EOS-järjestelmäkamerat aloitteleville kuvaajille

Ota helpot ensiaskeleet EOS-kameroiden maailmaan ja nauti korkeasta kuvanlaadusta ja lukemattomista luovista mahdollisuuksista.
Canon Camera

Matkasi alkaa tästä

Perustason järjestelmäkameramme johdattavat sinut vaivattomasti EOS-kameroiden jännittävään maailmaan. Meiltä löydät tarpeisiisi sopivan kameran, jolla voit nauttia upeasta kuvanlaadusta ja lukemattomista luovista mahdollisuuksista.

Suositellut tuotteet

EOS 250D

Markkinoiden kevyin digitaalinen järjestelmäkamera, jossa on liikkuva näyttö, Canon DIGIC 8 -suoritin, 4K-videokuvaus ja luovan kuvauksen apu.

Canon Camera

Muita malliston tuotteita

Luovuuden voima

Digitaalisella järjestelmäkameralla saat luovia kuvia nopeasti ja helposti. Korosta kohdetta käyttämällä kapeaa terävyysaluetta ja käytä luovia suotimia, jotta saat valokuvasi erottumaan joukosta.

Älykäs näkymäautomatiikka

Canonin älykkäällä automaattikuvauksella kuvaat vaivattomasti, sillä se valitsee juuri kohteelle sopivat kamera-asetukset. Näin saat upeita kuvia ja voit keskittyä tärkeimpään eli luovuuteen.

Canon Camera
Canon Camera

Valmiina toimintaan

Voit ilmaista itseäsi nopeasti reagoivalla kameralla, selkeällä kosketusnäyttötoiminnolla ja optisella etsimellä, joka helpottaa rajaamista. Liikkuvien kohteiden seuranta on helppoa älykkään automaattitarkennuksen ja kuvasarjojen kuvauksen ansiosta.

EOS-videot ja videokollaasi

Elokuvamaisten videoiden kuvaaminen on helppoa. Kohde pysyy tarkennettuna kauniisti sumennetulla taustalla Dual Pixel CMOS -automaattitarkennuksen- ja Hybrid CMOS AF -tekniikan ansiosta. Videokollaasitoiminnon avulla voit kuvata 2, 4 tai 8 sekunnin videoita ja yhdistää ne laadukkaaksi videoksi.

Canon Camera

Tukea ja inspiraatiota

EOS-järjestelmässä voit vaihtaa objektiivia ja näkökulmaa, ja EOS-oppaista saat tarvitsemasi ohjeet.

  1. Kaikki toiminnot eivät ole käytettävissä kaikissa kameroissa.

Inspiroidu – rekisteröidy nyt

Saat kaikki Canonin uusimmat tarjoukset, vinkkejä ja opastusohjelmia, uutisia sekä kutsuja paikallisiin tapahtumiin.
  1. * 250D (musta/hopea) on markkinoiden kevyin digitaalinen järjestelmäkamera, jossa on APS-C-kenno ja kääntyvä LCD-näyttö. Mukana CIPA-suosituksien mukainen akku ja muistikortti. Tilanne 9.4.2019 (Canonin tutkimuksen perusteella).