Matkakamerat

Canon-matkakamera on paras vaihtoehto niin lyhyelle kaupunkilomalle kuin safarillekin. Pienikokoiset ja kevyet kamerat ovat täynnä ominaisuuksia, joiden avulla voit ottaa laadukkaita loma- ja matkakuvia ja jakaa ne muiden kanssa. Laaja zoom vie lähemmäs parhaita kuvauskohteita, GPS pitää kirjaa kuvauspaikoista ja Wi-Fi-yhteys auttaa jakamaan seikkailusi.

Safarille

Safarilla tarvitset laajan zoomin, jotta saat tarkkoja kuvia eläimistä turvallisen matkan päästä. Ultrazoomilla varustetuissa puolijärjestelmäkameroissamme on monikäyttöinen optinen zoom ja älykäs kuvanvakain, joiden avulla saat teräviä kuvia ja vakaita videoita. Niiden avulla voit tallentaa sekä laajakulmakuvia maisemista että teleotoksia villieläimistä.

Kaupunkilomille

Huippulaadukkailla Canon-kompaktikameroilla voit ikuistaa kaupunkien todellisen olemuksen – arkkitehtuurin, katuelämän, baarit ja kahvilat. Näillä taskuun mahtuvilla ammattitason kameroilla saat upeita kuvia missä tahansa valaistuksessa HS System -järjestelmän, valovoimaisten objektiivien ja täysien luovien säätöjen ansiosta. Wi-Fi-yhteyden avulla voit lisäksi jakaa kuvasi myös matkoilla.

Perhelomille

Perhelomalla tarvitset monipuolisen matkakameran, jota kaikkien perheenjäsenten on helppo käyttää ja joka sopii kaikkiin kuvaustilanteisiin – vaikka toimintakuviin lapsista, ryhmäkuviin tai kauniiden maisemien ja auringonlaskujen ikuistamiseen. Helposti mukana kulkevien superzoom-kompaktikameroiden ansiosta pääset lähemmäs kuvauskohteita. Älykkään kuvanvakaimen, Smart Auto -valotusohjelman ja muiden toimintojen avulla kaikki perheenjäsenet voivat tallentaa kallisarvoisista hetkistä laadukkaita kuvia.

Uusiin elämyksiin

Maailmanympärysmatkalla tarvitset kevyen ja pienikokoisen matkakameran, jolla saat hienoja kuvia uusista paikoista ja kulttuureista. Canonin pienet ja kevyet superzoom-kompaktikamerat sopivat täydellisesti kaukomatkoille. Niissä on laadukas optiikka ja GPS-paikannus, ja kameroiden Wi-Fi-yhteyden avulla voit jakaa kuvasi ystävien ja läheisten kanssa.

Hyvään seuraan ja erityisiin hetkiin

Tyylikkäällä IXUS-kompaktikameralla saat helposti laadukkaita kuvia viettäessäsi aikaa tai juhliessasi ystäviesi tai perheesi kanssa. Helppokäyttöinen IXUS-kamera kulkee vaivatta mukana, ja sen avulla saat tasokkaita kuvia kaikissa tilanteissa. Kun valitset Wi-Fi-yhteydellä varustetun mallin, voit jakaa ikuistamasi hetket helposti älypuhelimella.

Toiminta- ja seikkailulomille

Tämä lujatekoinen, veden-, pakkasen- ja iskunkestävä kamera sopii erinomaisesti kuvaamiseen snorklauksen, sukelluksen, laskettelun, kiipeilyn ja muiden ulkoilmaharrastusten parissa. Lisäksi kamerassa on GPS-paikannin, joka pitää kirjaa kuvauspaikoista. Kamera on suojattu hiekkaa ja roiskeita vastaan, joten sen voi ottaa mukaan myös rannalle tai uima-altaalle. Voit myös tehdä Canon-kamerastasi täysin vesitiiviin sopivan vesitiiviin kotelon avulla.

Tekniikkaa matkoille

Optiikka ja kuvanvakain

Canonin optiikka ja älykäs kuvanvakain

Canonin laadukas optiikka ja tärähtelyn vaikutuksia vähentävä älykäs kuvanvakain takaavat terävät ja selkeät kuvat ja videot niin täydellä zoomilla kuin käsivaralta kuvattaessa - myös hämärässä.

HS System

HS System

HS System -järjestelmä takaa laadukkaat kuvat kaikissa tilanteissa, myös hämärässä. Järjestelmän avulla voit helposti kuvata käsivaralta vaikka auringonlaskun valossa kylpevän rannan, kynttiläillallisen tai katujen iltaelämän tunnelman.

GPS

GPS

Canon-kompaktikamerat, joissa on oma tai mobiiliyhteydellä toimiva GPS, liittävät sijaintitiedot kuviin ja videotiedostoihin. Näin pidät helposti kirjaa kuvauspaikoista.

Wi-Fi

Wi-Fi

Wi-Fi-kameroilla voit luoda yhteyden älypuhelimiin ja taulutietokoneisiin ja jakaa lomakuvasi helposti vaikkapa hotellin Wi-Fi-yhteyden kautta.

Teräväpiirtovideot

Teräväpiirtovideot

Kuvaa HD- tai Full HD -videoita, tai jos haluat vieläkin laadukkaampaa kuvaa, valitse 60p-videokuvausnopeudella tallentava kamera.

Smart Auto -valotusohjema

Smart Auto -valotusohjema

Älykästä tekniikkaa hyödyntävän Smart Auto -valotusohjelman ansiosta saat erinomaisia tuloksia vaivattomasti.

Lisävarusteita matkoille

Vara-akku

Vara-akun avulla voit jatkaa kuvaamista pidempään.

Vesitiiviit kotelot

Vesitiiviin kotelon avulla voit kuvata jopa 40 metrin syvyydessä. Kaikki säädöt ovat helposti käytettävissä, ja lisäksi kotelo suojaa kameraasi hiekalta, lumelta ja lasten leikeiltä.

Kantolaukut

Kantolaukussa on kätevä hihna ja useita taskuja, joissa kamera, lisävarusteet ja matkustusasiakirjat kulkevat helposti mukana. Kaikille kameroille on saatavana myös pehmeitä laukkuja.