PIENIKOKOINEN VIDEOKAMERA

Kompakti ja kevyt kamera, jossa on aktiivinen jäähdytys

EOS R5 C on Canonin Cinema EOS -sarjan kompaktein ja kevyin kamera, jossa on OLED-etsin, tarkka kallistettava LCD-näyttö ja 13 ohjelmoitavaa painiketta. Uusi aktiivinen jäähdytysjärjestelmä mahdollistaa pitkäkestoisen kuvauksen ja magnesiumseoksesta valmistettu runko takaa ammattitasoisen kestävyyden.
EOS R5 C

Sisäinen jäähdytysjärjestelmä pidentää kuvausaikaa

EOS R5 C -kameran aktiivinen jäähdytysjärjestelmä haihduttaa tehokkaasti lämpöä rungosta, joten pitkäkestoinenkin tallennus onnistuu 8K-tarkkuudella ja 60P-kuvataajuudella. Jäähdytysjärjestelmän automaattitila takaa, ettei tuulettimen ääni heikennä videoiden äänenlaatua.

EOS R5 C

Intuitiivinen muotoilu, kosketusnäyttö ja 13 ohjelmoitavaa painiketta

EOS R5 C -kameran huippuominaisuuksiin kuuluvat 0,5 tuuman huipputarkka OLED-etsin ja pistematriisinäyttö kameran asetuksien ja kuvaustilan valitsemiseen sekä selkeä kallistuva 3,2 tuuman LCD-näyttö, jossa kuvia ja videoita voi esikatsella eri kuvakulmista heikossakin valaistuksessa.

Kompaktissa EOS R5 C -kamerassa on on 13 ohjelmoitavaa painiketta ja kolme digitaalista valintakiekkoa. Nämä toiminnot voidaan ohjelmoida uuden käyttöliittymän kautta. Kätevien painikkeiden ja valintakiekkojen ansiosta voit käyttää nopeasti haluamiasi video- ja kuvatoimintoja, kuten aallonmuotomonitoria, automaattitarkennusta ja suurta kuvataajuutta.

EOS R5 C

Pienikokoinen, kestävä ja kevyt

EOS R5 C on Canonin Cinema EOS -sarjan kompaktein ja kevyin kamera, joka painaa vain 680 grammaa. Pienestä koostaan huolimatta se tarjoaa käyttöösi saman huippuluokan muotoilun ja käyttömukavuuden kuin EOS R5 -kamera.

REKISTERÖIDY NYT

Rekisteröidy, jos olet kiinnostunut EOS R5 C -kamerasta

Saat ensimmäisten joukossa uusimmat EOS R5 C -päivitykset, Canonin tarjouksia, vinkkejä ja oppaita, tuoreimpia uutisia ja kutsuja paikallisiin tapahtumiin.