OSTAJAN OPAS

Canonin joululahjaopas

Löydä tänä jouluna täydelliset lahjat perheellesi ja ystävillesi!
Perhe laulaa karaokea juhlavissa tunnelmissa ja ikuistaa hetken Canon PowerShot PX -kameralla.

Tarvitsetko lahjaideoita luoville ihmisille? Laajan lahjaoppaamme upean valikoiman ansiosta yllätät vloggaajan uudella kameralla tai hemmottelet valokuvauksen opiskelijaa täyden kennokoon kamerapäivityksellä.

Joskus läheiselle voi olla vaikeaa keksiä sopivaa lahjaa. Silloin uusi näppärä laite saattaa olla juuri oikea valinta. Olemme koonneet tähän joitakin ehdotuksia parhaista Canon-tuotteista kaikille luovuutta rakastaville ja kaikille hintatasoille. Löydät parhaat lahjasuositukset perheelle ja ystäville vloggaajan varusteista huipputason peilittömiin kameroihin.

Lahjoja vloggaajille, bloggaajille ja sisällöntuottajille

Mies kävelee rannalla ja kuvaa itseään PowerShot G7 X Mark III -kameralla.

Canon PowerShot G7 X Mark III -kameralla voi kuvata upeita 4K-videoita ja ottaa vaikuttavia valokuvia. Sillä voi kuvata RAW-sarjatilassa jopa 70 kooltaan 20,1 megapikselin kuvaa jopa 30 kuvan sekuntinopeudella.

Nainen, jolla on villahattu, pitelee Canon EOS RP -kameraa kasvoillaan.

26,2 megapikselin Canon EOS RP on pienin ja kevyin täyden kennokoon EOS-kamera, mutta pienestä koostaan huolimatta se on täynnä luovia ominaisuuksia, kuten HDR-kuvaus ja päällekkäisvalotus, hiljainen tila ja tarkennuksen haarukointi veitsenteräviä lähikuvia varten.

Jos olet lukenut Canonin vlogikameroita käsittelevän oppaan, tiedät jo, että Canon PowerShot G7 X Mark III on täydellinen lahja käyttäjille, jotka haluavat kuvata laadukkaita videoita verkossa jaettaviksi.

Pienikokoinen kamera kulkee kätevästi mukana ja tuottaa terävää 4K-videokuvaa suuren 1.0-tyypin kennon ansiosta. Kameran 3,5 mm:n mikrofonituloon voi liittää ulkoisen stereomikrofonin, kuten kevyen Canon DM-E100 -mikrofonin, joka takaa kristallinkirkkaan äänen.

PowerShot G7 X Mark III -kameran 120 kuvan sekuntinopeus, nopean Full HD -videon tuottama sulava hidastettu tallennus sekä sosiaaliseen mediaan sopiva pystysuuntaisten videoiden toisto avaavat videokuvaajille uusia mahdollisuuksia. Kamerassa on myös sisäinen suoratoistotoiminto.

PowerShot G7 X Mark III -kameran helppokäyttöinen 3 tuuman kosketusnäyttö kääntyy 180 astetta, joten kamera sopii erinomaisesti vloggaukseen. Kameraa on helppo hallita yhdellä kädellä kevyellä Canonin jalustakahvalla HG-100TBR. Siinä on langaton kaukosäädin ja kätevä mikrofonipidike, ja se toimii myös tukevana jalustana, kun tarvitaan lisää vakautta.

Jos lahjan saaja haluaa kameran, jossa on vaihdettavat objektiivit, Canon EOS RP on erinomainen luova työkalu. Sillä voi kuvata videoita jopa 4K-tarkkuudella, ja siinä on sulava ja tarkka Dual Pixel CMOS -automaattitarkennus Full HD -videoille.

Canon RF 16mm F2.8 STM -objektiivi on hyvä valinta vloggaamiseen EOS RP -kameralla. Sen ultralaajakulmainen kuva vangitsee pienimmätkin yksityiskohdat, ja suuren f/2,8-aukon ansiosta saat kuviin elokuvamaisen vaikutelman. Erittäin hiljaisen tarkennusmoottorin ääni ei häiritse videon äänen tallennusta mikrofonin kautta.

Lahjat valokuvaajille, jotka haluavat vaihtaa täyden kennokoon kameraan

Nainen harmaassa puserossa pitelee Canon EOS 6D Mark III -kameraa.

Canon EOS 6D Mark II kulkee mukana luovalla matkallasi ja sopii erinomaisesti muotokuvien, maisemien ja jopa videoiden kuvaamiseen.

Mies pitelee Canon EOS R6 -kameraa ja säätää asetuksia näytössä.

Canon EOS R6 -kamerassa on uusinta tekniikkaa, kuten hiljainen kuvaus 20 kuvan sekuntinopeudella, ja sisäinen kuvanvakain, joka tarjoaa jopa 8 askeleen kuvanvakautuksen eri objektiiveilla. Siinä on myös edistynyt Dual Pixel CMOS AF II -tarkennus, joka seuraa automaattisesti ihmisten silmiä.

Canon EOS 6D Mark II on erinomainen valinta täyden kennokoon kameraan vaihtaville. Canonin laaja EF-objektiivivalikoima täydentää tätä klassista digitaalista järjestelmäkameraa. Kamerassa on paljon käteviä tekniikoita, kuten 45 ristikkäistyyppistä tarkennuspistettä tarkkaa automaattitarkennusta varten, sisäinen GPS ja kääntyvä nestekidekosketusnäyttö. EOS 6D Mark II takaa saumattoman siirtymän täyden kennokoon järjestelmäkameroihin, kun siihen yhdistetään Canon EF 24-105mm f/3.5-5.6 IS STM -objektiivin kaltainen monipuolinen objektiivi, jossa on optinen kuvanvakain ja monipuolinen polttovälialue.

Vie valokuvauksesi uudelle tasolle peilittömällä Canon EOS RP -kameralla. Kamera sopii aloittelijoille mutta on silti täynnä luovia ominaisuuksia. Kameran täysikokoisella kennolla saat helposti ammattimaisia kapean terävyysalueen tehosteita muotokuviin ja lähikuviin. Uraauurtava RF-kiinnitys nostaa täyden kennokoon kuvanlaadun aivan uudelle tasolle.

Peilittömien Canon EOS R -järjestelmäkameroiden edullisin malli EOS RP on erinomainen valinta huipputehokkaiden Canon RF -objektiivien maailmaan tutustuvalle kuvaajalle. Canonin kaikkien aikojen parhaissa objektiiveissa yhdistyvät upea kuvanlaatu ja ennennäkemättömät ominaisuudet. Tutustu kevyeen Canon RF 800mm F11 IS STM -superteleobjektiiviin, joka sopii erinomaisesti aloitteleville luontokuvaajille tai monipuoliseen Canon RF 50mm F1.8 STM -objektiiviin, jolla saat upeat suuren valovoiman kuvat.

Canon RF 24-105mm F4-7.1 IS STM -objektiivi täydentää hienosti EOS RP -kameraa ja sopii monipuolisiin kohteisiin laajoista maisemista muotokuviin.

Tehokkaan Canon RF 24-105mm F4L IS USM -objektiivin ammattitason L-sarjan rakenne ja tasainen f/4-valovoima takaavat tasaisen valotuksen myös zoomattaessa. Se sopii erityisen hyvin Canon EOS R6 -kameraan, joka on täyden kennokoon peilitön kamera vaativien kohteiden kuvaamiseen. EOS R6 -kameran jatkuvan kuvauksen nopeus on 20 kuvaa sekunnissa, ja sen älykäs tarkennusjärjestelmä tunnistaa silmät, kasvot ja eläimet ja seuraa niitä. Näin vauhdikkaiden toimintakuvien ottaminen on helpompaa kuin koskaan.

Canon-lahjat ikuistavat perheen tärkeät hetket – sisällä ja ulkona!

Pipopäinen tyttö katsoo Canon PowerShot ZOOM -kameran etsimen läpi.

Helppokäyttöisellä Canon PowerShot ZOOM -kameralla voit rajata ja ottaa kuvan muutamassa sekunnissa.

Kaksi Canon PowerShot PX -kameraa, yksi musta ja yksi valkoinen, juhlavasti koristellulla pöydällä.

Canon PowerShot PX -kameran 19–57 mm:n zoom-objektiivi panoroi 340° ja kallistuu 110°, joten se voi sommitella kuvat ja videot automaattisesti kuvauksen aikana. Lisäksi siinä on kätevä puheohjaus ja kohteen tunnistus sekä sisäinen Wi-Fi-yhteys ja helppo USB-C-lataus.

Canon EOS 850D on erinomainen yleiskamera, jolla ikuistat ainutkertaiset hetket perheen kesken upean yksityiskohtaisina 24,1 megapikselin kuvina tai vaikuttavina 4K-videoleikkeinä. Edistyksellinen automaattitarkennusjärjestelmä ja sen 45 ristikkäistyyppistä tarkennuspistettä pitävät nopeasti liikkuvat kohteet tarkennettuina. Kameraan yhdistetty kuvanvakaimellinen objektiivi, kuten Canon EF 16-35mm F4L IS USM, helpottaa terävien kuvien ottamista perheen yhteisillä luontoretkillä.

Canon EOS 90D tuottaa huippulaadukkaan lopputuloksen. Tämä tehokas digitaalinen järjestelmäkamera pystyy tallentamaan tarkkoja 32,5 megapikselin kuvia jopa 10 kuvan sekuntinopeudella. EOS 850D -kameran tavoin se voi tallentaa 4K-videota, ja siinä on sisäinen Bluetooth ja Wi-Fi, joten voit jakaa kuvia helposti viesteillä ja sosiaalisessa mediassa sekä hallita kameraa etäyhteydellä ja ottaa upeita perheselfieitä älypuhelimen Canon Camera Connect -sovelluksella.

Kevyet EOS 850D- ja EOS 90D -kamerat kulkevat kätevästi mukana missä tahansa. Koko perheen käyttöön kotona puolestaan sopii hyvin Canon PowerShot PX. Tämän kätevän kompaktikameran objektiivin panorointi- ja kallistustoiminto seuraa toimintaa sekä sommittelee kuvat ja videot automaattisesti. Kamera myös tunnistaa kuvasta kasvot, ja puheohjaus tekee siitä uskomattoman helppokäyttöisen.

Pienikokoinen Canon PowerShot ZOOM -kamera sopii innokkaille videoharrastajille. Tässä erikoislaatuisessa monokulaarisessa kamerassa on nopea zoomaus, jonka polttoväliä voi vaihtaa nopeasti 100 ja 400 mm:n sekä digitaalisesti laajennetun 800 mm:n välillä, joten saat sillä vaikuttavat kuvat kaukana olevista kohteista. Se on täydellinen valinta video- ja valokuvaukseen ulkona ja erityisesti luonnossa.

Anna läheisillesi tänä jouluna lahja, joka vapauttaa luovuuden.Teksti: Marcus Hawkins

Vastaavat tuotteet

Aiheeseen liittyvät artikkelit