CINEMA RAW LIGHT

Monipuolinen valikoima ammattitason tallennusmuotoja ja työkaluja

Käytössäsi on useita eri tallennusmuotoja, kuten Cinema RAW Light, XF-AVC ja MP4. Vangitse laaja dynaaminen alue Canon Log 3-, PQ- ja HLG-tallennuksella ja hyödynnä aallonmuotomonitorin ja väärävärin kaltaisia ammattimaisia työkaluja.

Monipuolinen valikoima ammattitason tallennusmuotoja ja työkaluja

EOS R5 C

Monipuoliset sisäiset tallennusmuodot

EOS R5 C -kamerassa on 12-bittinen sisäinen RAW-videotallennus, jonka nopeus Cinema RAW Light -muotoon tallennettaessa on jopa 2,6 Gb/s. EOS R5 C tarjoaa käyttöösi kolme Cinema RAW Light -vaihtoehtoa: LT (Light), ST (Standard) ja HQ (High Quality), jotka lisäävät joustavuutta tuotantokuvauksen työnkulkuihin.

Käytettävissäsi on myös useita muita ammattitasoisia tallennusvaihtoehtoja, kuten 10-bittinen 4:2:2 -tallennusmuodot XF-AVC ALL-I ja Long GOP (jopa 810 Mb/s) ja HEVC MP4 (jopa 540 Mb/s), sekä 8-bittinen 4:2:0 -muoto H.264 MP4 (jopa 150 Mb/s).

Tämän lisäksi voit rajata täysikokoisen 8K-kennon 5.9K Super 35mm- tai 3K Super 16mm -tarkkuuteen yhteensopiville optisille objektiiveille ja pienemmällä tiedonsiirtonopeudella.

EOS R5 C

Poikkeuksellinen dynaaminen alue

EOS R5 C -kameran sisäiset tallennusmuodot, kuten PQ, HLG ja Canon Log 3, tarjoavat käyttöösi poikkeuksellisen dynaamisen alueen ja säilyttävät sekä varjoisten että valoisten alueiden yksityiskohdat. PQ- ja HLG-tallennusmuotojen ansiosta voit kuvata HDR-yhteensopivia ja BT-2020-väriavaruutta tukevia sisältöjä elokuva- ja televisiokäyttöön. Canon Log 3 tarjoaa joustavuutta luovaan jälkikäsittelyyn.

EOS R5 C

Kaksi muistikorttia ja samanaikainen tallennus

Kahden muistikorttipaikan ansiosta (1x CFexpress Type B / 1x UHS-II SD) samanaikainen tallennus onnistuu kätevästi. Eri kortteihin voidaan tallentaa eri tiedostomuotoja ja niissä voidaan käyttää eri resoluutioita, joten EOS R5 C tukee erinomaisesti ammattikuvaajien erilaisia työnkulkuja. Kamera tukee myös perinteistä 8-bittistä 4:2:0-välitallennusta ja kahden korttipaikan tallennusta.

EOS R5 C

Ulkoinen 8K RAW -tallennus HDMI-liitännän kautta

EOS R5 C voi siirtää RAW-kuvaa HDMI-liitännän kautta yhteensopiviin Atomos-tallentimiin (kuten NINJA V+) 10-bittisessä 8K ProRes RAW -tallennuksessa, jonka kuvataajuus on enintään 30 kuvaa sekunnissa. XF-AVC-välitallennus onnistuu samanaikaisesti SD-korttiin, mikä tehostaa jälkikäsittelyn työnkulkuja.

EOS R5 C

Ammattitason ominaisuudet videokuvaukseen

EOS R5 C -kamerassa on laaja valikoima ammattitason videokuvaustyökaluja, kuten aallonmuotomonitori, jossa voit analysoida kuvan kirkkautta vasemmalta oikealle, ja värivirhetoiminto, joka näyttää valotuksen väriasteikolla. Muita toimintoja ovat True 24p DCI -tallennus, 180 asteen sulkimen kulma, 3D LUT -tiedostotuki ja aikakoodin tulo/lähtö.

REKISTERÖIDY NYT

Rekisteröidy, jos olet kiinnostunut EOS R5 C -kamerasta

Saat ensimmäisten joukossa uusimmat EOS R5 C -päivitykset, Canonin tarjouksia, vinkkejä ja oppaita, tuoreimpia uutisia ja kutsuja paikallisiin tapahtumiin.