TULOSTUS

5 syytä, miksi MAXIFY GX7050 säästää aikaa ja rahaa

Yrityskäyttöön tarkoitettu Canon MAXIFY GX7050 on nopea ja monipuolinen laite, jossa on monipuoliset liitännät ja joka tuottaa huippulaadukkaita tulosteita erittäin edullisesti.
Canon MAXIFY -tulostin puisen pöydän päällä.

”Tulosteiden laadun on vastattava piirrosten laatua täydellisesti”, sanoo Ian Scullion, eräs kolmesta Fasciato Architects -yrityksessä työskentelevästä arkkitehdista. Firman kotipaikkana on Manchesterin alueella sijaitseva Altrincham. ”Brändille on tärkeää pitää yllä yhtenäistä ilmettä kaikissa tulosteissa.”

A3- ja A0-kokoisten arkkitehtuuriprojektien piirustusten lisäksi yrityksessä tuotetaan paljon tavallisen kokoisia tulosteita, joihin kuuluvat esimerkiksi asiakkaiden asiakirjat sekä erilaiset suunnittelutöiden hakemukset.

Kilpailluilla markkinoilla jokaisen yrityksen on näytettävä hyvältä paperilla. Canonin MAXIFY-yritystulostimia on nopea ja helppo käyttää, ja ne tarjoavat ensiluokkaista laatua erittäin edulliseen kokonaishintaan.

Ian ja Canon-tuoteasiantuntija Zubair Rahim paljastavat Canon MAXIFY GX7050 -tulostimen edut työpaikallasi.

1. Nopea ja helppokäyttöinen

Lähikuva Canon MAXIFY -tulostimen kosketusnäytöstä.

Uusi MAXIFY-tulostin (ja sen sisarmalli) ovat ensimmäisiä Canon MegaTank -tulostimia, jossa on kosketusnäyttö. ”Se on todella käytännöllinen ja tekee kaikesta yksinkertaista – tulostimen asentamisesta Wi-Fi-yhteyden muodostamiseen, skannaamisesta kopioimiseen”, sanoo arkkitehti Ian Scullion.

Henkilö, joka vaihtaa Canon MAXIFY -tulostimen paperia.

Uudessa MAXIFY-mallissa on kaksi 250 arkin syöttökasettia sekä takasyöttölaite ja 50 arkin automaattinen asiakirjansyöttölaite, jonka avulla voit skannata kaksipuolisia asiakirjoja yhdellä pyyhkäisyllä.

Erityisen hyvän vaikutuksen Ianiin teki MAXIFY GX7050 -tulostimen helppo ja nopea asennus. ”Koko asennusprosessi kesti vain noin 10–15 minuuttia”, hän sanoo. ”Jokainen neljästä mustepullosta on värikoodattu ja muotoiltu siten, että mustetta ei voi kaataa väärään säiliöön. Pulloja ei tarvitse puristaa, ja musteen valuminen loppuu automaattisesti, kun säiliö on täynnä, joten sotkua ei synny.”

Hän arvostaa myös tulostus- ja skannausnopeutta, koska toimiston työt ovat usein todella kiireisiä. Yhden sivun tulostus kestää noin seitsemän sekuntia, ja monisivuisten mustavalko- ja väritulosteiden tulostusnopeus on noin 24 tai 15,5 mallisivua minuutissa¹.

”Eräs GX7050:n vahvuuksista GX6050-malliin verrattuna on se, että siinä on kaksipuolisten asiakirjojen skannaus yhdellä pyyhkäisyllä”, Zubair selittää. ”Kahden skannauselementin ansiosta paperia ei tarvitse kääntää eri puolien skannauksen välissä. Jos skannattavana on kokonainen pino kaksipuolisia asiakirjoja, tämä ominaisuus säästää todella paljon aikaa ja vaivaa.”

Jos haluat pienemmän ja edullisemman MAXIFY-tulostimen, GX6050 on täydellinen valinta.

2. Erinomaisen laadun ansiosta näytät hyvältä paperilla

Henkilö kirjoittamassa kannettavalla tietokoneella, joka on arkkitehtuuripiirustusten peittämällä pöydällä.

”Parempi värikylläisyys näkyy selkeästi kirjepaperillamme”, Ian sanoo. ”Kestävät musteet tulevat tarpeeseen, kun asiakirjoja tutkitaan rakennuskohteessa.”

Yrityksen lähettämien asiakirjojen laatu vaikuttaa merkittävästi asiakkaiden mielikuviin. ”Joskus haemme palkintoja tai osallistumme kilpailuihin, ja haluamme myös tulostaa toimistolle kuvia erilaisille paperityypeille. ”MAXIFY GX7050:n tulostuslaatu on huomattavasti aiemmin käyttämiämme tulostimia parempi.”

”GX7050 ja GX6050 ovat ensimmäiset uudelleentäytettävät MegaTank-mustesäiliösarjan tulostimet, joissa käytetään pigmenttimusteita kaikille kolmelle värille sekä mustalle”, lisää Zubair. ”Tämän ansiosta niillä voidaan tulostaa erittäin terävää ja yhtenäistä tekstiä sekä täyteläisiä ja värikylläisiä graafisia elementtejä. Yksityiskohdat ovat uskomattoman tarkkoja, ja lakiasiakirjoissa käytettävien pienimpienkin fonttien ulkonäkö säilyy todenmukaisena.”

3. Intuitiiviset toiminnot parantavat tuottavuutta

Tulostetta pitelevä mies tulostaa Canon MAXIFY -tulostimella puhelimestaan.

MAXIFY-musteiden pigmentin ansiosta tulosteet eivät suttaannu, ne ovat vedenkestäviä ja niihin voi tehdä merkintöjä korostuskynällä.

Toimistossa istuvan miehen takana olevalla puisella pöydällä on Canon MAXIFY -tulostin.

”Näissä MAXIFY-tulostimissa on myös käyttäjän vaihdettavissa oleva hukkavärisäiliö, joka kerää tulostuspään puhdistuksessa yli jäävän musteen”, sanoo Canon-tuoteasiantuntija Zubair Rahim. ”Tämä on tehtävä käytön mukaan ehkä kerran vuodessa, ja vaihtaminen on erittäin helppoa.”

MAXIFY GX7050 -laitteessa on kolme paperinsyöttölokeroa. Kahteen etukasettiin mahtuu 250 arkkia kumpaankin ( GX6050 -mallissa on vain yksi etukasetti) ja takalokeroon mahtuu 100 arkkia. ”Pidämme usean lokeron tarjoamasta joustavuudesta”, Ian sanoo. ”Takalokero sopii hyvin erikoismateriaaleille, joten on mahdollista tulostaa kiiltäviätai mattapintaisia valokuvia, kirjekuoria, tarroja, käyntikortteja, magneettisia papereita ja jopa 1,2 metrin pituisia bannereita. Kaikki tarvittavat tulosteet saa yhdestä paikasta.

”Pidän siitä, että voin tulostaa asiakirjoja suoraan puhelimesta”, hän jatkaa. ”On mahtavaa, että skannattuja asiakirjoja voi lähettää kosketusnäytön avulla suoraan sähköpostiin tai tallentaa tulostimen etuosaan liitettyyn USB-tikkuun. Ne voi skannata myös verkkokansioon. Kaikki on todella intuitiivista ja koko prosessi on todella virtaviivainen.”

4. Monipuoliset liitännät

Mies tulostaa puhelimesta Canon MAXIFY -tulostimeen.

Canon PRINT -sovelluksen avulla voit tulostaa, kopioida ja skannata älylaitteista, muuttaa tulostusasetuksia, tarkistaa mustetasot ja suorittaa ylläpitotoimia. Nämä MAXIFY-tulostimet ovat myös täysin yhteensopivia Apple AirPrint (iOS)- ja Mopria (Android) -ratkaisujen kanssa.

”Pidämme asiakkaisiin yhteyttä WhatsAppin kautta. Joskus he lähettävät meille kuvia tai asiakirjoja sovelluksen kautta, joten tulostaminen suoraan puhelimesta on todella kätevä ominaisuus”, Ian sanoo. ”Käytämme myös tablet-laitteita, joten voimme helposti tulostaa asiakirjan tai piirustuksen ja tehdä siihen merkintöjä asiakkaan kanssa. Myös paperikopioiden skannaaminen USB-muistiin on tehokkaampaa kuin suurten paperimäärien säilyttäminen.”

On kätevää, että kentällä työskentelevät ihmiset voivat tulostaa asiakirjoja toimistossa jaettavaksi tai hyväksyttäväksi. ”PIXMA Cloud Linkin ansiosta Canon PRINT -sovelluksella voit tulostaa missä tahansa”, Zubair lisää. Asiakirjoja voi skannata älylaitteen kameralla missä tahansa ja ne voi tulostaa toimistolla. Toisaalta taas tulostimella skannattuja asiakirjoja voi lähettää älypuhelimeen.”

5. Pienet käyttökustannukset

Arkkitehti työpöydän äärellä, papereihin keskittyneenä.

MAXIFY-tulostimet vähentävät kuluja pääasiassa MegaTank-säiliön ansiosta. Sen musteen lisäämiseen käytetään tavanomaisten kasettien sijasta riittoisia mustepulloja.

Lähikuva Canon MAXIFY -tulostimesta, mustesäiliöt laitteen etupuolella.

”Yleensä yrityskäyttöön tarkoitetun mustesuihkutulostimen riittoisista kaseteista saataisiin irti ehkä 1 000–1 500 sivua”, sanoo Zubair. ”Nämä MAXIFY GX -tulostimet tuottavat jopa 14 000 sivua² tai jopa 21 000 sivua säästötilassa³. Vaikka tulostaisit 1 000 sivua kuukaudessa, musteiden vaihtamisesta ei tarvitse huolehtia yli vuoteen. Se säästää aikaa ja vaivaa ja vähentää muovijätteen määrää.”

GX7050- ja GX6050-mallien tärkeimmät hyödyt ovat alhaiset käyttökustannukset ja alhaiset kokonaiskustannukset. ”Jaoimme keskimääräiset sivukohtaiset kustannukset ja yrityksen maksettavaksi jäävät kokonaiskustannukset viiden vuoden ajalle, sisältäen sekä tulostimen että materiaalien hinnat”, Zubair selittää. ”Näillä tulostimilla molemmat ovat edullisia. Kymmeneen parhaaseen laser- ja mustesuihkutulostimeen verrattuna kokonaiskustannuksissa voi säästää keskimäärin 85 %.

Tämä on erinomainen uutinen Ianin toimiston kaltaisille yrityksille. ”Olemme todella tyytyväisiä GX7050:n kustannussäästöihin”, hän sanoo.

Teksti: Matthew Richards

 1. Asiakirjojen tulostusnopeudet ovat yksipuolisten vakiotulostustilalle tarkoitetussa toimistoluokan ESAT-testissä (Word, Excel, PDF – ISO/IEC 24734) mitattuja keskiarvotuloksia.

  Tulostusnopeus saattaa vaihdella muun muassa järjestelmän kokoonpanon, käyttöliittymän, ohjelmiston, asiakirjan sisällön, tulostustilan, sivupeiton ja käytetyn paperin mukaan.

 2. Laitteen mukana tulevien mustepullojen riittoisuus on vaihtopulloja pienempi, koska laitteen asennuksen yhteydessä tietty määrä mustetta kuluu tulostuspään täyttämiseen. Riittoarvo perustuu Canonin testimenetelmään, jossa käytetään ISO/IEC 24712-standardin mukaista värikaaviota ja jatkuvaa tulostussimulaatiota, jossa mustepullot vaihdetaan käyttöönoton jälkeen.

  Mustavalko- ja väritulostuksen riittoarvoja ei yhdistetä.

  Riittoisuus riippuu merkittävästi tulostettavasta sisällöstä ja muista tekijöistä.

 3. Säästötila vähentää musteen kulutusta laskemalla tummuusastetta. Säästötilassa voi tulostaa 50 % enemmän mustavalkosivuja kuin vakiotilassa.
 4. Arvioitu keskimääräinen säästö, kun tulostetaan 1,000 sivua kuukaudessa viiden vuoden aikana laitteiston alkuhankintakustannusten ja musteen tai väriaineiden kustannusten perusteella. Käyttökuluvertailuun on otettu 10 myydyintä värilasertulostinta ja 10 myydyintä mustesuihkutulostinta. Lähde: IDC EMEA Hardcopy Tracker (Data Q1 2020 – Q3 2020). Lue lisätietoja Canonin verkkosivustolta.

Muita samankaltaisia tuotteita

Aiheeseen liittyvät artikkelit

 • A small office with a printer positioned in the middle compartment of a grey wall unit.

  TULOSTUSVINKKEJÄ

  MegaTank-tulostimet tarjoavat monia etuja

  Kuusi hyvää syytä valita MegaTank-tulostin.

 • Kaksi rakennustyöläistä tulostaa asiakirjoja Canon PIXMA TR150 -tulostimella. Heidän vieressään olevalla pöydällä on oranssi suojakypärä.

  TULOSTUSVINKKEJÄ

  Tulosta PIXMA TR150 -tulostimella ollessasi liikkeellä

  Lue, miten kannettava tulostin voi tehostaa mobiiliyritysten toimintaa.

 • TULOSTUS

  Mustesuihku vai laser: kumpi sopii sinulle paremmin?

  Tutustu Canonin mustesuihku- ja lasertulostimien eroihin ja löydä tarpeisiisi parhaiten sopiva tulostin.

 • Henkilö tulostaa pöydällä olevalla Canon PIXMA -tulostimella perhekuvan tabletissa Easy-PhotoPrint Editor -sovelluksen avulla.

  TULOSTUS

  Langattoman tulostimen käyttäminen

  Ota kaikki älykkäästi irti tulostimestasi.