8K-VIDEOKAMERA

Täyden kennokoon 8K-videokamera

Täysikokoisen kennon, 8K-kuvauksen (jopa 60 kuvaa sekunnissa ulkoisella virtalähteellä), 4K-/Full HD -kuvanlaadun ja hidastetun 4K-kuvauksen (jopa 120 kuvaa sekunnissa) ansiosta voit tallentaa uskomattoman tarkkoja videoita ilman kohinaa.
EOS R5 C

Huippuluokan 8K-laatu luovaan videokuvaukseen

EOS R5 C -kameralla voi tallentaa upeita 12-bittisiä 8K DCI RAW -videoita käyttämällä täysikokoisen kennon koko leveyttä, jotta tulos on aidosti elokuvamainen EOS R5 C -kameran 8K-tallennuksessa videoosi ikuistetaan neljä kertaa enemmän yksityiskohtia kuin 4K-kuvauksessa – jopa 30 kuvaa sekunnissa. Ulkoisen virtalähteen avulla EOS R5 C -kameralla voi kuvata 8K-kuvaa jopa 60 kuvaa sekunnissa, mikä avaa uusia luovia mahdollisuuksia jälkikäsittelyyn. Täysikokoisella 8K-kennolla voit kuvata myös ylinäytteistettyjä 4K-videoita ja Full HD -videoita – lopputuloksena on uskomaton kuvanlaatu ilman kohinaa.

EOS R5 C

4K-tarkkuus jopa 120 kuvaa sekunnissa, automaattitarkennus ja huippuluokan äänenlaatu

EOS R5 C -kameran tehokkaiden 8K-ominaisuuksien lisäksi voit kuvata 4K-sisältöä jopa 120 kuvaa sekunnissa, mikä takaa mukaansatempaavat hidastukset ja upeat yksityiskohdat. EOS R5 C -kameran Dual Pixel CMOS -automaattitarkennus varmistaa, että videon jokainen kuva on huipputerävä. Ja mikä parasta, äänentallennus onnistuu myös suurilla kuvanopeuksilla.

EOS R5 C

Dual Base ISO

EOS R5 C tarjoaa ensimmäisenä Cinema EOS -kamerana Dual Base ISO -ominaisuuden. Dual Base ISO laajentaa ISO-herkkyyttä ja vähentää kohinaa heikossa valaistuksessa kuvattaessa. Canon Log -muodossa voit käyttää ISO-arvoja 800–3200. BT.709 Wide DR-, PQ- ja HLG-muodoissa käytettävissä ovat ISO-arvot 400–1600. Valitsemalla sopivimman ISO-herkkyyden tiettyyn valaistukseen voit varmistaa optimaalisen dynaamisen alueen ja vähäisen kohinan. Lisäksi voit valita automaattiasetuksen, jolloin kamera vaihtaa ISO-herkkyyden automaattisesti.

REKISTERÖIDY NYT

Rekisteröidy, jos olet kiinnostunut EOS R5 C -kamerasta

Saat ensimmäisten joukossa uusimmat EOS R5 C -päivitykset, Canonin tarjouksia, vinkkejä ja oppaita, tuoreimpia uutisia ja kutsuja paikallisiin tapahtumiin.