HR Digitisation is reimagining Human Resources for a digital world

Canon Easy tulostuspalvelut

Kattava tulostusympäristö kiinteällä kuukausihinnalla

kiinteähintainen tulostusympäristö

Canon Easy on uusi järkevämpi tapa tulostaa, kopioida ja skannata vapaasti kiinteällä kuukausihinnalla. Kiinteä tulostusveloitus yksinkertaistaa asioita ja nostaa tulostusympäristön käytettävyyden, käyttäjätyytyväisyyden ja tehokkuuden uudelle tasolle. Riippumatta organisaatiosi tulostustarpeen muutoksista, tulosteiden määrästä, väriaineen kulutuksesta tai esimerkiksi huollon tarpeesta, tiedät aina tulostusympäristösi kuukausikustannukset.


Canon Easy on kaiken kattava palveluratkaisu, joka sisältää monitoimilaitteen, värit, väriainetoimitukset, ylläpidon, huollon sekä rutiineja helpottavan Monitori-palvelun kiinteällä kuukausihinnalla.

Canon Easy-ratkaisun edut

Benefits Benefits

Helpompi kokonaisuuden hallinta

Selkeä sopimus, ei yllättäviä kuluja. Tarkasti budjetoitava kokonaisuus. Helppo laskutus, ei arvio- tai hyvityslaskuja. Aidosti liiketoiminnan kehitystä tukeva ratkaisu.

Benefits Benefits

Tuottavuus ja tehokkuus

Tyytyväiset käyttäjät voivat keskittyä heille tärkeisiin tehtäviin ja toteuttaa monimuotoisempaa ja tehokkaampaa viestintää väreillä, ilman lisäkustannusten huolta.

Benefits Benefits

Käytettävyys

Canon-monitoimilaite valituilla lisävarusteilla ja kaiken kattavalla ylläpitosopimuksella on käytössänne kiinteällä kuukausiveloituksella koko sopimuskauden ajalle.

Benefits Benefits

Käyttäjätyytyväisyys

Vapaa kopiointi, tulostus ja skannaus yhdessä korkean käytettävyyden kanssa parantaa käyttäjätyytyväisyyttä.

Tutustu, kuinka Canon Easy voi muuttaa liiketoimintaasi.


OTA YHTEYTTÄ TIIMIIMME

Canon Easy -palvelusopimus sisältää

Haluaisitko ladata esitteen tai lisää tietoa ratkaisusta?


TUTUSTU TÄSTÄ