OSTAJAN OPAS

Canonin joululahjaopas

Löydä tänä jouluna täydelliset lahjat perheellesi ja ystävillesi!
Punaisella nauhalla solmittu Canon SELPHY CP1500, ympärillä sumea valosarja.

Tarvitsetko joululahjaideoita luoville ihmisille? Canonilta löytyy kaikki tarvittava. Voit löytää laajan joululahjaoppaamme upeasta valikoimasta ainutlaatuisia lahjoja valokuvaajalle, yllättää vloggaajan uudella kameralla tai hemmotella valokuvauksen opiskelijaa täyden kennokoon kamerapäivityksellä.

Joskus läheiselle voi olla vaikeaa keksiä sopivaa lahjaa. Silloin uusi näppärä laite saattaa olla juuri oikea valinta. Olemme koonneet tähän joitakin ehdotuksia parhaista Canon-tuotteista kaikille luovuutta rakastaville ja kaikille hintatasoille. Löydät parhaat lahjat perheelle ja ystäville valikoimasta, jossa on vloggauskittejä, huipputason peilittömiä kameroita ja Canon-objektiiveja, joilla taltioit ympäröivän maailman jännittävillä uusilla tavoilla Saatat löytää inspiraatiota omaankin toivelistaasi.

Lahjoja vloggaajille, bloggaajille ja sisällöntuottajille

Kaksi naista kuvaavat itseään Canon PowerShot V10 -vloggauskameralla valosarjalla koristellun joulukuusen edessä.

Canon PowerShot V10 -kameran selkeät säätimet, kompakti muotoilu ja täysautomaattiset tilat helpottavat vloggauksen aloittamista. Jos tiedät jo jonkun, jolla on PowerShot V10, Canon DM-E100 -mikrofoni ja HG-100TBR-jalustakahva ovat sille mainioita lisävarusteita.

Vaaleanpunaiseen haalariin pukeutunut nainen kuvaa kukka-asetelmaa Canon EOS R50 -kameralla.

EOS R50 on täynnä luovia toimintoja, joita voit kokeilla. Kamerassa on tarkennuksen haarukointi ja syvyyssommittelu, joiden avulla saat esimerkiksi yksityiskohtaisia lähikuvia, ja luova haarukointitoiminto tarjoaa useita kuvavaihtoehtoja, joista voit valita suosikkisi.

Jos olet lukenut Canonin vloggauskameroita käsittelevän oppaan, tiedät jo, että Canon PowerShot V10 on täydellinen lahja ihmisille, jotka haluavat kuvata laadukkaita videoita verkossa jaettaviksi.

Pienikokoinen kamera kulkee kätevästi mukana taskussa ja tuottaa terävää 4K UHD -videokuvaa suuren 1.0-tyypin kennon ansiosta. Kamerassa on stereomikrofonit sekä 3,5 mm:n mikrofonitulo, johon voi liittää ulkoisen mikrofonin, kuten kevyen Canon DM-E100 -mikrofonin. Näin saat takuulla kristallinkirkkaan äänen.

Ultralaajakulmainen objektiivi vastaa 19 mm:iä täyden kennokoon kamerassa, joten saat tallennettua kuvaan enemmän, ja tehostetun kuvanvakaimen ansiosta tallennat vakaata liikkuvaa kuvaa myös kävellessäsi. Kamerassa on myös sisäinen striimaustoiminto, jota voi ohjata etänä Canon Camera Connect -sovelluksella.

PowerShot V10 -kameran helppokäyttöinen 5 cm:n kosketusnäyttö kallistuu 180° astetta ylöspäin vloggaamista varten. Kiinteää jalustaa voi säätää ylä- ja alakulmasta kuvaamista varten, ja laitteessa on myös tavallinen jalustakiinnike. Kameraa on helppo hallita yhdellä kädellä kevyellä Canonin jalustakahvalla HG-100TBR. Siinä on langaton kaukosäädin ja kätevä mikrofonipidike, ja se toimii myös tukevana jalustana, kun tarvitaan lisää vakautta.

Jos lahjan saaja haluaa kameran, jossa on vaihdettavat objektiivit, Canon EOS RP on erinomainen luova työkalu. Sillä voi kuvata videoita jopa 4K-tarkkuudella, ja siinä on sulava ja tarkka Dual Pixel CMOS -automaattitarkennus Full HD -videoille.

Canon RF 16mm F2.8 STM -objektiivi on hyvä valinta vloggaamiseen EOS RP -kameralla. Sen ultralaajakulmainen kuva vangitsee pienimmätkin yksityiskohdat, ja suuren f/2,8-aukon ansiosta saat kuviin elokuvamaisen vaikutelman. Erittäin hiljaisen tarkennusmoottorin ääni ei häiritse videon äänen tallennusta mikrofonin kautta.

Canon EOS R50 voi olla täydellinen peilitön kamera ammattimaisille sisällöntuottajille, sillä se on varustettu edistyksellisimmistä Canon EOS R -järjestelmäkameroista tutuilla ominaisuuksilla. Pienikokoinen, kevyt ja helppokäyttöinen kamera sopii kuitenkin käyttäjille, jotka ovat tottuneet kuvaamaan älypuhelimella.

EOS R50 -kameralla kuvatut videot näyttävät upeilta. 4K UHD -videokuva on ylinäytteistetty 6K-laadusta, joten se on tavallista 4K-videota laadukkaampi. Dual Pixel CMOS AF huolehtii puolestasi siitä, että kaikki pysyy tarkennettuna. Kamera toimii myös webkamerana tuottaen todenmukaista kuvaa videopuheluita tai striimausta varten. Kääntyvän kosketusnäytön ansiosta luovista kuvakulmista kuvaaminen on helppoa.

Lahjat valokuvauksen ystäville, jotka haluavat vaihtaa täyden kennokoon kameraan

Sillalla seisova nainen pitelee Canon EOS R8 -kameraa ja katsoo sen takanäyttöä.

Elokuvamaisten 4K-videoiden lisäksi Canon EOS R8 tallentaa ylellisiä hidastustehosteita Full HD -laadulla jopa 180p-tarkkuudella.

Käsipari pitelee Canon EOS RP -kameraa, jonka ylöspäin asetetussa kääntyvässä kosketusnäytössä näkyy ikkunan ja tiiliseinän edessä seisova henkilö.

26,2 megapikselin Canon EOS RP on pieni ja kevyt täyden kennokoon EOS-kamera, joka on täynnä luovia ominaisuuksia, kuten HDR-kuvaus ja päällekkäisvalotus, hiljainen tila sekä tarkennuksen haarukointi teräviä lähikuvia varten.

Canon EOS R8 on erinomainen valinta täyden kennokoon kameraan vaihtaville. Kevyessä 24,2 megapikselin peilittömässä kamerassa voi hyödyntää Canonin laajaa RF-objektiivivalikoimaa, ja se on täynnä kätevää tekniikkaa. Esimerkiksi mullistavassa Dual Pixel CMOS AF II -tarkennuksessa on älykäs kohteentunnistus ja seuranta. Se pystyy etsimään ja seuraamaan automaattisesti erilaisia kohteita, kuten ihmisiä, koiria, lintuja, autoja ja lentokoneita, ja toimii aivan kuvan reunaan asti.

EOS R8 -kamerassa on myös paljon edistyneitä videotoimintoja, kuten seeprakuviot, tarkennuksen korostus ja vääräväri-ilmaisin. Niiden avulla saat ammattimaisempia tuloksia.

Vie valokuvauksesi uudelle tasolle peilittömällä Canon EOS RP -kameralla. Kamera sopii aloittelijoille mutta on silti täynnä luovia ominaisuuksia. Kameran täysikokoisella kennolla saat helposti ammattimaisia kapean terävyysalueen tehosteita muotokuviin ja lähikuviin. Uraauurtava RF-kiinnitys nostaa täyden kennokoon kuvanlaadun aivan uudelle tasolle.

Peilittömien Canon EOS R -järjestelmäkameroiden edullisin täyden kennokoon malli EOS RP on erinomainen valinta huipputehokkaiden Canon RF -objektiivien maailmaan tutustuvalle kuvaajalle. Canonin kaikkien aikojen parhaissa objektiiveissa yhdistyvät upea kuvanlaatu ja ennennäkemättömät ominaisuudet. Tutustu kevyeen Canon RF 800mm F11 IS STM -superteleobjektiiviin, joka sopii erinomaisesti aloitteleville luontokuvaajille, tai monipuoliseen Canon RF 50mm F1.8 STM -objektiiviin, jolla saat upeita suuren valovoiman kuvia.

Canon RF 24-105mm F4-7.1 IS STM -objektiivi täydentää hienosti EOS RP -kameraa ja sopii monipuolisiin kohteisiin laajoista maisemista muotokuviin.

Tehokkaan Canon RF 24-105mm F4L IS USM -objektiivin ammattitason L-sarjan rakenne ja tasainen f/4-valovoima takaavat tasaisen valotuksen myös zoomattaessa.

Canon-lahjat ikuistavat perheen tärkeät hetket – sisällä ja ulkona!

Hymyilevä nainen pitelee Canon EOS R100 -kameraa kasvojensa korkeudella ottaakseen perhekuvan puutarhassa.

Helppokäyttöisessä Canon EOS R100 -kamerassa on kätevät opastetut valikot ja Creative Assist -tila. Jos yhdistät puhelimen kameraan, voit halutessasi lähettää kuvat ja videot automaattisesti puhelimesi kirjastoon kuvaamisen aikana.

Kaksi Canon PowerShot PX -kameraa, yksi musta ja yksi valkoinen, juhlavasti koristellulla pöydällä.

Canon PowerShot PX -kameran 19–57 mm:n zoom-objektiivi panoroi 340° ja kallistuu 110°, joten se voi sommitella kuvat ja videot automaattisesti kuvauksen aikana. Lisäksi siinä on kätevä puheohjaus ja kohteen tunnistus sekä sisäinen Wi-Fi-yhteys ja helppo USB-C-lataus.

Canon EOS R100 on erinomainen yleiskamera, jolla ikuistat ainutkertaiset hetket perheen kesken upean yksityiskohtaisina 24,1 megapikselin kuvina tai vaikuttavina 4K UHD -videoleikkeinä. Edistyksellinen Dual Pixel CMOS -automaattitarkennusjärjestelmä pitää nopeasti liikkuvat kohteet tarkennettuina. Kameraan yhdistetty kuvanvakaimellinen objektiivi, kuten Canon RF-S 18-45mm F4.5-6.3 IS STM, helpottaa terävien kuvien ottamista perheen luontoretkillä.

Yhteiset muistot on myös helppo jakaa. Kameran Wi-Fi-yhteyden ansiosta kuvia voi lisätä viesteihin tai jakaa sosiaalisessa mediassa. Se mahdollistaa myös kameran hallinnan etäyhteydellä sekä upeiden perheselfieiden ottamisen älypuhelimen Canon Camera Connect -sovelluksen avulla.

Toinen koko perheelle sopiva kamera on Canon PowerShot PX. Tämän kätevän kompaktikameran objektiivin panorointi- ja kallistustoiminto seuraa toimintaa sekä sommittelee kuvat ja videot automaattisesti. Kamera myös tunnistaa kuvasta kasvot, ja puheohjaus tekee siitä uskomattoman helppokäyttöisen.

Pienikokoinen Canon PowerShot ZOOM -kamera sopii innokkaille videoharrastajille. Tässä erikoislaatuisessa monokulaarisessa kamerassa on nopea zoomaus, jonka polttoväliä voi vaihtaa nopeasti 100 ja 400 mm:n sekä digitaalisesti laajennetun 800 mm:n välillä, joten saat sillä vaikuttavat kuvat kaukana olevista kohteista. Se on täydellinen valinta video- ja valokuvaukseen ulkona ja erityisesti luonnossa.

Pienikokoinen tulostin, kuten Canon SELPHY CP1500, viimeistelee joulun luovan valokuvauspaketin. Langaton malli tuottaa eloisia postikorttikokoisia tulosteita vain 41 sekunnissa, joten voit jakaa heti muistot perheen yhteisistä hetkistä. Kun tulosteita säilytetään albumissa, ne kestävät jopa 100 vuotta1, jolloin myös tulevat sukupolvet voivat nauttia tärkeistä hetkistä.

Anna läheisillesi tänä jouluna lahja, joka vapauttaa luovuuden.

Marcus Hawkins
  1. Albumissa säilytettyinä. Perustuu nopeutettuun testausmenetelmään, kun oletuslämpötila on 23 °C ja ilmankosteus on 50 %.

Vastaavat tuotteet

Aiheeseen liittyvät artikkelit