CANON EOS R5

Luo yhteyksiä

EOS R5-kamerassa on kaikkien aikojen parhaat yhteydet: sillä voi siirtää kuvatiedostoja älylaitteen tai Wi-Fi-verkon kautta asiakkaille, sosiaalisen median profiileihin tai pilvipalvelujen tileihin image.canon-palvelun avulla.

Luo yhteyksiä

Erittäin vakaa, erittäin nopea

EOS R5 voi muodostaa nopeammat ja luotettavammat langattomat yhteydet, koska siinä on sisäinen kaksikaistainen 2,4 GHz:n ja 5 GHz:n Wi-Fi-yhteys ja tuki standardeille 802.11a, b, g, n ja 802.11ac. Aina käytössä oleva Bluetooth Low Energy -yhteys pitää kameran yhteydessä älylaitteisiin, jotta kuvia voi selata, muokata ja siirtää puhelimilla ja tableteilla suoraan paikan päällä.

Kamera voi käyttää Wi-Fi-yhteyttä siihen, että se viestii älylaitteiden kanssa, lataa kuvia pilvipalveluun image.canon-yhdyskäytävän kautta tai lähettää kuvia suoraan FTP:llä.

Camera Connect -sovellus

Aloita digitaalinen työnkulku jo tien päällä ennen kuin palaat kuvausmatkalta. Avaa Canon Camera Connect -sovellus älypuhelimessa tai tabletissa, ja EOS R5 muodostaa yhteyden automaattisesti Wi-Fi-yhteyden avulla, jotta käyttäjät voivat selata kameran muistikortin sisältöä ja siirtää kuvia Canon Digital Photo Professional -sovelluksella muokattavaksi tai jaettavaksi.

Voit myös määrittää EOS R5-kameraan automaattisen kuvansiirron, jotta kuvat lähetetään automaattisesti älylaitteeseesi kuvaamisen aikana.

Sovelluksen avulla kuvaajat voivat myös hallita EOS R5-kameroitaan langattomasti – sekä stillkuvissa että videoissa. Valitse tarkennuskohta, säädä valotusta ja katso, mitä kamera näkee, käyttämällä Etäkuvaus näytöllä -toimintoa, jotta voit käyttää langatonta kuvausta vaikeista kulmista.

Canon Camera Connect -sovellus

Yhdistä Canon-kamerasi Apple- tai Android-laitteeseesi ja etäkuvaa ja jaa kuvasi helposti.

image.canon

Canonin uusi pilvipohjainen image.canon-valokuvapalvelu antaa käyttäjien tallentaa rajoittamattoman määrän valokuvia, mukaan lukien RAW-tiedostoja, verkkoon enintään 30 päiväksi. Sen jälkeen kuvatiedostot voi siirtää image.canon-palvelun pysyvään 10 Gt:n tallennustilaan, Google Driveen, Adobe Creative Cloudiin1 tai paikalliseen offline-tallennustilaan.

EOS R5 on ensimmäinen EOS-kamera, josta kuvat voidaan ladata automaattisesti image.canon-pilvipalveluun, jotta ne ovat valmiina odottamassa sinua synkronoidussa PC-/Mac-tietokoneessasi, kun palaat kuvausmatkalta.

Image.canon

Kuvien ja videoiden saumaton siirto Canon-kamerasta laitteisiisi ja verkkopalveluihin.

FTP

Ammattivalokuvaajille, joiden on toimitettava valokuvat asiakkaille nopeasti ja turvallisesti suoraan paikan päältä, EOS R5-kamerassa on sisäinen FTP ja FTPS, jotka käyttävät kameran sisäistä Wi-Fi-yhteyttä. FTP-asetukset voidaan tehdä suoraan kameraan tai offline-tilassa käyttämällä EOS Utility -ohjelmistoa, ja käytön nopeuttamiseksi voidaan tallentaa enintään 10 esivalintaa.

EOS R5-kameralle on saatavilla lisävarusteena saatava Wi-Fi-kahva WFT-R10, jossa on myös Gigabit Ethernet -yhteys langallisen verkon yhteyksiä varten ja MIMO-antennit Wi-Fi-yhteyden kantaman laajentamiseen ja häiriöiden vähentämiseen. Myös suojattu kuvien siirto SFTP:llä on lisätty.

Kun valokuvat luokitellaan tai merkitään äänimuistion avulla, nämä metatiedot voidaan lähettää kuvatiedostojen mukana – nämä tiedot ovat tärkeitä kuvatoimittajille ja toimistojen henkilöstölle.

Aiheeseen liittyvät artikkelit

  1. Saatavilla vuoden 2020 puolivälissä.