järjestelmän kanssa

Canonin peilittömillä APS-C-kameroilla on oma kompaktien ja kannettavien EF-M-objektiivien mallisto, mutta niissä voidaan käyttää myös EF- ja EF-S-objektiiveja sovittimen avulla. Tämän ansiosta EOS-järjestelmän muita tuotteita hankkineet valokuvaajat voivat halutessaan hankkia myös peilittömän kompaktikameran.

  • Peilittömissä EOS M -kameroissa voi käyttää EF M -objektiiveja.
  • Peilittömissä EOS M -kameroissa voi käyttää EF-objektiiveja sovittimen avulla.
  • Peilittömissä EOS M -kameroissa voi käyttää EF S -objektiiveja sovittimen avulla.

Tutustu peilittömiin EOS M -kameroihin

EOS M compatibility

Muuta kiinnostavaa