PIXMA printer on a table surrounded by festive season ideas

JOULUNAJAN ASKARTELUA

Hauskoja lahjoja ja koristeita, jotka voi tehdä kotona

Tänä jouluna voit tehdä upeita lahjoja, koristeita, kortteja ja paljon muuta omassa kodissasi. Kauniit kortit, yksilölliset kangaskassit ja tyylikkäät koristeet onnistuvat helposti. Canon-tulostimella, tulostettavilla malleilla ja luovaan käyttöön tarkoitetulla paperilla voi tehdä vaikka mitä. Näiden vinkkien avulla voit tuoda joulun iloa itsellesi ja muille.

A table is filled with Christmas-themed paper crafted decorations and gifts.
Kuvittele, mitä kaikkea voit tehdä tämä talvena kotona

Tulosta omat joulukortit

Tee omannäköisiä kortteja tulostamalla ne itse. Tarvitset vain kaksipuolista mattapaperia ja lempimallisi Canonin inspiroivasta Creative Park -sivustosta tai -sovelluksesta*.

Steps to print cards

Yksilölliset lahjat: T-paidat, kangaskassit, tyynyt ja muut

Anna nimikoitu joululahja, niin hymy on herkässä. T-paidan, tyynyn tai kassin lisäksi tarvitset yhteensopivan** Canon PIXMA -tulostimen, silitettävät siirtokuvat vaaleaa tai tummaa kangasta varten sekä tämän hyödyllisen oppaan.

Steps to print on T-shirt

Koristele huone talven ihmemaaksi

Kirkasta ja kaunista kotiasi – ja itseäsi – jouluisilla koristeilla ja asusteilla. Muuta suosikkivalokuvasi jaettaviksi lahjoiksi tai upeiksi koristeiksi käyttämällä liimattavaa valokuvapaperia ja pidä hauskaa tulostettavilla kynsitarroilla***, joista voi tehdä lumihiutaletaidetta Canon Nail Sticker Creator -sovelluksella. Jos kaipaat enemmän haastetta, tutustu tyylikkääseen rauhanmerkkiin, 2D-ovikoristeeseen ja uuden vuoden kalentereihin. Joulukoristeiden tekeminen on monelle tuttua puuhaa. Voit aloittaa harrastuksen näillä kauniilla ja helpoilla tähtikoristeilla.

Steps to print Christmas ornament

Yllätä itsesi ja ystäväsi luovuudellasi.


* Creative Park -sovelluksen kanssa yhteensopivat tulostimet.

** Vaalean kankaan silitettävät siirtokuvat LF-101 yhteensopivuus: PRO-100/PRO-100S, TS-sarja (paitsi TS31xx-sarja/TS20x-sarja), TR-sarja (paitsi TR45xx-sarja), MG77xx-sarja/MG75xx-sarja/MG68xx-sarja/MG67xx-sarja/MG57xx-sarja/MG56xx-sarja/MG36xx-sarja, iX68xx-sarja Tumman kankaan silitettävät siirtokuvat DF-101 yhteensopivuus: PRO-100/PRO-100S, TS-sarja (paitsi TS31xx-sarja/TS20x-sarja), TR-sarja (paitsi TR45xx-sarja), G-sarja (paitsi GM40xx-sarja/GM20xx-sarja), MG77xx-sarja/MG75xx-sarja/MG67xx-sarja, iP87xx-sarja/iX68xx-sarja

*** Kynsitarratulostuksen kanssa yhteensopivat tulostimet.

Aiheeseen liittyvät artikkelit
A table is filled with Christmas-themed paper crafted decorations and gifts.

TULOSTA ASKARRELTAVAA

Tulosta itse joulukoristeita, lahjoja ja pelejä

Vapauta luovuutesi ja tulosta joulukoristeita, kivoja lahjoja ja jännittäviä pelejä koko perheelle. Voit ladata ja tulostaa mallipohjat maksutta.

Create a photo calendar

LUOVAA TULOSTUSTA

Luo valokuvakalenteri

Räätälöi ja askartele valokuvakalenteri täynnä kallisarvoisia muistoja.

Vastaavat tuotteet

Vastaavat tuotteet

Vastaavat tuotteet

Aiheeseen liittyvät artikkelit

Inspirointiosiostamme löydät parhaat kuvausvinkit, osto-oppaat ja haastattelut – eli kaiken mitä tarvitset löytääksesi juuri sinulle sopivan kameran tai tulostimen ja herättääksesi seuraavan ideasi henkiin.

Palaa vinkkeihin ja tekniikkoihin