CANON EOS R5

Luo yhteyksiä

EOS R5-kamerassa on kaikkien aikojen parhaat yhteydet: sillä voi siirtää kuvatiedostoja älylaitteen tai Wi-Fi-verkon kautta asiakkaille, sosiaalisen median profiileihin tai pilvipalvelujen tileihin image.canon-palvelun avulla.

Luo yhteyksiä

Erittäin vakaa, erittäin nopea

EOS R5 voi muodostaa nopeammat ja luotettavammat langattomat yhteydet, koska siinä on sisäinen kaksikaistainen 2,4 GHz:n ja 5 GHz:n Wi-Fi-yhteys ja tuki standardeille 802.11a, b, g, n ja 802.11ac. Aina käytössä oleva Bluetooth Low Energy -yhteys pitää kameran yhteydessä älylaitteisiin, jotta kuvia voi selata, muokata ja siirtää puhelimilla ja tableteilla suoraan paikan päällä.

Kamera voi käyttää Wi-Fi-yhteyttä siihen, että se viestii älylaitteiden kanssa, lataa kuvia pilvipalveluun image.canon-yhdyskäytävän kautta tai lähettää kuvia suoraan FTP:llä.

Camera Connect -sovellus

Aloita digitaalinen työnkulku jo tien päällä ennen kuin palaat kuvausmatkalta. Avaa Canon Camera Connect -sovellus älypuhelimessa tai tabletissa, ja EOS R5 muodostaa yhteyden automaattisesti Wi-Fi-yhteyden avulla, jotta käyttäjät voivat selata kameran muistikortin sisältöä ja siirtää kuvia Canon Digital Photo Professional -sovelluksella muokattavaksi tai jaettavaksi.

Voit myös määrittää EOS R5-kameraan automaattisen kuvansiirron, jotta kuvat lähetetään automaattisesti älylaitteeseesi kuvaamisen aikana.

Sovelluksen avulla kuvaajat voivat myös hallita EOS R5-kameroitaan langattomasti – sekä stillkuvissa että videoissa. Valitse tarkennuskohta, säädä valotusta ja katso, mitä kamera näkee, käyttämällä Etäkuvaus näytöllä -toimintoa, jotta voit käyttää langatonta kuvausta vaikeista kulmista.

Canon Camera Connect -sovellus

Yhdistä Canon-kamerasi Apple- tai Android-laitteeseesi ja etäkuvaa ja jaa kuvasi helposti.

image.canon

Canonin uusi pilvipohjainen image.canon-valokuvapalvelu antaa käyttäjien tallentaa rajoittamattoman määrän valokuvia, mukaan lukien RAW-tiedostoja, verkkoon enintään 30 päiväksi. Sen jälkeen kuvatiedostot voi siirtää Google Driveen, Adobe Creative Cloudiin tai paikalliseen offline-tallennustilaan.

EOS R5 on ensimmäinen EOS-kamera, josta kuvat voidaan ladata automaattisesti image.canon-pilvipalveluun, jotta ne ovat valmiina odottamassa sinua synkronoidussa PC-/Mac-tietokoneessasi, kun palaat kuvausmatkalta.

Image.canon

Kuvien ja videoiden saumaton siirto Canon-kamerasta laitteisiisi ja verkkopalveluihin.

FTP

Ammattivalokuvaajille, joiden on toimitettava valokuvat asiakkaille nopeasti ja turvallisesti suoraan paikan päältä, EOS R5 -kamerassa on sisäinen FTP ja FTPS, jotka käyttävät kameran sisäistä Wi-Fi-yhteyttä. FTP-asetukset voidaan tehdä suoraan kameraan tai offline-tilassa käyttämällä EOS Utility -ohjelmistoa, ja käytön nopeuttamiseksi voidaan tallentaa enintään 10 esivalintaa.

EOS R5 -kameralle on saatavilla lisävarusteena saatava Wi-Fi-kahva WFT-R10, jossa on myös Gigabit Ethernet -yhteys langallisen verkon yhteyksiä varten ja MIMO-antennit Wi-Fi-yhteyden kantaman laajentamiseen ja häiriöiden vähentämiseen. Myös suojattu kuvien siirto SFTP:llä on lisätty.

Kun valokuvat luokitellaan tai merkitään äänimuistion avulla, nämä metatiedot voidaan lähettää kuvatiedostojen mukana – nämä tiedot ovat tärkeitä kuvatoimittajille ja toimistojen henkilöstölle.

FTP-siirron tilan näyttö
Tässä kuvia FTP:n kautta lähettävien uutis- ja urheilutoimittajien pyytämässä näytössä näkyy kuvien siirtoon kuluva aika. Näin valokuvaajat voivat päättää, jatkavatko siirtoa senhetkisessä paikassa vai yrittävätkö etsiä nopeampaa yhteyttä muualta.

Suojattu kuvien siirto
Uutis- ja urheilukuvaajille kätevää on suojata kuvat, jotka he haluavat siirtää. Suojatut kuvat on lukittu, eikä niitä voi poistaa vahingossa.

Älypuhelimeen asennettavalla Canon Mobile File Transfer -sovelluksella voit hallita FTP-yhteyksiä sekä lisätä IPTC-tietoja ja äänimuistioita kuvatiedostoihin.

Lue lisää ja lataa >

Aiheeseen liittyvät artikkelit

 • ARTIKKELI

  Canon EOS R5 -kameran ensimmäiset kuvat: ikuista luonnon kauniit yksityiskohdat

  Ulla Lohmann ja Robert Marc Lehmann kertovat, miten Canon EOS R5 -kameran 45 megapikselin kenno ja automaattitarkennus silmiin auttoivat heitä ottamaan näyttäviä ulkokuvia.

 • Maastopyöräilijä tekee ilmahypyn, taustalla näkyy aurinko. Kuva on otettu alhaaltapäin, ja sitä kehystävät rinteessä kasvavat punaiset unikot ja heinäkasvit.

  ARTIKKELI

  8K-videokuvaus ja ylinäytteistetty 4K Canon EOS R5 -kameralla

  Ensimmäisissä Canon EOS R5 -videokuvauksissa Martin Bissig ja Ivan D’Antonio selvittivät, miten sen 8K-ominaisuudet lyhentävät kuvausaikaa ja antavat lisää luovia mahdollisuuksia.

 • ARTIKKELI

  Canon EOS R5: 10 tärkeää ominaisuutta

  Tutustu ominaisuuksiin, joiden ansiosta EOS R5 mullistaa kuvaamisen, kuten mahdollisuuteen ottaa 45 megapikselin stillkuvia jopa 20 kuvan sekuntinopeudella ja kuvata 8K RAW -videoita.

 • Kuvaajalla on Canon EOS R6 -kamera kantohihnassa.

  ARTIKKELI

  Canon EOS R5 vai EOS R6 – kumpi sopii sinulle?

  Canon esittelee kaksi mullistavaa täyden kennokoon peilitöntä kameraa. Löydä omasi. Vertailemme EOS R5- ja EOS R6-kameroita rinnakkain.