Tehokkuutta muuttuneeseen toimistotyöskentelyyn

Moi, olen Iiro Nousiainen. Avataan peli ja ratkaistaan yhdessä yrityksenne liiketoimintahaasteet!

Työskentelen Canon suoramyynnissä. Entisenä joukkueurheilijana yhdessä tekemisen kautta tavoitteiden saavuttaminen on minulle tärkeää.
Tutustu LinkedIn-profiiliini
B2B_IiroNousiainen_web_tekstitykset.mp4
Pyrin aina pelaamaan samassa joukkueessa asiakkaiden kanssa, jotta pääsemme yhdessä Canonin tuotteiden ja palveluiden avulla ratkaisemaan asiakkaiden haasteita. Asiakkaiden prosesseista keskustelemalla ja niitä analysoimalla voimme auttaa löytämään parhaat mahdolliset ratkaisut yhdessä.

Me Canonilla haluamme tarjota yrityksellesi tietoturvalliset, nopeat ja älykkäät ratkaisut tiedon haltuunottoon, jalostamiseen ja valmisteluun. Sopivilla työkaluilla seuranta ja raportointi helpottuvat, ja työn tekeminen on joustavaa ja kustannustehokasta, jolloin aikaa vapautuu kriittisempiin työtehtäviin.
Varaa tapaaminen, niin jutellaan lisää

UUSI TAPA TYÖSKENNELLÄ

Työtavat ovat monimuotoisempia kuin ennen. Alle olen nostanut muutaman tutustumisen arvoisen linkin, joista saat lisätietoa, miten voit työskennellä tehokkaasti myös uudessa, muuttuneessa työympäristössä.

  • Ratkaisut etätyöhön

    Hyödynnä mobiililaitteita ja anna työntekijöillesi mahdollisuus tulostaa, skannata ja käsitellä asiakirjoja missä vain.

  • Hybridityöskentelyn opas

    Yritysten on entistä tärkeämpää varmistaa, että työntekijät voivat tehdä työnsä tuottavasti, yhteistyössä ja tietoturvallisesti missä tahansa.

  • Sopimuksenhallinta

    Sopimushallinnan valmisratkaisu sähköiseen sopimustenhallintaan.

  • ÄLYKKÄÄT RATKAISUT TULOSTAMISEEN JA SKANNAUKSEEN

    Usko pois, turvallisuus ja helppous voivat kulkea käsi kädessä. Meidän asiantuntijamme auttavat valitsemaan yrityksellesi tulostusratkaisut, joiden avulla työskentelet sekä tehokkaasti että tietoturvallisesti.

  • Turvatulostus

    Yksi alusta tulostukseen, skannaukseen ja asiakirjaympäristön hallintaan.

  • Uusi tapa hankkia tulostuspalveluita

    Helppo, nopea ja järkevä tulostuspalvelu kiinteällä kuukausihinnalla.

  • Tulostuksenhallinta ja skannaus pilvipohjaisilla asiakirjaratkaisuilla

    Yritykset, jotka ovat omaksuneet pilviratkaisujen käytön, voivat nauttia lisääntyneestä joustavuudesta ja kustannustehokkuudesta.

  • TURVALLINEN TIEDONHALLINTA

    Pääsethän sinäkin käsiksi tärkeisiin asiakirjoihisi niin kotoa kuin toimistolta ilman, että pähkäilet versionhallinnan tai löydettävyyden kanssa? Autan mielelläni löytämään tarpeisiisi sopivan kokonaisuuden.

  • Asiakirjojen digitointi

    Digitointipalvelumme avulla työskentelet nopeammin ja älykkäämmin luopumalla paperista.

  • Therefore – oikeat tiedot heti saatavilla

    Tehokkailla ominaisuuksilla varustettu asiakirjojen työnkulkuohjelmisto mullistaa asiakirjojen hallinnan ja jakamisen.

  • Iris – älykäs tietojen poiminta

    Siirrä olennaiset tiedot sovelluksiisi nopeammin ja tehokkaammin tekoälyyn perustuvan liiketoimintaprosessien optimointialustan avulla.

  • Löydetään yhdessä parhaat ratkaisut yrityksellesi.

    Parasta palvelua

    Asiantuntijapalvelujemme ydin on korkea osaamistaso. Laaja asiantuntemuksemme näkyy laadukkaiden, vastuullisten ja skaalautuvien asiakaskohtaisten ratkaisujen kehittämisessä ja rakentamisessa. Tavoitteemme on antaa timanttinen palvelukokemus asiakkaillemme.

    Sinua voisi myös kiinnostaa…

  • Töissä kotona tai toimistolla – pilvipalvelut mahdollistavat paikkariippumattoman työskentelyn

    Pilvipalveluista on tullut olennainen osa arkeamme, ja ne ovat jo luonteva osa sujuvaa ja saavutettavaa arkea. Aiemmin pääsy tietoon aika- ja paikkariippumattomasti oli yrityksille suuri mahdollistaja, mutta lisääntynyt etätyön määrä on muuttanut tämän pakolliseksi vaatimukseksi, joka varmistaa liiketoiminnan jatkuvuuden.

  • Asiakirjojen digitointi ja tehokas tiedon jakaminen

    Työn tekeminen muuttuu, eikä työ ole enää aikaan tai paikkaan sidottua. Haasteet asiakirjojen hallinnassa kasvavat nopeasti suuriksi – mistä aloittaa ja miten valita paras kumppani toteuttamaan digitointi?

  • Suomi toimii tiedolla

    Datan määrä kasvaa eksponentiaalisesti, mutta myös kykymme käsitellä, hallita ja analysoida valtavia tietomääriä kasvaa supervauhtia. Yksi tärkeimmistä kysymyksistä organisaatioiden menestymisen kannalta on, kuka onnistuu hyödyntämään parhaiten olemassa olevaa informaatiota.

  • Vastuullinen ja tehokas tulostusympäristö

    Vastuullisuus kuuluu menestyvän yrityksen liiketoimintaosaamiseen. Toimiston asiakirjaympäristössä vastuullisuus tarkoittaa useimmiten energiankulutuksen minimointia, energiavastuullisia toimittajia sekä laitteiden, tarvikkeiden ja varaosien kierrätystä. Näitä päästöjä voidaan neutraloida erilaisilla kompensointiohjelmilla.