CANON RF -KIINNITYS

Joustavuutta RF-kiinnityksellä

Canon EOS R5 C -kamerassa voidaan käyttää EF-EOS R -kiinnityssovittimen ansiosta laajaa valikoimaa optisia varusteita, kuten korkealaatuisia RF-, EF- ja Cinema-objektiiveja. Edistyksellinen viisisuuntainen elektroninen kuvanvakain takaa tasaisen ja vakaan ammattitasoisen kuvanlaadun.

Joustavuutta RF-kiinnityksellä

RF-kiinnitystekniikka

RF-kiinnitys laajentaa objektiivien käyttömahdollisuuksia. Suuri aukko, tehokas optiikka ja huippuluokan suorituskyky toimivat tehokkaasti yhteen, joten voit hyödyntää objektiivien huippuominaisuuksia tehokkaasti. RF-kiinnitys tehostaa objektiivin ja kameran välistä tiedonsiirtoa. Se parantaa automaattitarkennuksen, kuvanvakautuksen ja mukautettavien ohjaimien hallintaa. RF-kiinnitys tekee RF-objektiiveista ihanteellisen vaihtoehdon videokuvaukseen.

EF-EOS R -kiinnityssovittimet luovaan kuvaukseen

Canonin EF-EOS R -kiinnityssovittimien ansiosta RF-kiinnitys on yhteensopiva Canon EF -objektiivien kanssa. Canonin säädettävällä ND-suotimen kiinnityssovittimella saat videokuvauksessa aikaan kapean terävyysalueen kirkkaassakin valaistuksessa.

Täydellinen VR-kamera

Täysikokoisella 8K-kennolla varustettu EOS R5 C tukee pitkäkestoista kuvausta ja on täysin yhteensopiva Canonin RF 5.2mm F2.8L Dual Fisheye -objektiivin kanssa, joten se on ihanteellinen ratkaisu mukaansatempaavan 180 asteen VR-sisällön kuvaamiseen. Canonin kehittämä yhden objektiivin, kameran ja työnkulun ratkaisu tekee huipputarkan VR-sisällön luomisesta helppoa ja tehokasta.

Edistyksellinen elektroninen kuvanvakain

EOS R5 C -kamerassa on edistyksellinen viisisuuntainen elektroninen kuvanvakain, joka on tuttu ammattilaiskäyttöön tarkoitetuista Cinema EOS -kameroista, kuten EOS C500 Mark II, EOS C300 Mark III ja EOS C70. Tämä edistyksellinen tekniikka toimii tehokkaasti yhdessä yhteensopivien objektiivien optisen kuvanvakaimen kanssa. Elektroninen kuvanvakautus toimii myös käytettäessä objektiiveja, joissa ei ole sisäistä kuvanvakainta, kuten kiinteäpolttovälisissä Cinema-objektiiveissa ja zoom-objektiiveissa.

Anamorfisten objektiivien yhteensopivuus

EOS R5 C tukee anamorfisia objektiiveja kolmannen osapuolen kiinnityssovittimien avulla. EOS R5 C tukee 2-, 1,8- ja 1,3-kertaista muuntoa (de-squeeze) LCD-näytössä HDMI-lähdön kautta, joten voit käyttää objektiivia entistäkin joustavammin ja monipuolisemmin luovaan videokuvaukseen.

Muuta kiinnostavaa

REKISTERÖIDY NYT

Rekisteröidy, jos olet kiinnostunut EOS R5 C -kamerasta

Saat ensimmäisten joukossa uusimmat EOS R5 C -päivitykset, Canonin tarjouksia, vinkkejä ja oppaita, tuoreimpia uutisia ja kutsuja paikallisiin tapahtumiin.