HYBRIDIKUVAUS

Uskomattoman upeita 45 megapikselin valokuvia jopa 20 kuvaa sekunnissa

Täysikokoinen 45 megapikselin CMOS-kenno tuottaa uskomattoman selkeitä tuloksia, joissa on vain vähän kohinaa ja laaja dynaaminen alue. Jatkuvan kuvauksen nopeus on jopa 20 kuvaa sekunnissa, ja ISO-herkkyys on huikea 51 200. Automaattinen valotuksen haarukointi tuottaa tasaisia valotusvaihtoehtoja, ja ajastin mahdollistaa luovan intervallikuvauksen.

Uskomattoman tarkka kuvanlaatu

EOS R5 C -kameran täysikokoinen kenno ja DIGIC X -prosessori tuottavat korkealaatuisia 45 megapikselin kuvia – jopa 20 kuvaa sekunnissa elektronisella sulkimella tai 12 kuvaa sekunnissa mekaanisella sulkimella. EOS R5 C -kameran valokuvatilassa käytössäsi on Canonin palkittu Dual Pixel CMOS AF II -tarkennustekniikka, lämpimät värisävyt ja korkea ISO-herkkyys – jopa ISO 52000 – joten se täyttää erinomaisesti ammattikuvaajien vaatimukset.

Ammattitason tallennusmuodot

EOS R5 C -kamerassa on sama arkkitehtuuri kuin EOS R -järjestelmässä, joten sillä voi kuvata ammattitason tiedostomuodoissa, kuten RAW, C-RAW ja JPEG. PQ HDR -gamman ja BT.2020-väriavaruuden ansiosta 10-bittisiin HEIF-kuviin voidaan tallentaa entistä laajempi dynaaminen alue ja syvempi värientoisto.

Intervallikuvaus

Ajastintoiminnon ansiosta EOS R5 C -kameran voi asettaa ottamaan tietty määrä kuvia tietyllä ajanjaksolla. Tämä toiminto sopii täydellisesti ammattitasoiseen intervallikuvaukseen. Käytössäsi on lisäksi useita mukautettuja kuvatiloja, kuten aukon tai valotusajan esivalinta ja automaattinen ISO-herkkyys, joten kameran säätämiseen ei kulu aikaa vaan voit keskittyä henkeäsalpaavien intervallivideoiden kuvaamiseen.

REKISTERÖIDY NYT

Rekisteröidy, jos olet kiinnostunut EOS R5 C -kamerasta

Saat ensimmäisten joukossa uusimmat EOS R5 C -päivitykset, Canonin tarjouksia, vinkkejä ja oppaita, tuoreimpia uutisia ja kutsuja paikallisiin tapahtumiin.