HR Digitisation is reimagining Human Resources for a digital world

Helppo ja kiinteähintainen tulostuspalvelu yrityksille

Canon Easy - kattava tulostusympäristö helposti kiinteällä kuukausihinnalla

OTA YHTEYTTÄ

Helppo, nopea ja järkevä tulostuspalvelu kiinteällä kuukausihinnalla

Canon Easy-tulostuspalvelu on järkevämpi tapa tulostaa, kopioida ja skannata vapaasti kiinteällä kuukausihinnalla. Kiinteähintainen tulostusveloitus yksinkertaistaa asioita ja nostaa tulostusympäristön käytettävyyden, käyttäjätyytyväisyyden ja tehokkuuden uudelle tasolle. Riippumatta organisaatiosi tulostustarpeen muutoksista, tulosteiden määrästä, väriaineen kulutuksesta tai esimerkiksi huollon tarpeesta, tiedät aina tulostuspalvelusi kuukausikustannukset.


Canon Easy-tulostuspalvelu on kaiken kattava palveluratkaisu, joka sisältää monitoimilaitteen eli toimistotulostimen, musteet ja värit, väriainetoimitukset, ylläpidon, huollon, laitevakuutuksen sekä rutiineja helpottavan Monitori-palvelun kiinteällä kuukausihinnalla. Toimistotulostin ja helppous samassa palvelussa​!

Canon Easy-ratkaisun edut

kiinteähintainen kiinteähintainen

Helpompi kokonaisuuden hallinta

Selkeä sopimus, ei yllättäviä kuluja. Tarkasti budjetoitava kokonaisuus. Helppo laskutus, ei arvio- tai hyvityslaskuja. Aidosti liiketoiminnan kehitystä tukeva ratkaisu.

Helppo ja nopea Helppo ja nopea

Tuottavuus ja tehokkuus

Tyytyväiset käyttäjät voivat keskittyä heille tärkeisiin tehtäviin ja toteuttaa monimuotoisempaa ja tehokkaampaa viestintää väreillä, ilman lisäkustannusten huolta.

TUKI TUKI

Käytettävyys

Canon-monitoimilaite valituilla lisävarusteilla ja kaiken kattavalla ylläpitosopimuksella on käytössänne kiinteällä kuukausiveloituksella koko sopimuskauden ajalle.

HUOLETON HUOLETON

Käyttäjätyytyväisyys

Vapaa kopiointi, tulostus ja skannaus yhdessä korkean käytettävyyden kanssa parantaa käyttäjätyytyväisyyttä.

Canon Easy -palvelusopimus sisältää

Digiajan työskentely

Canon Easy sopii kaiken kokoisille yrityksille ja tarjoaa uusia mahdollisuuksia digitaalisuuden hyödyntämiseen. Easy-paketin monitoimilaite on kätevä liittää käytössä olevaan pilviarkistoon, kuten Sharepoint Onlineen, OneDriveen tai Google Driveen. Näin asiakirjojen digitaalinen käsittely ja tallentaminen helpottuu entisestään.

Lue lisää Canon Easy -eduista ja lataa esite.

Lataa Canon Easy -esite

Tehokkuutta muuttuneeseen toimistotyöskentelyyn

Moi, olen Iiro Nousiainen. Avataan peli ja ratkaistaan yhdessä yrityksenne liiketoimintahaasteet!

Avaa peli >

Aiheeseen liittyvät sisällöt

Tutustu, kuinka Canon Easy voi muuttaa liiketoimintaasi.


TUTUSTU TÄSTÄ