CANON EOS R5

Luo yhteyksiä

EOS R5-kamerassa on kaikkien aikojen parhaat yhteydet: sillä voi siirtää kuvatiedostoja älylaitteen tai Wi-Fi-verkon kautta asiakkaille, sosiaalisen median profiileihin tai pilvipalvelujen tileihin image.canon-palvelun avulla.

Erittäin vakaa, erittäin nopea

EOS R5 voi muodostaa nopeammat ja luotettavammat langattomat yhteydet, koska siinä on sisäinen kaksikaistainen 2,4 GHz:n ja 5 GHz:n Wi-Fi-yhteys ja tuki standardeille 802.11a, b, g, n ja 802.11ac. Aina käytössä oleva Bluetooth Low Energy -yhteys pitää kameran yhteydessä älylaitteisiin, jotta kuvia voi selata, muokata ja siirtää puhelimilla ja tableteilla suoraan paikan päällä.

Kamera voi käyttää Wi-Fi-yhteyttä siihen, että se viestii älylaitteiden kanssa, lataa kuvia pilvipalveluun image.canon-yhdyskäytävän kautta tai lähettää kuvia suoraan FTP:llä.

Camera Connect -sovellus

Aloita digitaalinen työnkulku jo tien päällä ennen kuin palaat kuvausmatkalta. Avaa Canon Camera Connect -sovellus älypuhelimessa tai tabletissa, ja EOS R5 muodostaa yhteyden automaattisesti Wi-Fi-yhteyden avulla, jotta käyttäjät voivat selata kameran muistikortin sisältöä ja siirtää kuvia Canon Digital Photo Professional -sovelluksella muokattavaksi tai jaettavaksi.

Voit myös määrittää EOS R5-kameraan automaattisen kuvansiirron, jotta kuvat lähetetään automaattisesti älylaitteeseesi kuvaamisen aikana.

Sovelluksen avulla kuvaajat voivat myös hallita EOS R5-kameroitaan langattomasti – sekä stillkuvissa että videoissa. Valitse tarkennuskohta, säädä valotusta ja katso, mitä kamera näkee, käyttämällä Etäkuvaus näytöllä -toimintoa, jotta voit käyttää langatonta kuvausta vaikeista kulmista.

EOS R6 Mark II

Canon Camera Connect -sovellus

Yhdistä Canon-kamerasi Apple- tai Android-laitteeseesi ja etäkuvaa ja jaa kuvasi helposti.

image.canon

Canonin uusi pilvipohjainen image.canon-valokuvapalvelu antaa käyttäjien tallentaa rajoittamattoman määrän valokuvia, mukaan lukien RAW-tiedostoja, verkkoon enintään 30 päiväksi. Sen jälkeen kuvatiedostot voi siirtää Google Driveen, Adobe Creative Cloudiin tai paikalliseen offline-tallennustilaan.

EOS R5 on ensimmäinen EOS-kamera, josta kuvat voidaan ladata automaattisesti image.canon-pilvipalveluun, jotta ne ovat valmiina odottamassa sinua synkronoidussa PC-/Mac-tietokoneessasi, kun palaat kuvausmatkalta.

Image.canon

Kuvien ja videoiden saumaton siirto Canon-kamerasta laitteisiisi ja verkkopalveluihin.

FTP

Ammattivalokuvaajille, joiden on toimitettava valokuvat asiakkaille nopeasti ja turvallisesti suoraan paikan päältä, EOS R5 -kamerassa on sisäinen FTP ja FTPS, jotka käyttävät kameran sisäistä Wi-Fi-yhteyttä. FTP-asetukset voidaan tehdä suoraan kameraan tai offline-tilassa käyttämällä EOS Utility -ohjelmistoa, ja käytön nopeuttamiseksi voidaan tallentaa enintään 10 esivalintaa.

EOS R5 -kameralle on saatavilla lisävarusteena saatava Wi-Fi-kahva WFT-R10, jossa on myös Gigabit Ethernet -yhteys langallisen verkon yhteyksiä varten ja MIMO-antennit Wi-Fi-yhteyden kantaman laajentamiseen ja häiriöiden vähentämiseen. Myös suojattu kuvien siirto SFTP:llä on lisätty.

Kun valokuvat luokitellaan tai merkitään äänimuistion avulla, nämä metatiedot voidaan lähettää kuvatiedostojen mukana – nämä tiedot ovat tärkeitä kuvatoimittajille ja toimistojen henkilöstölle.

FTP-siirron tilan näyttö
Tässä kuvia FTP:n kautta lähettävien uutis- ja urheilutoimittajien pyytämässä näytössä näkyy kuvien siirtoon kuluva aika. Näin valokuvaajat voivat päättää, jatkavatko siirtoa senhetkisessä paikassa vai yrittävätkö etsiä nopeampaa yhteyttä muualta.

Suojattu kuvien siirto
Uutis- ja urheilukuvaajat voivat halutessaan automaattisesti ”suojata” kuvat, jotka on lähetetty FTP-palvelimelle. Kuvien suojaaminen tarkoittaa, että ne on lukittu eikä niitä voi poistaa vahingossa. Suojaamisen avulla kuvien tietokoneelle siirtämisen yhteydessä on myös helppo tunnistaa, mitkä kuvat lähetettiin asiakkaalle.

Älypuhelimeen asennettavalla Canon Mobile File Transfer -sovelluksella voit hallita FTP-yhteyksiä sekä lisätä IPTC-tietoja ja äänimuistioita kuvatiedostoihin.

Lue lisää ja lataa >

Aiheeseen liittyvät artikkelit

 • ARTIKKELI

  Canon EOS R5 -kameran ensimmäiset kuvat: ikuista luonnon kauniit yksityiskohdat

  Ulla Lohmann ja Robert Marc Lehmann kertovat, miten Canon EOS R5 -kameran 45 megapikselin kenno ja automaattitarkennus silmiin auttoivat heitä ottamaan näyttäviä ulkokuvia.

 • ARTIKKELI

  8K-videokuvaus ja ylinäytteistetty 4K Canon EOS R5 -kameralla

  Ensimmäisissä Canon EOS R5 -videokuvauksissa Martin Bissig ja Ivan D’Antonio selvittivät, miten sen 8K-ominaisuudet lyhentävät kuvausaikaa ja antavat lisää luovia mahdollisuuksia.

 • ARTIKKELI

  Canon EOS R5: 10 tärkeää ominaisuutta

  Tutustu ominaisuuksiin, joiden ansiosta EOS R5 mullistaa kuvaamisen, kuten mahdollisuuteen ottaa 45 megapikselin stillkuvia jopa 20 kuvan sekuntinopeudella ja kuvata 8K RAW -videoita.

 • ARTIKKELI

  Canon EOS R5 vai EOS R6 – kumpi sopii sinulle?

  Canon esittelee kaksi mullistavaa täyden kennokoon peilitöntä kameraa. Löydä omasi. Vertailemme EOS R5- ja EOS R6-kameroita rinnakkain.