eos 700d sample

EOS-järjestelmäkamerat aloitteleville kuvaajille

Ota helpot ensiaskeleet EOS-kameroiden maailmaan ja nauti korkeasta kuvanlaadusta ja lukemattomista luovista mahdollisuuksista.

Matkasi alkaa tästä

Perustason järjestelmäkameramme johdattavat sinut vaivattomasti EOS-kameroiden jännittävään maailmaan. Meiltä löydät tarpeisiisi sopivan kameran, jolla voit nauttia upeasta kuvanlaadusta ja lukemattomista luovista mahdollisuuksista.

Suositellut tuotteet

Boy stares out of bus window, showing depth of field

EOS 2000D

Upeat 24,1 megapikselin kuvat ja Full HD -videot. Laajenna luovuutesi rajoja hauskalla ja helppokäyttöisellä järjestelmäkameralla.

Tutustu nyt

Boy stares out of bus window, showing depth of field

EOS 4000D

Tällä helppokäyttöisellä 18 megapikselin EOS-kameralla otat korkealaatuisia luovia kuvia ja Full HD -videoita.

Tutustu nyt

Muita malliston tuotteita

Home & Photo Printers_PIXMA_MG7750 open


Tarvitsetko apua mallin valinnassa?

Kameravalitsin auttaa löytämään juuri sinulle sopivan kameran.

Etsi kamera

Luovuuden voima

Digitaalisella järjestelmäkameralla saat luovia kuvia nopeasti ja helposti. Korosta kohdetta käyttämällä kapeaa terävyysaluetta ja käytä luovia suotimia, jotta saat valokuvasi erottumaan joukosta.

Älykäs näkymäautomatiikka

Canonin älykkäällä automaattikuvauksella kuvaat vaivattomasti, sillä se valitsee juuri kohteelle sopivat kamera-asetukset. Näin saat upeita kuvia ja voit keskittyä tärkeimpään eli luovuuteen.

Scene Intelligent Auto

Valmiina toimintaan

Voit ilmaista itseäsi nopeasti reagoivalla kameralla, selkeällä kosketusnäyttötoiminnolla ja optisella etsimellä, joka helpottaa rajaamista. Liikkuvien kohteiden seuranta on helppoa älykkään automaattitarkennuksen ja kuvasarjojen kuvauksen ansiosta.

Ready for action

EOS-videot ja videokollaasi

Elokuvamaisten videoiden kuvaaminen on helppoa. Kohde pysyy tarkennettuna kauniisti sumennetulla taustalla Dual Pixel CMOS -automaattitarkennuksen- ja Hybrid CMOS AF -tekniikan ansiosta. Videokollaasitoiminnon avulla voit kuvata 2, 4 tai 8 sekunnin videoita ja yhdistää ne laadukkaaksi videoksi.

EOS Movies and Video Snapshot

Tukea ja inspiraatiota

EOS-järjestelmässä voit vaihtaa objektiivia ja näkökulmaa, ja EOS-oppaista saat tarvitsemasi ohjeet.

Kaikki toiminnot eivät ole käytettävissä kaikissa kameroissa.