VIDEOKUVAUS

Monipuoliset liitännät

EOS R5 C -kamerassa on monitoiminen varusteluisti ja XLR-/stereomikrofonitulo sekä erilliset liitännät aikakoodia, 3,5 mm:n mikrofonia, kuulokkeita, micro-HDMI:ä, salamatäsmäystä ja USB-C-kaapelia varten. Kamera tukee myös laajaa valikoimaa erilaisia ohjelmistoja. Lyhyesti sanoen – EOS R5 C on valmiina kaikkeen.
EOS R5 C

Monikäyttöinen varusteluisti

Canon esitteli monitoimisen varusteluistin XF605- ja EOS R3 -kameroissaan. Se tarjoaa tehokkaan 48 voltin virransyötön lisävarusteisiin, kuten Canonin DM-E1D -stereomikrofoniin ja TASCAMin CA-XLR2d-C XLR -äänisovittimeen. Varusteluistin ansiosta tiedonsiirto onnistuu luotettavasti muun muassa ammattitasoisten käsisäädettävien XLR-tulojen ansiosta. Varusteluistiin voidaan liittää myös salamalaitteita ja laukaisimia.*

* Sääsuojatut Canon Speedlite -salamalaitteet eivät ole yhteensopivia.

 • Ammattitason käyttöliittymä

  EOS R5 C -kamerassa on erilliset tulo- ja lähtöliitännät aikakoodia varten, 3,5 mm:n mikrofonitulo, kuulokeliitäntä, micro-HDMI-lähtö, salamatäsmäysliitäntä, liitäntä N3-tyypin kauko-ohjainta varten ja USB-C-liitäntä virransyöttöön, akun lataamiseen ja tiedonsiirtoon. Kameran mukana toimitetaan kaapelinsuojus, jolla voit varmistaa USB-C- ja micro-HDMI-liitännät kuvauksen aikana.

 • Akkukahva ja langaton lähetin

  EOS R5 C tukee nykyisiä EOS R -järjestelmän lisävarusteita, kuten BG-R10-akkukahvaa ja langatonta WFT-R10-lähetintä. Molempiin lisävarusteisiin mahtuu kaksi akkuyksikköä (LP-E6NH, LP-E6N tai LP-E6), ja WFT-R10 parantaa lisäksi verkkotoimintoja kahden 5 GHz:n antennin ja Ethernet-yhteyden avulla. Vaikka EOS R5 C -kamerassa on Wi-Fi- ja Bluetooth-yhteydet, tätä lisävarustetta tarvitaan Browser Remote- ja Content Transfer Mobile -sovelluksien langattomaan käyttöön.

 • Laaja sovellustuki

  EOS R5 C tarjoaa Cinema EOS- ja EOS R -järjestelmien parhaat ominaisuudet. Se on yhteensopiva monien ammattikuvaajille tarkoitettujen sovelluksien ja VR-sovelluksien kanssa – sekä älypuhelimissa että tietokoneissa. Yksi näistä on Browser Remote -sovellus, jolla voit etähallita kameran asetuksia ja Live View -näkymää. Content Transfer Mobile -sovellusta puolestaan käytetään välitallennustiedostojen siirtämiseen ja metatiedostojen siirtämiseen. Image.canon-pilvipalvelu tarjoaa käyttöösi huippuluokan varmuuskopioinnin.

 • Ulkoinen virtalähde 8K/60P-kuvaukseen

  LP-E6NH-, LP-E6N- ja LP-E6-akkujen lisäksi EOS R5 C -kamerassa voi käyttää ulkoista virtalähdettä, joka tarvitaan 8K-tallennukseen, kun kuvataajuus on yli 30 kuvaa sekunnissa. Tuettuja virtalähteitä ovat USB-C-virransyöttö PD-E1-sovittimella sekä DR-DE6C-tasavirtaliittimen ja CA-946-virtasovittimen yhdistelmä.

 1. Käytettäessä EOS R -sovittimia.
 2. 12-bittinen Cinema RAW Light jopa 2,6 Gb/s.
 3. Voit käyttää ulkoisia lisävarusteita, kuten XLR-sovitinta, stereomikrofonia ja Speedlite-salamalaitteita. Säänkestävät Canon Speedlite -salamalaitteet eivät ole yhteensopivia.
 4. Akkuja ei voi ladata pelkästään akkukahvalla BG-R10. LP-E6-akkua ei voi ladata.

REKISTERÖIDY NYT

Rekisteröidy, jos olet kiinnostunut EOS R5 C -kamerasta

Saat ensimmäisten joukossa uusimmat EOS R5 C -päivitykset, Canonin tarjouksia, vinkkejä ja oppaita, tuoreimpia uutisia ja kutsuja paikallisiin tapahtumiin.