REAALIAIKAINEN AUTOMAATTITARKENNUS SILMIIN

Nopea, vakaa ja luotettava tarkennus

Tutustu Canonin edistykselliseen Dual Pixel CMOS -automaattitarkennukseen. Huippuluotettava automaattitarkennus silmiin ja EOS iTR X -automaattitarkennus seuraavat kuvauskohdetta, vaikka tämä katsoisi poispäin kamerasta. Innovatiivinen Dual Pixel -tarkennusopas auttaa käsitarkennuksen käytössä, joten kuvanlaatu on aina huipputerävä.
EOS R5 C

Edistyksellinen automaattitarkennus ja kuvauskohteen tunnistus

Canonin Dual Pixel CMOS -tarkennustekniikka on palkittu järjestelmä, johon ammattikuvaajat voivat luottaa. EOS R5 C -kamera tarjoaa käyttöösi parannetun version järjestelmästä, mukaan lukien automaattitarkennus silmiin ja EOS iTR X -automaattitarkennus. Tämä tekniikka hyödyntää edistyksellistä syväoppimisalgoritmia, joka tunnistaa kasvot tarkasti myös silloin, kun vain yksi silmä on näkyvissä, ja seuraa kuvauskohdetta, vaikka tämä katsoisi poispäin kamerasta.

Ammattitason automaattitarkennuksen säätö

EOS R5 C -kamera tarjoaa käyttöösi samat edistykselliset automaattitarkennuksen asetukset kuin Cinema EOS -kameroissa, kuten automaattitarkennus kasvoihin ja kasvojentunnistus, joten kamera reagoi kuvaustilanteen muutoksiin nopeasti ja luotettavasti. Voit hienosäätää automaattitarkennuksen nopeutta ja herkkyyttä, joten saat helposti luotua elokuvamaisia tarkennusajoja. Huippunopea automaattitarkennus puolestaan on korvaamaton apu liikettä ja toimintaa kuvattaessa.

EOS R5 C

Dual Pixel -tarkennusopas

Canonin Dual Pixel CMOS -automaattitarkennusjärjestelmää voidaan hyödyntää myös silloin, kun kameran käyttäjä käyttää käsintarkennusta. Tarkennusopas on huipputarkka innovatiivinen työkalu, joka ilmoittaa käyttäjälle onko tarkennus kuvauskohteen edessä vai takana. Käsintarkennus on terävä, kun tarkennusoppaan merkkivalo LCD-näytössä tai etsimessä palaa vihreänä.

REKISTERÖIDY NYT

Rekisteröidy, jos olet kiinnostunut EOS R5 C -kamerasta

Saat ensimmäisten joukossa uusimmat EOS R5 C -päivitykset, Canonin tarjouksia, vinkkejä ja oppaita, tuoreimpia uutisia ja kutsuja paikallisiin tapahtumiin.